Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.122
Cevap
178
Favori
495.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayır öyle bir kampanya olduğunu bile bilmiyordum maalesef. ben avantajix üzerinden aldım, cihaz başına 1500 tl civarında bir geri alım bekliyorum.

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt

Hocam bana da sormuşsunuz ben kart ile ödeme yapmıştım, siparişi iptal ettiğim için iadesini bekliyorum. Tabi bu sırada cihazlara zam gelirse zarar yazacak bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Ooo seninki daha iyiymiş. Inşallah olur ben böyle sitelere inanmıyorum açıkçası. Benim iyzico sıkıntı çıktı muhtemelen olmayacak bakiye işi. Yukarıdaki yorumda yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 28 Mart 2023; 15:50:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    7-10 gün arası diyorlar banka kartı ile ödemeye, kredi kartı yanlış hatırlamıyorsam 3-7 miydi neydi. Şuan takipteyim aynı fiyatlar. Bende iyzico kampanyası mağduru oldum, yukarıda bahsettim. Diğer taraftan 1 günlüğüne pasajta 11900 tl idi beyaz rengi, 11999a trendyolda bittibitiyor satıcı da 11999 du. Onlarda yükseltti 12500 oldu hediyesiz. Burda bari kulaklık hediyesi var, kullanılmazsa 800e rahat satılır diye düşünüyorum + 3 ay ekran koruma sigortası var(mağazada yokmuş bu). Sipariş verdim dün hayırlısı artık.

Kartı kontrol ettim şimdi iade yapılmış, normalde mail ile bildirim yapacağız yazıyordu iade ederken ama bildirim gelmedi. Neyse iade ettikleri iyi oldu ama cihaz bulamıyorum ben de malesef. Alan arkadaşlara hayırlı olsun, sorunsuz sıkıntısız uzun ömürlü kullanımlar dilerim.

Ayrıca cihazları eline ulaşan, mağazadan alan varsa lütfen yorumlarını eksik etmesinler. Kullanıcı deneyimi her şeyden önemli.

Anlayamadım. Samsung shopta var her model ve rengi. Mağazada mı bulamıyorsun?

Cihaz kalınlığı ve ağırlığı nedeni ile A54 almaktan vazgeçtim, ama bu fiyat bandında hangi cihazı alacağıma bir türlü karar veremiyorum.

• Telefonu elinde olanlar memnundur umarım pişman olup geri iade eden yoktur. Birde hangi kılıf ve ekran koruyucu aldınız/ sipariş verdiniz acaba?

Ben a34 inceledim biraz dün, a54 yoktu Samsung Shop teknosa Vodafone Türktelekomda. Eşimin j7 yedi seneyi doldurdu dün 😄 artık emekli oluyor iyice bıktırdı kasmalar donmalar, kamerası iyi olacak ümidiyle buna karar verdim. A53 A73 eski modeli istemedim benim a52 den memnunum o bile 9500 civarında yenisi, 4 sene Android güncellemesi ve 5 sene güvenlik güncellemesi alacak olması da çok iyi.

bulursanız bizimle de paylaşın lütfen. bu fiyatta, -avantajix ve kulaklık gibi ek imkanları da dahil edersek- daha iyi bir seçenek olur mu çok emin değilim.

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

Performans olarak daha iyi bir kaç seçenek mevcut 13500 civarlarında ama yazılım, kamera gibi faktörlerde Samsung kalitesinde olmayan cihazlar. Ayrıca hediyeleride yok ama içinden şarj aleti çıkıyor.

Ben Honor 70 düşünüyorum en azından performans ve kamera konusunda A54'ten eksiği yok belki fazlası vardır. Yazılım konusunda da Huawei P30 kullandığım için Android tarafında Xiaomi hariç her markayı denediğimden en stabil akıcı arayüz olduğunu biliyorum ama Ufs eski sürüm, stereo hoparlör yok, suya ve toza karşı koruma yok, güncelleme desteği muallak. Yarını düşünmezsek en iyi seçenek Honor 70 ama düşünürsek en kötüsü oluyor.

S20 FE Snapdragon 256gb modeli hala bu fiyat bandında en iyi seçenek olsada 5G yok, ekran paneli kalitesi düşük, güneş altında ekranı görmek sıkıntı. Daha önce 4400 liraya alıp sattığım bir cihaza bugün 13000 vermek istemiyorum.

Seçenekler çok ama hepsinin eksikleri var, saydığım cihazlar arasında genele baktığımızda eksiksiz olmuş denilecek tek cihaz A54, onun da kullanıcı yorumlarını beklemek lazım.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın,

• Samsung A54 de UFS 3.1 mi arkadaşlar?

• Eşime cuma günü a34 aldık. Gayet memnun. Tasarım olarak çok beğendim. Ben de açıkcası a54 düşünüyorum kendime. Sadece exynos işlemci hakkında internette çok karalama var. Şuanki telim redmi note 9 pro. Genel kullandığım uygulamalar ve oyunlarda bana gayette yeterli geliyor. A54ün beni üzeceğini sanmıyorum. Ama uzun ömürlü olur mu bilmiyorum.

artık gelince öğreneceğiz ne olduğunu  

• Bakıyorum bu A serileri hep eşlere alınıyor benim gibi
    Ben de kendime S eşime A serisi .

• haytekin03 kullanıcısına yanıt
    Bilgi yok 2.2 bence

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Ben pazar günü 2 cihaz aldım biri pazartesi kargolandı diğeri henüz kargolanmadı bekliyoruz bakalım

• Lordem kullanıcısına yanıt

3.1 Ufs.

nanoreview.net
    Samsung Galaxy A54 5G: specs, benchmarks, and user reviews
    https://nanoreview.net/en/phone/samsung-galaxy-a54-5g

samsung semiconductor usa
    Exynos 1380 5G Mobile Processor | Samsung Semiconductor USA
    https://semiconductor.samsung.com/us/processor/mobile-processor/exynos-1380/

Bu fiyat bandında amiral işlemciye sahip olmayıp da UFS3.1 gösteren tek cihaz ama acaba 3.1 depolama koydular mı? 8 Gen 2 de UFS4.0 diye çıktı ama S23'ün 128'i UFS3.1. A54'ün Andro bench gibi bir uygulama ile test etmek lazım.

Arkadaşlar Device Info HW uygulamasını kurup,, kamera kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız? A54'ün kamera sensörünü belki sistem raporluyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 28 Mart 2023; 20:34:1 >
  • kozgel K kullanıcısına yanıt
    Dostum bu haptic titreşim motoru tam olarak nedir, ne işe yarar?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.