Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
178
Favori
495.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim gibi derken piyasa böyle durum böyle işine gelirse diyorlar işte, kimseye zorla satmıyorlar nasıl memlekette şahine 100 k istiyorlar avrupada o yaştaki bmw mercedesi çöpe atıp üstüne bide para veriyorsan böyle saçma durumlar var maalesef... Haa birde ayrı bi konuda, bu fiyata kutuda şarj çıkmaması değilde, adamların üretim yapıp maliyeti artı kazancı 5 k değilken bizim devletimiz sağolsun üstüne hiç bir şey yapmadan 7500 vergi koyup şuan 12500 olan fiyata neredeyse sevinir olmamız. Seçim sonrası dolar euro yükselimi, asgari ücret zammı derken temmuzda 15 bini geçecek olması. Almanyada asgari ücrete (ki ülkenin belki %5i o paraya çalışıyor) iphone 14 pro max alabiliyor olması, burda 50 bin lira asgari ücret gibi düşünün yani.

Neyse konu siyaset değil hiç oralara girmeyelim de işin özü bu hani bu paraya şarj adaptörü içine koymuyorlar diyoruz ya, bu fiyatları şirketler yapmıyor üstüne %250 vergi koyan hükümetimiz bu hale getirdi maalesef...

Bu arada sizin aldığınız üründen şarj aleti çıkıyor vede daha uygun fiyatlı sanırım, yazınızdan bunu anlıyorum...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, bunu düşünüyordum ama note 10 proya döndüm kutudan 33w hızlı şarj ve şeffaf kılıfı da çıkıyor.. Donanım olarak da daha iyi görünüyor ois dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 29 Mart 2023; 10:2:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun güzel günlerde kullanın inşallah.

Sizede hayırlı olsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimgs88 İ kullanıcısına yanıt

pazartesi aksami siparis gectim halen bekliyorum kargoya verilmemis daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır. Teşekkür ederim. Acelem yok. Olmadı bende sipariş veririm.

• mesaverde kullanıcısına yanıt
    Aynen bende pazartesi saat 17.16 da sipariş verdim kargoda değil halen.

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda!sezeromer.com
    Xamarin Forms Haptic Feedback | Ömer Sezer
    https://sezeromer.com/xamarin-forms-haptic-feedback/
  • İlginçmiş cidden.. 9000'de 122 Lira mantıklı ama 1500-2000 Tl iade fazla geldi cidden. Hopi de mi bu tarz indirim yapıyor yukarda arkadaş yazmış da sitesine girip baktım o da %9 yapıyormuş. Yıllarca Hopi reklamı gördüm ama 1 kere de girip tam olarak ne işe yarıyor diye incelemedim, bu da referans link mantığı anladığım kadarıyla. Demek ki verilebiliyor bu meblağlar ben bu konuda cahil kalmışım :)

Edit

-Hopi açıklamasında böyle yazıyor indirim alınacaksa kulaklıksız mı alınmak zorunda çünkü Samsung sitesinde kampanya olarak adlandırılıyor. @ibrahimgs88 hocam sizden gördüm hopi kampanyasını bilginiz var mı bu konuda?

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda!

Ama Avantajixte bu maddeyi kaldırmışlar

Eğer ki almaya karar verirsem Avantajix'ten deneyeceğim şansımı, sonucu 4-5 ay sonra yazarımSamsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! 

Başka benzer kampanya yapan firmalar varsa bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 29 Mart 2023; 11:53:57 >

Bir arkadaş kılıfplus isimli siteyi paylaşmıştı. Oradan lansman kapak ve ekran koruyucu aldım. Uyguna geldi.

• Halilowich kullanıcısına yanıt
    O ben olabilirim😄, genelde ordan alıyorum hep.
    Bende ekran koruyucu şunu gördüm

kilifplus.com
    kilifplus.com - Cep Telefonu Kılıfları, Aksesuarlar ve Elektronik Ürünler
    https://www.kilifplus.com/samsung-galaxy-a54-5d-tam-kapatan-kenarlari-kirilmaya-dayanikli-cam-ekran-koruyucu-siyah-p-60876

Kılıfta şunumu aldınız ?

kilifplus.com
    https://www.kilifplus.com/samsung-galaxy-a54-kilif-ici-kadife-mat-mara-lansman-silikon-kapak-siyah-60888

A52 cihazıma 3 parçalı kılıf almıştım keşke a54'e de çıksa hemen alırım

kilifplus.com
    https://www.kilifplus.com/samsung-galaxy-a52s-kilif-3-parcali-360-tam-korumali-rubber-ays-kapak-siyah-25520

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 29 Mart 2023; 11:52:58 >

iyide kampanya bittiyse kapatacak ama kim neye göre bilecek ilk 500 ü

• eurotrip kullanıcısına yanıt
    Ben kılıfplus sitesinden alıyorum son zamanlarda Ankara'da satıcı. Aradım demin, yurtdışından genelde iphone ürünler haftada 1 geliyor diğerleri ayda 1 geliyor dedi. Şuan tüm satıcılarda farkettiyseniz hep aynı ürünler var, aynı toptancıdan alıp satıyorlar sanırım. Çok seçenek yok yani. Ben hep dediğim gibi 3 parçalı 360 korumalı kılıfı seviyorum ama ne zaman geleceği belli olmadığı için şimdilik mecbur 1 tane alacağım

İki seçenek arasında kaldım. Karbon Serisi Mat Fiber Silikon Negro Kapak

kilifplus.com
    https://www.kilifplus.com/samsung-galaxy-a54-kilif-karbon-serisi-mat-fiber-silikon-negro-kapak-siyah-p-60859

Deri Görünümlü Parmak İzi Bırakmaz Niss Silikon

kilifplus.com
    https://www.kilifplus.com/samsung-galaxy-a54-kilif-deri-gorunumlu-parmak-izi-birakmaz-niss-silikon-siyah-60870

Sanırım birinciyi seçeceğim deri olanın ortasındaki çizgileri sevemedim.

Ekran koruyucu ise kesinlikle bunu beğendim

5D Tam Kapatan Kenarları Kırılmaya Dayanıklı Cam Ekran Koruyucu

kilifplus.com
    https://www.kilifplus.com/samsung-galaxy-a54-5d-tam-kapatan-kenarlari-kirilmaya-dayanikli-cam-ekran-koruyucu-siyah-p-60876

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Aynen, ortada bi sıkıntı var bakalım ne çıkacak sonuç, kusura bakmayın hata olmuş der geçiştirirler kesin.

Evet hocam kılıf olarak dediğiniz lansman kapaktan aldım. Sayfanın altında ekran koruyucu paketi var ikili olarak. O şekilde sipariş verdim.

Hocam merhaba. Amazon'da çeşit çok. Bence oraya da bakın :)

• Beğendiklerim hep çinden geliyor 😄, Amazonda arama berbat hiç sevemedim bi türlü, trendyol bir numara o konuda kolayca bulunuyor.

• Tamacti Jun kullanıcısına yanıt

Aşağıda dediğiniz gibi öyle yazıyor. Fakat üst tarafta da bu yazıyor. İndirim ve kampanyalara ek diyor. Tam emin olamadım

Vaktiniz varsa Çin den gelsin ne olcak ki? :) En azından verdiğiniz para boşa gitmez diye düşünüyorum.

• Samsunga pazartesi akşam sipariş geçtim gelir iki güne istanbula sanırım. Yarın ankaradan yollasalar kılıf ekran koruyucuda gelir aynı gün. Çocukta var evde düşürür falanda, aman ne me lazım😄

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.