Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.122
Cevap
178
Favori
495.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten neden bu kadar ağır yapmışlar bu telefonu 200 gram s23+ tan bile ağır .Birde ekrandan çok çalmışlar.

• Bende yeni aldım cuma 22'de sipariş vermiştim Bugün öğlen geldi Kutudan şarj aleti çıkmayacağını biliyordum da insan düşünmeden edemiyor Kutudan şarj aleti çıkmaması ne saçma bişeydir Fişi olmadan elektronik cihaz mı satılır milleti yolmak için bunu tüm dünyada kabul ettirmiş olmaları çok garip

Şimdi bu aleti nasıl şarj edicez benim eski telefonumda samsung ama micro usb internetten falan araştırmadığım yer kalmadı voltaj amper uyumu yok girişiydi çıkışıydı durduk yere cihazı bozucaz saçma bir adaptörle 400 liralık olduk ya durduk yere Bilen var mıdır bu olayı ipad air 20 wattlık şarj aleti var bende uygun mudur bu cihaza

• Murat Burç M kullanıcısına yanıt

Hocam senin teknik bilgin benden fazla, videolarını da severek takipteyim.

UFS 3.1 olması büyük artı olur ama olmadığı senaryoda da rakiplerinden eksiği yok.

Exynos 1380 testlerde 778G ile benzer performans gösteriyor, uzun kullanımda ne sunacak bilemiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turker_89 kullanıcısına yanıt
    Hocam a101 online da 299 TL orijinal ürün samsung Türkiye garantili bilgin olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt

samsung türkiyenin en işi böyle dala vera bir daha da asla almam

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Anlayamadım

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

İlk defa duyuyorum bu avantajix denen siteyi gerçekten ödeme yapıyor mu? s23 alsan 4000 Tl ödeme yapıyor adam cebinden mi veriyor inandırıcı gelmedi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 29 Mart 2023; 5:27:54 >
  • Tamacti Jun kullanıcısına yanıt

Banada öyle geliyor, şikayetvar sitesinde bi sürü şikayet mevcut. İyzico bile 500 bakiye veriyormuş onla uğraşıyorum siparişten bu yana, anlamadığım sanal pos şirketi bunlar, benim karttan samsung hesaba para aktarıyor bide niye 500 cebinden veriyor kafam basmıyor valla.

samsung türkiyenin hen işi böyle dala vera (onla ödersen geri ödeme var sama sonra aaa bitti falan hiç bir şeyleri net değil) bir daha da asla almam

• headhunter kullanıcısına yanıt

Cumaya kadar alanlar 500ü kapmış😄,

• Dhde de sponsorlu içerik konusu varmış. 17 yıldır burdayım ve internet alemindeyim ismini ilk defa duydum https://forum.donanimhaber.com/online-alisveris-yapanlara-para-veren-site-avantajix-com--94623202

Yani 13500 e A54 alıcam %15'i olan 2000 tlsini iade edecekse böyle bir avantaj varsa(?!), milletin 10 tl indirim için ince hesaplar yaptığı bir ortamda tüm Türkiye'nin bu siteyi bilmesi gerekir :D

Para iade üst limiti falan mı var acaba, baktım okudum da bulamadım bir bit yeniği var ama daha çözemedimSamsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! Bir de sitelerini gezerken bazen kendimi 10 sene öncesinde sanıyorum, böyle üstünkörü güncellemişler, bazı yerlere yıllardır dokunmamışlar gibi. Bi değişik ya ama denemekten ne zarar gelir bi zarar gelmez, altı üstü refli linkten giriş yapıp alışveriş yapacaksın, sanırım sistemleri böyle çalışıyor,,,

Sayın @AVANTAJİX gelip bizi bu konuda aydınlatabilirseniz seviniriz :)

• sonsimilar3 S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Ben dediğin yerden aldım adaptörü. Yedek için şarj kablosu nereden alınabilir? Her kablo hızlı şarjı desteklemiyor galiba.

• Beyler birde kılıf ve ekran koruyucu önerisi olan var mı?

• Tamacti Jun kullanıcısına yanıt

ohoo ben yıllardır kullanıyorum. yurtdışı turlarımda bile ödeme almıştım zamanında. bulabildiğim her sitede de kullanıyorum.

cebinden para vermiyor avantajix;

https://www.avantajix.com/avantajix-nedir-nasil-calisir/nasil-calisir/nasil-calisir-avantajix-nedir

• anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Mağaza Avantajix' e komisyon veripte onlarda birazını bize veriyorsa yani 12499x%15= 1875 bize, demekki en az 2500 veriyorki bu durumda avantajix bize 1875 kendine 625 almış olurdu, o bile mantıksız, böyle bile olsa diyelim o zaman niye direk fiyatı 10k yapıp peynir ekmek gibi satış yapmıyor??? Bizde o site senin bu site benim günlerce nerde 1 tl indirim daha fazla var diye arıyoruz?? Benmi çok karamsarım bu avantajix( bu durumda daha çok samsung) çok bonkör anlayamadım..

Listeye baktımda en çok bizim pinti samsung komisyon veriyor sanırım
    www.avantajix.com
    Avantajix: Alışveriş Yapana Para Veren Site
    https://www.avantajix.com/tum-avantajlar/en-yeni-avantajlar/1/-

Ben şok
    https://www.avantajix.com/tr/samsung

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda!

Böyle yapabiliyorsan niye araya komisyoncu koyuyorsun samsung? Direk bana indirim yap beni niye akakçe de cimri de web uygulamalarında gezdiriyorsun 3 kuruş için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 29 Mart 2023; 8:28:58 >

• O kadar para bayılacan, ama şarj adaptörünü bile vermeyecek sana, saçmalığa bakar mısın, kusura bakma altından işlemci koysan yine almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 29 Mart 2023; 8:23:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Yalnız iphone 14 pro max da bile şarj adaptörü yok kutu içinde bunuda söylemiş olayım, yani bende memnun değilim bu durumdan ama maalesef bu devirde böyle artık.

Sizin gibi müşteri potansiyeli olduktan sonra adamlar da haklı ama bi kez daha anladım👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

valla ben detayını bilemem, bir şekilde veriyor işte :) siteden siteye ve üründen ürüne değişiyor ödenecek miktar. haziran 2021'de mediamarkt'tan 9000 tl'ye buzdolabı aldık, 122 tl ödedi mesela.

tam 12499 üzerinden de vermiyor, vergisiz hali üzerinden hesaplanıyor gibi. 10249,18 TL yazıyor şu an benim hesabımda.

• Arkadaşlar samsung shoptan online olarak almayı düşünüyorum. A54 256 gb. Alan var mı? Ne kadar sürede gelir acaba. Kulaklık hediyesi var. Bide hopide %9 puan veriyor. O yüzden mağazadan almayım diyorum.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.