Arkadaşlar selamlar şuanda kullandığım cihaz A51, A54 ile A34 arasındayım sizce farkı vermeye değer mi? Exynos işlemci beni düşündürüyor. |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
Şikayetvar hesabı olanlar.. beğeni yorum vs şeklinde bir destek atabilir mi lütfen.
Samsung Türkiyenin durumundan herkes haberdar olsun ona göre alış veriş kararını versin.
www.sikayetvar.comSamsung Telefon Samsung Türkiye Müşterisini Korumadığı Gibi Mahkeme Masrafı Ödetiyorhttps://www.sikayetvar.com/samsung-telefon/samsung-telefon-samsung-turkiye-musterisini-korumadigi-gibi-mahkeme-masrafi-odetiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam paylaştığınız bağlantıdaki şikayeti okudum. Bence Samsung haklı, siz haksızsınız. 899'a kılıf almışsınız, deforme oldu diye garantiye göndermişsiniz, kabul edilmiş. Stok yok diye 1.000 lira aksesuarda geçerli hediye çeki vermişler. Bence ellerinden geleni yapmışlar.
Siz ürünlere zam geldiği için 1.999 lira para iadesi yapın demişsiniz. Bunu kimse yapmaz ki. Enflasyondan kaynaklı maliyet artışını firma karşılamak zorunda değil, başka yeri şikayet etmeniz lazım enflasyon var diye :)
-
Anladım hocam :) Bende pazartesi günü sipariş verdim bekliyorum bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
samsung online shop dan alınan telefon kullanılsa da iade hakkı var mı? 14 gün içinde.
siparişi halen göndermediler 4. gün oldu.
-
Evet. Online alışveriş bölümüyle konuşmuştum, sim kart takılıp ayarlar v.s. yapılmış kullanılmış olsa dahil geri iade oluyormuş mesafeli satın alma olduğu için. Mağaza da görüp alındığı için iade yokmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende şimdi sordum da bana diyorlar ki yok ekranında ki koruma bandını sökmezseniz iade edebilrisiniz falan zırvalıyorlar. siparişi iptal etsem 7 iş günü 10 gün diyorlar , siparişi gödnermediniz diyorum 4 gün oldu, kayıt açtım diyorlar samsung sana güvenip telefon alan aklımı ............. gerçi valideye aldım ama aynı iş
-
Altta yorumda var bi arkadaşın ertesi gün galiba iade etmişlerdi
Kredi kartı ile sipariş etmiştim sonra iptal işlemi yaptım, ertesi gün karta iade ettiler. Herkese aynı olur mu bilemiyorum.
Merhaba arkadaşlar. Vatan bilgisayardan 256gb aldım bende. İnşallah uzun yıllar sorunsuz kullanırız. Çok önemli değil ama SMS bölümünde mesela hepsiburada dan gelen bir mesajin alt tarafında. "bu mesaj yanitlanamaz daha fazla bilgi " yazan kısımda bir titreşim var. Bunun sebebi nedir acaba?
Kargoya verilmiş siparişim az önce mail geldi arkadaşlar. Pazartesi gece sipariş vermiştim. Bilginize
Bende pazartesi saat 17.16 da sipariş verdim daha kargoya verilmedi cihaz.
Çok ilginç gerçekten. Neye göre kargolanıyor acaba? Yarın teslim gözüküyor.
Samsung bayiye de geldi cihaz ancak değişim kampanyası yoktu. Sitede olup bayilerde olmaması ilginç gerçekten.
teşekkür ederim yarın kargo olmazsa 13:00 e kadar iptal açacağım bende
-
Peki kulaklık veriyolar mı hocam
-
Onlarda 3 aylık hediye ekran koruma sigortasıda yok
Mağazalarda veriyor kulaklık, 3 aylık hediye ekran koruma sigortası yok ama
bana da hiç bir bilgilendirme gelmedi, kargoya verilmedi 4. gün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X