< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (20. sayfa)
-
-
Cumartesi mi sipariş verdin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihazın fotosunu cekebilir misiniz? Hayirli olsun bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
128 alıp sd kartla hafıza artırmak daha ekonomik ve güvenli değil mi sizce?Hem telefon bozulsa bile hafıza kartı ve fotolar veriler kurtulmuş oluyor.
-
Ben zaten sık sık harddiske yüklüyorum fotoları telefonu laptopa bağlayıpta, 2 tane 1tb harddisk var benim ömrümü savar herhalde 😄
Bunu sipariş verdim zaten pek bi seçenek yok şuan
Kilifplus Samsung Galaxy A54 Kılıf Karbon Serisi Mat Fiber Silikon Negro Kapak - SiyahamazonKilifplus Samsung Galaxy A54 Kılıf Karbon Serisi Mat Fiber Silikon Negro Kapak - Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BVGR9LHG?ref_=cm_sw_r_apann_dp_512CBAV9HRTHP6Y44D3Z
Ekran korumada bu var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hayırlı olsun bende teknosada inceledim cihaz biraz fazla kurcalanıyordu onunda arka tarafı yanıyordu birde bu havada ben açıkça biraz bekleyeceğim siz 256 gb olan modelimi aldınız bu fiyata?
-
128 gb micro sd 250-300 tl civarı 1000 tl hafızaya vermek mantıksız geliyor bana :)
-
Bencede öyle, dediğim gibi zaten 80 bile dolmadan aktarma yapıyorum ben foto videoları
350.-usd limit iptal edilmiş söylemi var seçimler sağolsun bu seçimler her yıl yapılsa daha iyi en azından arada 5 yıl geçirip 1 ay hükümetlerden halka faydalı icraatları daha sık görürüz.
-
pazar sabahı 00:27 de
-
Hangi mağazalar hocam Samsung mağazası mı?
-
Teşekkür ederim. 128GB Siyah aldım.
Öyle olsa çift hat kullanılmaz.
Evet sadece samsung mağazaları
evet haklısın onu esgeçmişim hocam
-
Yarın bir gideyim mağazada elime alayım cihazı, kalınlık ve ağırlık rahatsız edici seviyede değilse almayı düşünüyorum. Umarım Konya mağazasında vardır. Gelişme olursa bilgilendiririm.
A73 ile A54 arasında gidip geliyorum. Anneme alacağım. İkisi arasında kaldım. Kendim S23+ kullanıyorum. Orta segment tarafında güzel seçenekler A73 ile A54. A54 ün benim için çekinmeme neden olan detayı işlemcisi. Exynos un hala verimlilik sorunları yaşaması var. A73 tarafındaki Qualcomm Snapdragon 778G daha verimli bir işlemci. Öte yandan A54 ün arkasının cam olması çok güzel bir detay. Kafam karıştı.. Sizce A73 mü A54 mü?
Ben anneme de babama da A54 aldım hocam ,cihaz gayet akıcı kurulum esnasında da öyle aman aman ısınmadı oyun filan oynamadıkları için gündelik işler için fazlasıyla yeterli bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X