Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
178
Favori
495.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen şöyle olabiliyor. Stokta gözüküyor ama mesela yolda olabiliyor. O yüzden bir iki gün bekletilebiliyor bir de ön sipariş yazdığı için net tarih olmadığından dolayı birkaç gün sarkma ihtimali oluyor daha önce başıma gelmişti. Şu an şöyle anlıyorum demek ki beyaz depoda mevcut ama siyah yok. O yüzden de bekletiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 30 Mart 2023; 13:9:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerikada 13, avrupada 10 gündür satışta olan kılıfları, koskoca spigen türkiye hâlâ getiremedi ülkeye. almanyadan kılıf aldıracağım sonunda. komediye bak :)

• Anneme aldım ben de beyaz olanını. 3 gündür kargoya verilmedi, gerçi gelse de kılıfsız kullanmaz kadın.

Orijinal silikon kılıfın fiyatını bulamadım bilen var mı? Avantajix %40 indiriyor aksesuara demiş birisi yukarıda, öyleyse orijinali alalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • valla bende patlattım grafit renkli olanından 1 tane .Sorunsuz bir alışveriş olması dileğiyle

• hocam güzel açıkladın da o zaman samsung da çıkıp sipariş isorunca böyle söyleyecek bugün soruyorum halen diyorlar ki 3 iş günü içinde gönderilir ba bak bakayım siparişe ne zaman verilmiş diyorum aaa gecikme olmuş kayıt açalım diyorlar hepsi birbirinden haber. 2 gündür kayıt açıyorlar ama ne arayan oluyor ne soran dürüst olsunlar canımı yesinler karşındakini aptal yerine koyunca canlı destek de sövdürüsün ana avrat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 30 Mart 2023; 13:21:49 >
  • headhunter kullanıcısına yanıt

Kesinlikle haklısınız. Bu durum perakende de hep var olan bir durumdur. O yüzden ben genelde ön sipariş ile almam ama bu sefer şansımı denemek istedim diyelim. Keşke daha net olunsa.

• Siyah renk

• Eşim aldığım A54 ü iki gündür kullanmaya başladı, neredeyse bir haftadır sormadığım yer kalmadı kılıf yok, eşim zaten en basit olanları seviyor şeffaf olanları. Ben de internetten aldım bakalım uyacak mı geldiğinde telefona

https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-a54-kilif-kamera-korumali-seffaf-puruzsuz-sik-gorunum-parlak-ultra-ince-silikon-kapa-36341507?magaza=engaksesuar

Almadan önce satıcıya sordum telefona uyumlu olup olmadığını uygun dedi . Geldiğinde bilgilendirme yaparım.

• Pazartesi aksami verdigim siparis az once geldi

Bende demin fena patladım teldekine, bi küfür etmediğim kaldı valla, özetle pazar günü online alışveriş ile telde konuştum ki öncesinde iyzico canlı destek, iyzico tel. Müşteri hizmetleri ve samsung canlı destek hepsi bi ağızdan iyzico kampanyası bitti dediği halde, online alışverişi aradım onlar 12 nisana kadar geçerli kampanya alabilirsin dedi onun sözüne güvenip pazartesi akşamı sipariş verdim o günden beri uğraşıyorum galiba dün akşam sonunda birisi iyzico kampanyasını kaldırdı artık ödeme halen onların üzerinden oluyor ama kampanya yazıları yok. Siparişim halen kargoya verilmedi, 500 bakiye masal oldu, en iyi ihtimalle 500 hediye çeki gibi bişey verecekmiş samsung, dedim diğerinde sanal kart oluşturup kedi maması bile alabiliyorum sizde o paraya anca kılıf veya şarj adaptörü alınır ki kılıf bile yoktur göremedim sitede. Sonuç: aklıma edeyim, lanet olsun 500 bakiye vermediler diye anında iptal edip paramı alıp 3 aylık ekran koruma sigortasına da lanet olsun deyip gidip mağazadan buds 2 hediyesiyle beraber alıp geçecektim keyfini sürüyor olacaktım cihazın...

• mesaverde kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun benimki kargoda bile değil

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt

Tesekkurler darisi sizin basiniza. aksama ilk gozlemlerimi paylasirim cihazla alakali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 30 Mart 2023; 14:1:45 >
  • mesaverde kullanıcısına yanıt
    Tamamdır beklemekteyim..

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

Spigen'in kendi sitesinden iletişim ile yazdım dün gece Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda!  Türkiye'yi de aradım gelecek ama tarih veremiyoruz diyorlar ayrıca ekran koruyucusu yok Spigen'in kendisinde hala :)

Bende Hepsiburada'dan bu ikisini aldım umarım iyidir
    Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda!

• A101'den S20 FE 256GB modelini alarak telefon arayışıma son vermiş bulunuyorum.

• samsung aradı şimdi stok yok gönderemiyoruz dediler hahaah ben bunların hepsinin ..........

3 gündür soruyorum o..... söylesene baştan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 30 Mart 2023; 15:18:46 >
    Bende canlı desteğe sordum 3 gün kargo süresi falan filan kopyala yapıştır lanet olsun pazar günkü online alışveriş bölümündeki kadın yüzünden oldu hepsi. Hem 500 bakiye gelmedi hem bekle dur günlerdir.

hocam ben halen teldeyim, kendileri dediler stok yok beklemeniz laızm süre veremiyoruz, iptal etmeye çalışıyorum buraya yazdım yazalı iptal de etmiyorelar bir iptal bu kadar sürer mi kaç dakikadır telefondayım. 30 dk olmuştur belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 30 Mart 2023; 15:39:15 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.