Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.247
Cevap
179
Favori
503.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

12.200TL, teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zyveli Z kullanıcısına yanıt
    6.1 inç ekran diye çok almak istedim. Ama gerçekten A54 e nazaran 2 katı fiyat vermek istemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • capo di capi kullanıcısına yanıt

Haklısın hocam.15 -16 olsa kampanya önsipariş falan değerlendirebilirdim.Ancak 25 bin çok fazla sonuçta oraya buraya attığımız ,düşen şaşan bi cihaz.

• Birde genel bir gözlemimi anlatmak istiyorum hızlı şarj konusunda .
    Eşimin A7 2017 si 6 senelik cihaz ve benim s8 plus 5.5 senelik, biz bunların hızlı sarj özelliğini hep kapalı kullandık batarya ömrü uzun olsun diye,acil bir sarj işlemine ihtiyaç duyulduğunda aktif edildiler o da yüz sarj dan 3 ü falandır. A7 olanı 6 sene geçmesine rağmen hâlâ günü çok rahat çıkarıyor, kendisi sağlıkçı olduğu için 24 saat usulü çalışıyor bazen o 24 oluyor 30 saat yine de zor da olsa günü kurtarıyordu, mesai içi sarj etme imkanı olmuyor o yüzden uzun pil ömrü bizim için önemliydi, A serileri tecrübeme göre çok daha tasarruflu batarya tüketimi konusunda , işlemcileri S serileri kadar güçlü olmadığı için, o sebeple A54 ü seçtik ve kullanım tarzına da daha uygun sosyal medya, film, muzik , foto vs.
    A7 3600 s8 plus ise 3500 mah. Pile sahip pilleri neredeyse eşit olmasına rağmen ilk günden beri s8 aynı sartlarda iki katı hızla tüketiyor şarjını.
    Biraz uzun oldu ama ben hâlâ 5.5 senelik bataryayı kullanabiliyorum S8plus telefonumda, günü hakkıyla tam olarak çıkartamasam da bunu a birazda hızlı sarj özelliğini kapalı kullanmamıza bağlıyorum.
    Zaten şu hızlı şarj takıntı çılgınlığını anlamıyorum ne bu acele , az biraz ayrı kalınsa telefondan dünyanın sonu mu ?

A54 e yeni bir adaptör almayı da gerek duymuyorum eski 15w orjinal adaptörle devam

• Aslında S23 'ün bataryası 5000 olsaydı belki onu bile düşünebilirdik daha kompakt ve zarif olduğu için fakat hem batarya A54 ten ufak hem de işlemcisi çok güçlü kullanıma bağlı olarak belki iki katı hızlı biter pili .
    Yukarıda belirttiğim örnek var birde aynı yılın cihazları hemen hemen aynı boyutlarda batarya ama iki kat hızlı tükenen batarya. Belki yenilerde pil optimizasyonu daha iyidir kullanan ve karşılaştıran olur belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: zyveli

Hocam bahsettiklerinde çok haklısn.Samsung a serisinin organizasyonunda çuvalladı.Teknoloji marketinde olup ta Samsung Mağazalarında olmaması hatta doya doya inceleyemememiz bile çok abes.

Ama iptal yerine bence bir kaç gün bekleyiver çok acil değilse .Cihaz şu an ön siparişte zaten .Kesin bir teslimat dönemi veremiyorlar o yüzden

çuvalla ne kelime hocam ama yüzlerine de web chatte de çok beddua ettim bunun acısı çıkacaktır iptal için bile anlamıtyorlar sabit ler bana diyorlar ki üye girişi yapıp iptal yapabilirsiniz üye olmadan sipariş verdim diyorum o zaman kayıt açalım diyor sizi arayacağız diyor telefon yok diyoruöm anneme aldım onunu numaraıs kayıtlı olmaz sipariştki nuamradan ararız diyorlar gerçekten şaka gibiler

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

Hocam linkleri paylaşabilir misiniz acaba ? Ekran koruyucu olarak bir şey aldınız mı onu da inlceyeyim en azından

• Arkadaşlar cihazın işlemcisi için yorumunuz ne olur? Pil performansında bir absürtlük, günlük hayatta performans problemi, akıcılıkta problem yaşadınız mı?

Oyun performansı çok iyi olmayacaktır orayı merak etmiyorum zaten.

• Blackline2827 kullanıcısına yanıt
    Benim bu a52 de hızlı şarj kapalı, orijinal hızlı şarj adaptörü ile kullanıyorum birde %85 de kalıyor pil koruma aktif oda ne kadar faydalı açıkçası bilmiyorum da.

Eşime günün birinde bu a54 gelirse😄, onun adaptör normali, iş görür herhalde bende yenilemeyi düşünmüyorum. Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt

Sanırım aynı adaptör , ben hızlı şarj kapalı kullanıyorum acelem yoksa neden gereksiz bir yükleme olsun cihaza , her yıl yada iki yılda bir telefon yenileme bana anlamsız geliyor. Bu sekilde her iki telefonuda yıllardır kullanıyorum zararı olmadığı kesin faydası vardır ama illa.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkür ederim size. Zira 2 kez sordum kimse kaale almadı. Siz öne cikarmasaydiniz demekki kimse oralı olmayacak.

• Kerim674 kullanıcısına yanıt

Size de teşekkür ederim . Dediğinizi uygulayinca sorun çözüldü.

• Murat Burç M kullanıcısına yanıt

Takılma , kasma olmadı hiç, pili çok uzun gidiyor ilk izlenimler.

• motomurat kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam ne demek. Belki gözden kaçmıştır, en azından sorunun çözülmesine sevindim.

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt

Aynı adaptörle A54 ü sarja taktım 15% de iken hızlı şarj kapalı 2 saat, açık şekilde 1 saat 40 dakika yazıyordu. Tabi bu adaptör sanirim 15w hizli şarjı destekliyor i yüzden süreler uzun, eğer 25w hızlı sarj adaptörü olursa daha hızlı olacaktır, deneyen biri yazar sonra.

• Blackline2827 kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar. Hızlı şarj, normal şarj seçimini nerden yapıyoruz?

• a50 de şu şekilde hocam sen telefonuna uyarlarsın Ayarlar-cihaz bakımı-pil -Sağ üstte üç nokta-Ayarlar -Hızlı Kablolu Şarj

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.