Şuan bende S20 FE SD var. S21 FE 128 GB kulaklıkla 14700 (vatan) A54 256 GB kulaklıkla 13500 taksidi cartı curtu derken aynı fiyata gelecekler. Normalde benim S23lerden birini(S23 Ultra 512 35'e düşerse, yoksa 41 - 42 verme niyetim pek yok) alma fikrim vardı ama Youtube kanalımda kıyaslama bakımından A54 daha iyi olacak gibi sanırım aşırı revaçta. Eve de yeni bir cihaz lazım. Şuan OnePlus 5T kullanıyor, cihaz taş gibi ama ileride şu fiyatlar kalır mı bilemiyorum. |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
Iyi akşamlar şu an yanımda değil her adımına bakamam ama cihaz bakımı ve sonra pil ayarlarına gelin orada bulursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullanıcı profiline de bağlı tabi , eğer kullanacak kişi ağır oyunlar oynamayacaksa ve fotograf hastası değilse S serilerine yönelmek gerçekten gereksiz görüyorum bu ekonomide, hatta artık orta segment cihazlar da gayet güzel resim çekiyorlar 5- 6 yıl önceki gibi bariz farkları yok.
Ben ki S serisi yada note alırım hep diye düşünürken son 2 yılın A serileri gayet iş görür kıvama gelmişler diye düşünüyorum.
Bende 3 saat önce cihazı kurdum. Henüz sistem güncellemesi yapmadım belki ondandır ama ara sıra geçişlerde frame atlaması mevcut. Güncelleyince düzelir mi göreceğiz. Haricinde telefon hissiyat olarak çok kaliteli. Şahsen beğendim. Kalınlık veya çerçevedeki siyah bant anormal değil gayet alışılır olmuş. Bu konunun fazla abartıldığını düşünüyorum. Beyaz renk almıştım çok beğendim... Yazılım çok güzel ama öncesinde S23 Ultra kullandığım için biliyorum bazı One ui 5.1 özelliklerini kırpmışlar maalesef ( mesela resimdeki bir nesnenin üstüne basılı tutularak kopyalamak gibi ). Tabi normal sayılır sonuçta üst düzey bir model değil A54. Batarya tüketimi çok iyi belli ki günlük kullanımda bayağı yetecek durumda. Şimdilik gözlemlediğim konular bunlar. Almayı düşünenler bence bir an önce almalı. Zam gelebilir diye düşünüyorum.
Bu arada kişiselleştirme için Good Lock yüklemenizi mutlaka tavsiye ederim arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 30 Mart 2023; 21:3:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Good lock nedir?
Bazı modüller sayesinde telefona root atılmadan birçok ekstra özellik katabilirsiniz. Mesela ben şuan kasa arkasına çift tıklayarak ekran görüntüsü alabiliyorum. Son uygulamalar kısmının görüntüsünü de değiştirdim mesela.
-
Hiç duymamıştım, galaxy store da olduğuna göre garantiyi bozmuyor telefonun yani dimi? Sakıncalı bişey değil anlaşılan
Garantili hiçbir sıkıntısı yok. Tamamen resmi bir uygulama. İçiniz rahat olsun.
Kasa arkasına tıklayıp ekran görüntüsü almak isterim bende😄, nasıl yapcam uygulamayı kurdumda sonra hangisiyle devam edeceğim yardımcı olursan sevinirim.
Hocam Good Lock'a girin ve RegiStar'ı yükleyin.Ardından RegiStar'a girin ve back top action'a basın. Double Tap yazana basın. Take and share screenshot seçili olsun yani ekran resmi al ve paylaş. Bu kadar Hocam :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 30 Mart 2023; 21:57:9 >
hiç bir zaman ekran koruyucu almadım. düzgün bir kılıf alır geçerim.
amazon.deSpigen Liquid Air Hülle Kompatibel mit Samsung Galaxy A54 5G -Abyss Greenhttps://www.amazon.de/gp/product/B0BTDF7DZWamazon.deSpigen Liquid Air Hülle Kompatibel mit Samsung Galaxy A54 5G -Schwarzhttps://www.amazon.de/gp/product/B0BL8LZJFK -
Hocam bende yaklaşık 5 senedir s8+ kullanıyorum. Cihazın ekran kalitesi ve tasarımına hayranım. Fakat artık pil üzüyor. Yan sanayi düzen tutmuyor. S8+' tan geçilir mi sizce? Ozellikle ekran ve kullanilabilirlik aciksindan?
Rica ederim, yardımcı olabildiğime sevindim.
S8 plus tan sonra geri gidecek tek yön ergonomik olacak ,kalınlık, ağırlık ve kamera çıkıntısı . Diğer tüm yönleriyle ileri olacak , ekran kalitesi ve hız s8 zaten iyi bu ondan az da olsa daha iyi ,kamera daha iyi , ozellkle pil için bile geçilir, benim acil bir ihtiyacım olsaydı direk geçerdim. Benim sabretmem s8 plus a batarya hariç çok memnunum ve genelde her istediğim anda sarj edebilme imkanım var .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackline2827 -- 30 Mart 2023; 22:45:7 >
Teşekkür ediyorum :) Kontrol ettim ama Türkiye'ye kargolama yapmıyor maalesef o yüzden mecbur distribütörleri bekleyeceğim gibi duruyor.
-
Aynen bende alacaktım ama maalesef gönderi yok. Şimdilik bu kılıfı aldım. 100 TL. Gayet güzel bence. Tavsiye ederim.
https://www.zoreaksesuar.com/galaxy-a54-kilif-zore-negro-silikon-kapak
-
Kılıf arayanlara Fibaks markasını öneririm. Spigen kalitesine çok yakın ve memnun kalacağınız bir marka. S20FE ve S21+ için bu markanın kılıflarını kullandım, bugün S20 FE alınca yine Fibaks kılıf siparişi verdim.
www.hepsiburada.comFibaks Samsung Galaxy A54 Kılıf Kamera Çıkıntılı Içi Kadife Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/fibaks-samsung-galaxy-a54-kilif-kamera-cikintili-ici-kadife-lansman-yumusak-dokulu-silikon-kapak-p-HBCV00003UG70L?magaza=FiberAksesuar&url_src=and-product-detail
www.hepsiburada.comFibaks Samsung Galaxy A54 Kılıf Kamera Çıkıntılı Arkası Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/fibaks-samsung-galaxy-a54-kilif-kamera-cikintili-arkasi-seffaf-hassas-tuslu-renkli-kenarli-flora-kapak-p-HBCV00003ZVXYE?magaza=FiberAksesuar&url_src=and-product-detail
-
27 Mart'ta sipariş verdim. Hâlâ ses seda yok. Bugün telefon ile görüştüm. Teslimat için bir süre veremiyoruz, isterseniz iptal edebilirsiniz diye konuştular. Müşteri hizmetleri konusunda çok iyiler (!)
Bu kadar bekledik biraz daha bekleyeyim diyorum. İyi kötü idare edecek eski bir J7 2016 var.
Siz ne düşünüyorsunuz? Teslimat süreci daha çok uzar mı?
Bende salı günü sipariş verdim ancak bu ön sipariş muhabbeti saçma bence bu telefon çıktımı çıktı küçük bayilerde bile varmı şu an var ee daha neyi bekliyor bu insanlar ön sipariş çıkmamış veya yakında çıkacak olan telefon için ödeme alınır alacak kişide telefonun çıkacağı günü bekler lansman fiyatından alıp cazip fiyattan veya ekstralardan faydalanır açıkçası kulaklık hediyesi dışında 128 gb için kurumsal bir yerde satılmadığı için aldım burdan vatan medimarkt vs hep 256gb satıyor hatta samsung avrupa elektronikte 256gb satıyor yani ayaküstü bilenen yerlerde 128 gb modelini görmedim çin çöpü bir sürü markanın her varyantını satar bunlarda 128gb sürümünü satmıyorlar oda ilginç milleti böyle firmalara mecbur bırakıyorlar evin dibinde vatan bilgisayar var orda satılsa ne uğraşıcam böyle beklemekle gider ordan alırım adamlar kıllığına 256 gb satıyorlar açıkçası neyse kulaklığın hatrına bekliyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X