Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
SMS bölümünde mesela hepsiburada dan gelen bir mesajin alt tarafında. "bu mesaj yanitlanamaz daha fazla bilgi " yazan kısımda bir titreşim var. Sizde de durum böyle mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam normal ödememi yaptınız yoksa iyzico ile mi ?
-
Normal ödeme hocsm
Cihazı kullanmaya başlayanlar bu soruya yanıt verebilir mi lütfen ikinci kez soruluyor.
SMS bölümünde mesela hepsiburada dan gelen bir mesajin alt tarafında. "bu mesaj yanitlanamaz daha fazla bilgi " yazan kısımda bir titreşim var. Sizde de durum böyle mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 30 Mart 2023; 2:10:59 >
Ne kadar doğrudur, işe yarar mı bilmiyorum ama bu sorunu yaşayanlar Ayarlar-Uygulamalar-Varsayılan Uygulamaları Seç-SMS Uygulaması bölümünden diğerki Mesajlar uygulamasını seçtikten sonra sorun çözüldü diye duydum bir deneyin isterseniz.
Ben şuanlık simkart takmadığım için mesaj yok o yüzden bende böyle bir problem var/yok diyemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerim674 -- 30 Mart 2023; 2:27:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece smsleri açınca mı oluyor bu hocam
-
A33 kullanıyorum. Google Mesajlar uygulamasında aynı hatayı alıyordum.
Tamamen test amaçlı Navigasyon çubuğu yerine navigasyon düğmeleri seçeneğine geri döndüm sorun çözüldü.
Samsung SMS kullanamıyorum. Google olması şart. Şu an gördüğüm tek çözüm bu.
Kulaklık hediyesi kalktı mı?
-
Şuan gözükmüyor bende farkettim,
Sorunu ben değil başka bir kullanıcı yaşamış, ondan alıntılamıştım ama gördüğüm kadarı ile kronik bir sorun gibi duruyor. Çözümü var en azından :)
Sepette indirim oluyordu dün gece kampanyalar kısmında gözükmüyordu
pazartesi alanların da daha gönderilmedi değil mi?
siparişi sorınca bana dedikleri bu ama ne arayan ne soran oluyor.
Konuyla ilgili kaydınızı oluşturuyorum , ilgili departmanımız sizin ile iletişime geçerek detaylı bilgi verecektir .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 30 Mart 2023; 10:35:4 > -
Hocam merhaba. Pazartesi gece aldım. Şuan teslim edildi. İşteyim evde telefon.
Ben pazartesi akşam 5 den sonra sipariş verdim daha kargoda bile değil sinir oldum valla zaten 500 bakiyede masal olacak
Acaba renge göre mi davranılıyor? Mesela siyah renkte stok yok o nedenle gönderilmiyor gibi. Ben beyaz 256 GB sipariş vermiştim. Sizin ki ne renk acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 30 Mart 2023; 12:36:4 >
Daha kargoya verilmedi
bende siyah aldım
-
valla ben az önce samsung online destek tek ana avrat dümdüz gittim hayırlısı alayı şerefsiz bunların
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 30 Mart 2023; 12:55:0 > -
siyah stok da var halen satışta
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X