350 doların altındaki ürünlerin ithalatı için İthalat Genel Müdürlüğü’nden bir gözetim belgesi alınması gerekecek. Yapılan son düzenlemeyle örneğin fiyat etiketi 3 bin 800 TL olan bir akıllı telefon 28 Mart tarihi itibariyle en az 2 bin 500 TL zamlanacak. Hatta bu kapsamda vivo Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ertan Şensoy da bazı açıklamalarda bulundu. Şensoy’a göre akıllı telefon fiyatları ilk etapta yüzde 20 oranında artacak. Shift Delete Cumhuriyet gazetesinden alıntı yapmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (15. sayfa)
-
-
İkinci siparişi vermiyorsun ama dimi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam ilk siparişi iptal etmiştim bir arkadaş telefonun aşırı kalın ve ağır olduğundan bahsetti, artı kılıf eklenecek daha o nedenle iptal ettim ben. Az önce arkadaşım sepete eklemiş kulaklık hediyesi görünmüyor diyince ben de denedim ama benim iptal olan siparişim var o yüzden kulaklık hediyesi görünmüyor olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlginç normalde iptalde bile görünmesi lazım. Bide ödemeyi iyzico kampanyası üzerinden mi yaptın? 500 bakiye verdimi?
Ekran koruyucu ve kılıf tavsiyesi olan??
hocam şu ikiliyi sipariş verdim. ikisi beraber olunca cam promosyonlu oluyor. toplamda 210 lira.
daha ortada telefon yok. gelince yorumumu yaparım.
-
Ben ayın 24ünde sipariş verdim. Dün gece 11 gibi mail geldi kargoya verildi diye. Kargo detayına tıklıyorum boş sayfa çıkıyor. 256gb beyaz
Kolay gelsin kargo şirketi ile geliyor uygulamasını yüklerseniz ,kargo detayı görünecektir.
Size gelen sms. Oluyor link e tıklayınca görünür yada samsung sitesinde sipariş verdiğiniz bölümde de kargo takibi var.
telefonu dün kurulumunu yapmadan açtım ve yeni gelen kamera güncellemesi var onu yapıp fabrika ayarlarına geri döndüm. sonra temiz kurulum yapacağım. bu tür şeylere takıntılı olan varsa aklında bulunsun .
-
Satıcı sorularda sert seramik plastik demiş,cam ekran koruyucu değildir diyor açıklamada yani bu durumda temperli cam gibimi oluyor anlayamadım. 5d nano ekran koruyucu daha ince daha güvenli değilmi buna nazaran?
Mesela şuradaki
kilifplus.comkilifplus.com - Cep Telefonu Kılıfları, Aksesuarlar ve Elektronik Ürünlerhttps://www.kilifplus.com/samsung-galaxy-a54-5d-tam-kapatan-kenarlari-kirilmaya-dayanikli-cam-ekran-koruyucu-siyah-p-60876
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Fabrika ayarlarına geri dönüş yapınca o kamera güncellemesi yok olmuyormu?
olmaz artık istesende dönemezsin eski sürüme
samsung türkiyeden 3 gündür gönderilmedi, almak isteyenler gitsib mağazalardan alsın samsung tr den alışveriş yapılmaz.
-
çok talep var demek ki. ben cuma 15:00 ve 21:00'de sipariş verdim, pazartesi öğlen elimdeydi 2 cihaz da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 28 Mart 2023; 14:18:21 > -
selamlar.
a73 ile aralarında ne fark var?
bilen birileri varmı acaba ?
-
A73 işlemci olarak daha iyi, onun dışında A73 iyi diyebileceğim bir özellik ben bulamadım.
A54 bluetooth, ufs, ekran maks parlaklığı ve +1 yıl güncelleme desteği olarak önde.
Tasarım olarak A54 kalın ve ağır bir cihaz, ayrıca ekran boyutu düşük ve çerçeveleri kalın ama bu konu zevk meselesi olduğundan şu daha iyi diyemem.
A73 için ekran ve kamera sorunları var deniliyor kullanıcıları tarafından.
A54 yeni bir cihaz olduğu için kronik problemi var mı bilemiyoruz.
Artı eksi aklıma gelen başka bir fark yok, unuttuysam affola.
Bizim buradaki mağazaya dün gelecekti cumartesi aradığımda öyle demişlerdi ama a34 gelmiş onun durumu belli değil dediler. Shopta 3 ay ekran koruma sigortası hediye ve ben birde iyzico ile ödeyince 500 bakiye alacağım diye ordan sipariş verdim oda gelmedi şimdi onla uğraşıyorum. Kimisi cuma bitti kampanya diyor (samsung canlı destek ve iyzico canlı destek+müşteri hizmetleri) telefonda samsung online alışveriş bölümü 13 nisana kadar devam ediyor diyor + ödeme bölümünde halen aktif gözüküyor.
Sen cuma o zaman iyzico kampanyasından 500 tl bakiye aldın dimi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X