Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
178
Favori
495.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler,

Yok değişimden yararlanmadım evde yedek telefon olarak kalacak, ayrıca baktığımda A7 2017 yi değişim modelleri arasında göremedim gerçi olsaydı bile vermeyi düşünmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt

Müthişler gerçekten :)

Bende şimdi iade et seçeneğini buldum ve iade etmelerini istedim. Bana yazdıkları şu; aldığınız ürün elimize geçmese dahi iadeniz olacaktır... Harika bir tavrı var Amazon'un. Peki ben ürünu bana kargo yapılan adrese mi yollayacağım tekrar onu anlamadım sadece :)

• İade kodu oluştur onu kargo görevlisine söylersin bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 27 Mart 2023; 18:30:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunu bende merak ediyorum ama hiç sanmıyorum açıkçası, bu kanun 28.2. Den beri belli koskoca şirket onu hesaplamıştır herhalde diye düşünüyorum.
    Bugün samsung shoptan sipariş verdim ama müşteri hizmetleri ile sorun yaşıyorum. Şöyle ki iyzico kampanyası 500 tl bakiye veriyor ama samsung canlı destek ve iyzico chat bitti bu olay cuma günü dedi. Samsung Online alışveriş ise telde 13 nisana kadar devam ediyor dediği için ona güvenip sipariş oluşturdum. Deminde fırça attım kayıt açtırdım yanlış bilgi yüzünden 4-5 gün kargomu beklicem aynı paraya aynı buds 2 hediyesi ile mağazadan alırdım Bugün dedim. Mağaza bi tek 3 aylık hediye sigortayı vermiyor. Bakalım sonuç ne olacak. Sipariş iptali yapsam 7 gün sonra iade olur para dediler zaten.

• Blackline2827 kullanıcısına yanıt
    Sizin yine iyiymiş eşimde 7 senelik j7 var ona jet hızında gelir artık bu cihaz🤣🤣

evet . Hanımı A serici yaptık kendim de o zamanlar s8 plus almıştım 5 yıl devirdi hala canavar gibi batarya hariç . Onunkini yenilemek çok zor olmadı da benim telefona bir şey olursa bu ekonomide tepe model almak yürek ister  

Ben altı sene s6 kullandım en son siyah ekran gelip dondu da şimdiki a52ye geçtim. Bundan çok memnunum kamera önemli benim için oyun hiç oynamıyorum bugün a34 gelmiş onu inceledim benimki daha iyi gibi geldi bana, Haa a54 kamerası s23 denginde diyorlar inşallah öyledir. Şeytan dürttü bi ara benim telefona 7 k veriyor samsung Shop değişimde bendemi alsam diye düşündüm de, vazgeçtim 4 sene daha kullanırım bunu inşallah.
    Hanımın siparişi verdim bu akşam belki gelir 3-4 güne istanbula

Senin tele 423-470 tl arası veriyor pasajta eskiyi nakite dönüştür kampanyası var. Herşeyi iyi durumdaysa yani

Ben de Istanbul dayım avrupa yakasında , kargoya cumartesi verdiler bugün geldi yani bir gün sürüyor. A54 kamerası umarım iyidir s23 e yakın olsa bile kafi , çünkü benim s8 plus bile çok güzel çekiyor hala utandirmaz yani.

Kenarda yedek tel. Olarak kalsın daha iyi değmez o paraya Vermeye . Hem bir de benim çocuk var yakında telefon ister ona başlangıç olarak veririm hem kırsa kaybetse çok dert edilmez   ikincil el araba gibi acemiliğini atar .

Easycep sayfası 585-614 arası veriyor sana yinede haberin olsunda. Bizim j7 zaten kasıyor v.s. Onun 360-400 ederi var ben vercem gitsin 😄

Bir de A7 2017 nin kamerası pek iyi değildi en ufak titreşimde bulanık çıkıyordu resimler ois fln. Hak getire   tatillerde benimkiyle "s8 plus" la resim video ihtiyaçlarımızı gideriyorduk, bakalım fotoğraf için ana makine A54 olacak mı  

• Cuma bitmiş kampanya. Ama samsung online alışveriş 13.4. Kadar sürüyor diyor. İyzico canlı chat ve samsung destek chatte bitti diyor. Bende fırça attım tekrar arayıp niye beni yanlış bilgilendirdiniz gider aynı paraya ve buds2 hediyesi ile mağazadan alırdım boşuna kargo bekleyeceğim dedim, kayıt açtılar bişey çıkmaz zaten de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 27 Mart 2023; 20:32:26 >

Sattıracaksın sonunda  

Samsungda A7 2018 64gb modeli samsung değişimde 2700 lira. 2017 olanı yok ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 27 Mart 2023; 20:13:12 >
  • m51 den geçmeye değer mi?

• Geç oldu ama yeni fark ettim 3 aylık hediye sigortayı satın alırken sepete eklemeyi unutmuşum sanırım, çünkü ekleseydim 3 ürün telefon,kulaklık ve sigorta satın alınmış olarak gözükecekti. Şimdi telefon ve kulaklık alınmış olarak gözüküyor. Umarım başına bir şey gelmez

Aynen yok diye biliyorum bende.

• 2 dk önce samsung türkiye den aldım. iyzico ile ödeme yaptım. vade farksız 9 taksitli çekti. ticari kredi kartım var. belki o yüzdendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 27 Mart 2023; 20:27:2 >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt

500 bakiye yattımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 27 Mart 2023; 20:28:4 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.