Telefon usb ile bilgisayara bağlı iken, ekran ve tuş kilidi de açıkken ses kısma ve kapatma tuşuna basılı tutun. Kapandığı anda iki elinizi çekip sonra ses yükseltme ve yine kapatma tuşuna basılı tutun. Recovery moda giriş yapacaksınız. Ben bu şekilde yaptım a55 de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (58. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Herkese merhaba kendi kullandığım 2/3 aylık cihazımı satıyorum.Satmamın sebebl iphone aldım.256 gb siyah renk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3.5 mm to Type-C dönüştürücü ile kulaklığım çalışmıyor. eski olduğu için mi acaba?
xiaomi mi 6 da dönüştürücü ile kulaklığım çalışıyor. Samsung A55 ile hiç bir şekilde çalışmadı. acaba farlı dönüştürücü mu olması lazım?
-
Dönüştürücünün dack çipli olması gerekiyor. Yoksa çalışmaz.
-
Acaba bu A35 içinde geçerli mi?
-
Benim bildiğim samsung, Apple ve xiaomi için geçerli olduğu. Ama muhtemelen a35 için de böyledir.
Dack çip nedir ki?
-
DAC çip digital-analog converter çipi demek, telefondan gelen dijital ses sinyalini analog sinyale çevirerek kulaklığa gönderir.
Değerli arkadaşlar merhaba.
Mevcut 7 yıllık telefonum bozulunca çok araştırmadan dün gece mediamark web sitesinden 1000 tl world puan hediyesiyle 17.920 tl'ye satın aldım.
Ürün kargoya verilmiş birkaç güne elimde olur. İlk kez bir Samsung telefon kullanacağım. İlk sayfadaki bilgileri okudum. Ama bu şarj aleti mevzusu öncelikle kafamı biraz karıştırdı ve canımı sıktı. Yok karbon ayak izi cart curt diye bizi yiyorlar. Ekstradan almak açıkçası biraz zoruma gidecek.
Süper hızlı şarj özelliğini kullanabileceğim orijinal bir şarj aleti almak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Hangi siteden almalıyım? Açıkçası teknoloji mağazalarına bile güvenmiyorum. Oradaki görevliler direkt olarak manipüle ediyorlar müşteriyi.
-
Hayırlı olsun. Ben orijinal şarj cihazını hepsiburada üzerinden almıştım. Satıcının hepsiburada olmasına dikkat edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 11 Eylül 2024; 23:18:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Teşekkür ederim. Dikkate alacağım. Diğer arkadaşın tavsiye ettiklerini de araştıracağım.
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Konunun ilk mesajında spigen yerine anker tercih edilebileceği yazılmış. Siz süper hızlı şarjı kullanıyorsanız ve memnunsanız spigen de değerlendirebilinir.
Bende a54 var. Normal kullanımda bile ısınma oluyor. İkinci cihaz a55 var. Normal kullanımda ısınma hissedilmiyor ama oyun oynayınca ısınıyor. Geçen gün a55 ile instagram açıkken uykuya dalmışım ekran açık kalmış tahminimce 2 saat falan. Cihaz aşırı şekilde ısınmıştı. A serileri ısınmaya mahkum sanki 😀
Evet normal kullanımda ısınma yok. Oyun oynarken ısınma var ama el yakmıyor, bence her cihazın ısındığı kadar ısınıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 12 Eylül 2024; 13:11:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaz aylarında telefonun ısınması normal kışın bakacaz ısınıyor mu ısınmıyor mu diye. Instagramda her telefon ısınıyor bu arada.
-
Evet önemli olan cihazın ısınınca kendini soğutup soğutamadığı, performanstan düşüp düşmediği ve kasma donma yapıp yapmadığı.
-
-
-
Eylül güvenlik güncellemesi geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X