GalaxyA55 5G | Ana Konu Son Güncelleme: Kasım 2024 Kullanıcı değerlendirmeleri: Daha fazla yorum için forumda beğenilen mesajları takip edebilirsiniz. Faydalı linkler: Lütfen Okuyalım Tüm Samsung telefonlarda şarj ömrünü uzatacak önemli ayarlar Bir kısmı A55 için de uyarlanabilecek derleme özellikler ve ayarlar Samsung telefonlara özel detaylı iyileştirme rehberi (Debloating) Batarya ayarlarını tekrar kalibre etmek için 5G manuel olarak kapatma yöntemi Hızlı şarj ile ilgili önemli bilgi Orijinal ve sahte şarj aleti nasıl ayırt edilir Samsung Rutin Önerileri Ana Konu Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Ana Konu Soldaki turkuaz renkli olan SÜPER HIZLI ŞARJ sağdaki yeşil renkli olan ise HIZLI ŞARJ Süper Hızlı Şarj'ı sadece Samsung üretimi olan orijinal adaptörler destekliyor. Hızlı şarj yazısına aldanmayın. LÜTFEN MEVCUTTA OLAN ORJİNAL SAMSUNG ÜRÜNÜ HIZLI ŞARJ ADAPTÖRÜNÜ KULLANIN A55 için uygun olan modeller: (EP-T2510N - EP-TA800N - EP-T6530N) Spigen kesinlikle önermiyoruz, süper hızlı şarj etmiyor. Anker ürünlerini tercih edebilirsiniz. Kıymetli dostlar, forumların amacı tartışma üzerine kuruludur. Buraya insanlar genelde problem, sıkıntı ve şikayetlerini dile getirmek için gelir. Almak isteyenler de fikir edinmek, sorgulamak için ziyaret eder. Her gün memnuniyet dolu mesajlar göremezsiniz dolayısıyla psikolojik olarak bu telefonlar sorunlu izlenimine kapılabilirsiniz, böyle bir durum olsa emin olun piyasada telefon kalmazdı :) Marka ve model fark etmeksizin tüm konu başlıkları bu şekilde ilerliyor. Forumda vakit geçirirken bunları göz önünde bulundurarak ve günün sonunda insan olduğumuzu unutmayarak paylaşımlarımızı sürdürelim. Eklemek istedikleriniz için mesaj atabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 13 Kasım 2024; 11:47:54 > |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]
-
-
Siftah yapalım
Kullanıcı deneyimi ile mesajı güncellerim. -
Bu modelin PWM Dimming/PWM Karartma değerini merakla bekliyorum. Bakalım Samsung diğer markaların yaptığı gibi PWM değerini açıklayacak mı yoksa diğer tüm Samsung modellerinde yaptığı gibi düşük PWM'li amoled ekran kullandığı için PWM değerini gizlemeye mi çalışacak? Hadi bakalım.
-
Aynen ya ucuz çinli modeller bile donanım bazlı mavi ışık filtresi, yüksek frekanslı karartma, yüksek hızlı örnekleme dokunma hızı, parlaklık seviyesini filan kullanıyor, bunu sitelerinde ballandıra ballandıra açıklıyor, samsung tek bildiği şöyle iyi fotoğraf çekiyor böyle iyi oyun oynanıyor. Ergenlere yönelik reklam kampanyası, insan sağlığını korumaya yönelik en ufak açıklama yok.
Ayrıca hala s24 ultra gibi en tepe modelinde bile 8 bit panel kullanıyor ve 16 milyon renk kullanıyor.
En ucuz çinli telefonda bile 12 bit panel, 1 milyar renk var. Bu samsungu anlamak gerçekten güç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 5 Mart 2024; 21:46:6 > -
-
Hayalim s24 ultra almaktı, ama ortaya çıkan onlarca ekran problemi yüzünden ve aşırı pahalı olması nedeniyle vazgeçtim.
Uzun süredir poco x6 pro, yeni çıkacak olan vivo v30, honor 100, eski model olan galaxy a73 araştırıp durdum ama sonunda galaxy A55 alıcam gibi duruyor. Sizlerin fikirleri nedir? 😊 -
S24 faciasından sonra bende samsung ile yollarımı ayırdım gidip vivo v29 aldım işlemcisinin eski olması ve de mono speaker olması dışında sorun yok gayet akıcı çalışıyor samsung'un kalas tasarımından yavaş şarj hızından ve berbat modem performansından bıktım.
-
Gerçekten 2024 A serisi SAMSUNG cihaz bu mu yani.koca çerçeveler ,25w şarj ,gittikçe kabalaşan kasa yapısı.A52 kullanıyorum geçmek için bi sebep görmüyorum.gecmemek için ise oldukça sebep var. -
İlk unboxing videosu düşmüş.
@tokopdacom New Samsung Galaxy A55 5G, Ice Blue Color!! #samsung #samsunggalaxy #samsungindonesia #samsungjuaraindonesia #samsunggalaxya55 #samsunga55 #smartphone #tokopdacom #unboxing
♬ cruel summer sped up - r & m <3 ⸆⸉TokoPDAtiktokNew Samsung Galaxy A55 5G, Ice Blue Color!! #samsung #samsunggalaxy #samsungindonesia #samsungjuaraindonesia #samsunggalaxya55 #samsunga55 #smartphone #tokopdacom #unboxinghttps://www.tiktok.com/@tokopdacom/video/7344306467887009030 -
Geliyor kral
Tasarim özürlüsü pocoları xiaomileri bbk grubunu yok etmeye geliyor!!!! -
20 bin civarı snapdragon işlemcili yeni gelecek modeller hangileri acaba? -
S24 serisindeki gibi guzel bi degisim kampanyasi olursa eşimin a54 ünden a55 e gecilir plastik kasadan metal kasaya guncellemis oluruz -
Yaklaşık 2 saat içinde tanıtılacak telefon. Konuyu canlı tutalım..
-
Tanıtım ile beraber Türkiye fiyatı ne zaman geleceği belli oluyor mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nomad_ -- 11 Mart 2024; 10:43:22 > -
Sd işlemcili versiyon yok bu saatten sonrada zor gözüküyor yenilerde ya exynos ya mediatek olacak A35 ve A55 exynos.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 11 Mart 2024; 10:51:56 > -
A55ler sd li mi gelecek yoksa exynos lu mu? Sayet selirse SD ne olacakmış? Bende eşimin a54 unu a55 yapayım diyorum. -
Türkiye belirsiz. Ama uzun sürmez. Exynos ile geliyor bu arada SD değil. -
Nereden izleyebiliriz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: eurotrip
A55ler sd li mi gelecek yoksa exynos lu mu? Sayet selirse SD ne olacakmış? Bende eşimin a54 unu a55 yapayım diyorum.A serilerinde SD versiyon yok A35 ve A55 Exynosla geliyor önümüzde ki sene S serilerinin bile tamamının Exynos ile geleceği konuşuluyor SD zor bu saatten sonra.
-
Şöyle bir şey var ama bilemedim:
https://www.samsung.com/in/smartphones/galaxy-a/notify-me/
"Geçtim, dünya varmış" dediğiniz telefonun fiyatı "kurtuldum" dediğiniz telefonun tam 3 katı. :) Tam bir elmayla armut kıyaslaması olmuş. |
Aynen ya ucuz çinli modeller bile donanım bazlı mavi ışık filtresi, yüksek frekanslı karartma, yüksek hızlı örnekleme dokunma hızı, parlaklık seviyesini filan kullanıyor, bunu sitelerinde ballandıra ballandıra açıklıyor, samsung tek bildiği şöyle iyi fotoğraf çekiyor böyle iyi oyun oynanıyor. Ergenlere yönelik reklam kampanyası, insan sağlığını korumaya yönelik en ufak açıklama yok.
Ayrıca hala s24 ultra gibi en tepe modelinde bile 8 bit panel kullanıyor ve 16 milyon renk kullanıyor. En ucuz çinli telefonda bile 12 bit panel, 1 milyar renk var. Bu samsungu anlamak gerçekten güç. |
Egea çok dandikti 320i aldım kurtuldum 😄
|
Üstadım ikisini de 3-4 gün kadar kullanma durumum oldu,kıyaslayacak olursam kağıt üzerinde görünen farklar ; ön kamera farkı 32/13 MP,ekran gövde oranı A55'de biraz daha iyi,işlemci farkı ve metal kasa farkı onun haricinden dikkatimden kaçan bir şey var mı ? aklıma gelmedi. Benim kullanım süremde gördüğüm farklara gelirsek ; A55'de metal kasa nedeniyle daha premium bir kullanım hissi var,haptic yani titreşim motoru A55'de daha iyi,işlemci farkına gelirsek batarya performansı ve ısınma açısından Exynos 1480'de çok iyi iş çıkarmışlar diyebilirim yani atla deve fark yok ama bir akıcılık ve performans farkı hissediliyor ayrıca batarya kısmında 1480 çok verimli kurulum sırasında Cumartesi öğlen full şarj yaptım Pazar gece yatana kadar gitti hatta artık daralıp %28'deyken gece şarja taktım.Pazartesi sabah şarjdan çektim şimdi sabah saatlerinde hala %55 gibi şarjı var yoğun da kullandım sayılır ilkinde 8 saat üzerinde şimdi ise %45 kullanımda 5 saat kadar ekran açık süresi verdi,iki kullanımda da wifi-mobil veri karışıktı,ben biraz pil performansına takıntılıyım o nedenle uzunca detay verdim :) S23 sonrasında ikinci kez beni mutlu eden bir Samsung cihaz oldu.Yani normal ve insani kullanımda 2 gün,çok yoğun ve oyunla kullanımda da bir günü sorunsuz devirir diyebilirim. Tabi bu kısım kullanım şekline göre değişir ben oyun oynamam o nedenle oyun kısmında işlemci performansı ya da batarya performansına yorum yapamıyorum.Ses konusunda A55'in hoparlör ses çıkışı ve BT kulaklıkla müzik dinlerken kalite bir tık daha iyi diyebilirim. Son olarak A35/A55 128 GB modelleri arasında piyasa fiyatına göre 3000 TL,256 GB modellerinde de 4000 TL kadar fark var eğer oyun oynuyorsanız,batarya daha iyi gitsin beklentiniz varsa ve bence en önemlisi sık cihaz değiştirmeyip uzun süre kullanacaksanız nacizane Galaxy A55 alın geçin derim ama kısa aralıkla model değiştiriyorsanız ya da benim yazdığım ''bana göre olan farklar'' sizin için çok da önemli farklar değilse o zaman A35 alın bir miktar da para cebinizde kalır. S23,A54,A35 ve A55 modellerinin tamamını kısa ya da uzun süreli kullandım,S23 bence bir efsane ama onu dışarda tutarsam beni en memnun eden ikinci performans ve hissiyatı A55 verdi derim. Bunlara göre artık siz değerlendirin bir de canlı olarak bir tekno markette falan sizde bir ikisine de bakın kararınızı ona göre verin diyebilirim. Ez cümle ; ikisi de pişman etmez ama A55 biraz daha memnun eder diyebilirim. |
Yakalandık eyvah eyyvah :) Ya ben Honor 200 öncesinde yaklaşık 4-5 ay A55 kullandım sonra denk gelince ergonomik hali nedeniyle Honor'a geçtim toplamda 2 ay kadar kullandım. A55'de zaman zaman beni deli eden ağırlık anlamındaki hantallığıydı ama başka cihazlar kullanırken de Samsung'un gerek arayüzü gerekse elinizde tuttuğunuz cihazın malzeme kalitesini ya da nedense markanın verdiği hissiyatı arıyorsunuz. Yeniden dönüş nedenim ; bana göre gülün dikeni olan hantal gelme kısmını diğer tüm olumlu kısımlarıyla fazlasıyla unutturduğu oldu,çift tıkla uyutma,uyandırma,kendi uygulamalarına verdiği önem misal Honor'da garip arayüzü olan bir müzik çalar vardı yani tamam dert edilecek bir durum değil bari uygulamanın ikonunu biraz sempatik yapın :) özellikle always on display kısmında "yeni bildirim gelince aktif olma"ayarını seviyorum Honor'da bu yoktu ya dokunacaksın ya sürekli açık olacak. İşin en özet hali ben özellikle arayüz olarak one ui ve oppo/realme arayüzlerini severek kullandım ve alıştım,Honor arayüzü de hızlı,stabil ok ama biraz görsellik,kullanım kolaylığı vs topluca bakınca çok "çin malı"bir hali vardı evet çin malı ama söylemdeki kastım anlaşılmıştır :) Uzadı ama döküldük madem bitirelim :) Bir günde S24 FE kullandım telefon iyi,hoş ama ben günlük klasik kullanıcıyım oyun vs işim yok yani işlemcinin ateş etmesi çok da önemli değildi,günlük kullanımda benim kullanım şeklimde baktım ki arada vereceğim 8-9 bin lira farka hiç gerek yoktu,A55 beklentilerimi karşılamış bir süre kullandığım cihazdı açıkcası f/p olarak da benim kriterlerimde beklentimi karşılıyordu derken bugün yeniden döndüm. Fotoğraf odaklı da değilim olsam Honor cidden çok iyiydi,oyun da oynamam bana çok güçlü değil pil verimliliği veren,sosyal medya,web ağırlıklı kullanımda üzmeyecek bir işlemci yeterdi derken açıkcası bana göre başka bir alternatif zaten yoktu aklın yolu şeklinde yeniden A55 ile buluşmuş olduk :) Fazlasıyla uzunca da olsa cevap bunlardı. |
Konu sizin bu şekil mesajlarınızla doldu. Modem modem modem gidin şikayetinizi başka yere yazın kimse sizin bu mesajlarınızı okumak zorunda değil burası şikayet platformu değil. Papağan gibi aynı şeyleri tekrar edip duruyorsunuz. Zaten telefonu elden çıkarmışsınız hangi telefonu kullanıyorsanız orada ifade edin kendinizi burası "A55 kullanıcıları kulübü"
|
Alanlar bin pişman spekülatif bir yorum olsa da fiyat şikayetleri çok normal dünyada. Hindistan-Çinde Vıvo-OnePlus-iQoo cart curt uçan kaçan cihazlarla hiç alan bırakmadı A35 ve A55 serilerine. Amerika pazarında Pixelin f/p cihazlarıyla kapışıyordu, bir de OnePlus zaten şu 400-500 dolarlık 12R'siyle Amerika pazarına sokturmadı bile A55'i, iyi de reklamı yapılıyor. Bir Avrupa kaldı, orada Samsung epey overpriced olsa da Çinliler Apple-Samsung ile uğraşmak istemediği ve maliyetlerinin çok yüksek olması nedeniyle rekabetçi olup uğraşamıyor. Bundan rekabet açısından zararlı çıkan biz oluyoruz çoğu çin firması bizi Avrupa bölgesiyle fiyatlıyor veya gelmiyor. Samsung da overpriced olsa da dünyada alınabilir fiyatlara yakın satıldığı ender ülkelerden biri oluyoruz. Tabi haksızlık da etmemek lazım adamlar biraz da şov yapıyor denebilir burada. |
Honor güzellemelerinizi lütfen honor forumunda yaparmısınız sabahtan beri honor yukarı honor aşağı konu kirleniyor. |
Eylül güvenlik güncellemesi geldi.
|
Benzer içerikler
- s24 ultra imei atılıyor mu
- bu cihazda play protect sertifikası yok
- klonlanmış telefon nasıl açılır e-devlet
- samsung note 20 ultra yorumlar
- samsung a35 yorumlar
- base apk
- galaxy ai hangi telefonlarda var
- s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
- google play hizmetleri
- s25 plus
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X