Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Aykutoz , Aykutoz Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.888
Cevap
82
Favori
127.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 128ligi a54ten 1000 TL pahali.arkadas şu telefon 500 euro.cinliler 250 dolarlık cihazları bu rakama satıyor.inanilmaz fiyatlama yapıyor samsung zararına mj satıyor anlamak zor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu durumda a35 aynı işlemcili a54den daha ucuz olacak.a54 bitti bu mantığa göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 26 Mart 2024; 17:11:7 >
  • vfnv kullanıcısına yanıt
    A54 256gb günlerdir Amazon.com'da buds fe kulaklık hediyesiyle birlikte 16 bin tl'ye satılıyordu. Siyah ve beyazı bitmiş, yeşili hala aynı fiyatla satışta.

A35in ön ve arka kameraları a54ten daha kötü. Güvenlik güncellemelerini de a54 gibi aylık değil 3 ayda bir alacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techaddict -- 26 Mart 2024; 18:2:39 >
  • road warrior kullanıcısına yanıt

a54 ile olan fiyat farkına değer mi? a54 ile beraber kulaklıkta veriliyordu.

• Sanal Dilenci S kullanıcısına yanıt

değmez gibi, telefonda samsung isteyen A54'ü kaçırmamalı şu an.

• 2 Nisan da stoklarda olacak yazıyor. Ben Samsung öğrenci indirimi + A54 takasını bekleyeceğim. Böyle ucuza gelir A55.

• Samsungun fiyatlamasi çok iyi ondan bahsettim sadece.yoksa o cercevelerle a55 a54 a35 almam.

• techaddict T kullanıcısına yanıt

kulaklık hediyesi bitmiş mi ben mi göremiyorum acaba?

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]
  • cenkee kullanıcısına yanıt
    Bitmiş görünüyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A54 aksine A55'te eSIM desteği bulunuyor.

• Samsung yine yapmış yapacağını. İnanılmaz bir destek veriyorlar Türkiyeye. Bu fiyat ciddi zarar ettiren bir fiyat. hiç bu kadar beklemiyordum. Beklentim 25K üzeriydi. Eğer şu fiyata bile beğenmiyorsanız size telefon filan lazım değil arkadaşlar boşuna hiç beklemeyin :)

• macotti kullanıcısına yanıt

Alanlar bin pişman spekülatif bir yorum olsa da fiyat şikayetleri çok normal dünyada. Hindistan-Çinde Vıvo-OnePlus-iQoo cart curt uçan kaçan cihazlarla hiç alan bırakmadı A35 ve A55 serilerine. Amerika pazarında Pixelin f/p cihazlarıyla kapışıyordu, bir de OnePlus zaten şu 400-500 dolarlık 12R'siyle Amerika pazarına sokturmadı bile A55'i, iyi de reklamı yapılıyor.

Bir Avrupa kaldı, orada Samsung epey overpriced olsa da Çinliler Apple-Samsung ile uğraşmak istemediği ve maliyetlerinin çok yüksek olması nedeniyle rekabetçi olup uğraşamıyor.

Bundan rekabet açısından zararlı çıkan biz oluyoruz çoğu çin firması bizi Avrupa bölgesiyle fiyatlıyor veya gelmiyor. Samsung da overpriced olsa da dünyada alınabilir fiyatlara yakın satıldığı ender ülkelerden biri oluyoruz. Tabi haksızlık da etmemek lazım adamlar biraz da şov yapıyor denebilir burada. Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    S23 FE 20-21 bin tl, S23 128gb 28 bin tl'ye satılıyor.

• Fiyatı yüksek bulanlar gitsin redmi note 13 serisinin fiyatlarına baksın. Gayet uygun fiyatlı çıktılar özellikle global pazara göre zararına satış denebilir. Redmilerin fiyatı aşağı düşecektir çünkü hiçbir şansı kalmadı. A55'in tek rakibi poco x6 pro olmuş oldu onu da malzeme kalitesiyle geçiyor.
    Geçen senenin cihazlarıyla kıyaslamayın yeni orta segment bandı 20k oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 27 Mart 2024; 0:6:5 >
  • A54 ve s23fe stokları eriyene kadar a55 satamazlar gibi..

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    Giderler antika ip 11 e 26nin verirler. Yeni çıkmış çok güzel özellikleri olan uzun yıllar güncelleme alacak telefona 20bini çok görürler. Bana göre değil s serisi a55 bile on basar ip11 e

• BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, Samsung eğer Xiaomi-Redmi fiyatlandırması yapsaydı bu cihazın 256 GB olanı 27 bin liradan listelenirdi. Samsung son ve aynı zamanda en sağlam kale. Samsung'a ayak uydurabilen tek cihaz Poco fiyatlandırması. Bu band 20k değil çok daha fazlası olacak aslında, diğer markalar Samsung gibi agresif olmayıp benzer fiyattaki cihazlarını 25-30 binden getirdikçe daha iyi anlaşılacaktır. Vivo öyle geldi, Nothing bundan %30 ucuz cihazını saçma şekilde aynı paraya satıyor, Oneplus muhtemelen uçmuş bir fiyattan getirir yeni Nord modelini.

Samsung'un Türkiye'de tek rakibi kendisi şimdilik, piyasada erimiş S23 FE ve S23 fiyatlarını referans alıp A55'in liste fiyatını eleştirmek de anlamsız. 256 GB S23 FE liste fiyatı 27 bin lira, ona zam falan yapmayıp makası da koruyarak bu fiyatlarda tutmaya çalışması da çok olumlu. Zaten piyasaları zamanla oturur kura da bağlı.

• Samsung un sitesine ne zaman gelir acaba? Ya da samsung bayilerine. A54u satıp buna geçeyim diyorum. Amacım zfold ya da honor magic v2 idi ama şimdi sırf merak icin o kadar parayi ne verecem bosver. Samsung bayilerine gelseydi bunu verip alırdım hemen.

• eurotrip kullanıcısına yanıt
    A54ten geçmeye değmez bana göre ama siz bilirsiniz.nisan başında tahminen gelir.on sipariş bitince bayilerde olur.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.