Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.888
Cevap
82
Favori
127.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne kadar sıklıkla yaşanıyor bu durum. Ayarlar cihaz bakımı menüsündeki otomatik yeniden başlatma ayarı açık değilse arıza olabilir, servise göstermeniz gerekebilir.

• aydogan kullanıcısına yanıt

Ayarlardan baktım kapalı hocam. Son 4-5 gündür oluyor. 2-3 kez kendini yeniden başlattı.

• 0MG90 kullanıcısına yanıt

Yazılımdan kaynaklıysa bi tetikleyici lazım mesela geçen sene A54'ün kamerada 2x yakınlaştırma yapınca kendini yeninden başlatma sorunu vardı hatırlarsınız belki. Böyle bi durum var mı yok mu iyi gözlemleyin, uygulamalar listesinde garip isimli yabancı uygulama var mı yok mu onu kontrol edin. Priz-adaptör-kablo kontrol edin, Donanımsal olarak genelde düşürme/darbe sonucu oluyor yeniden başlatmalar, temassızlık oluşuyor. Böyle bir durum varsa da yoksa da en garanti yol servis, orada net gözüküyor servislerin kullandığı program şurası hatalı diyor hemen değiştiriyorlar. Benim bildiklerim, aklıma gelenler bunlar.

Otomatik yeniden başlatma altında Gerektiğinde yeniden başlat seçeneği aktif ise buna neden olabilir.

• Android auto kullanıyor musunuz arkadaşlar. Kablosuz çalışıyor mu. Memnun musunuz. Vag grubu araçlarda bor sorun var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Megane 4 aracimda surekli kullanıyorum, sorunsuz. Sadece gps bostaylen buraz sapitiyor. Adres bul dersen sorun yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Gecen gun bende de reset atti kendi kendine. Tek sefere yapti bir daha gormedim. Güncelleme sonrası oldu. Öncesinde yoktu

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

Vag grubu araçlarda olan sorun VW'den kaynaklanıyordu hocam bakım esnasında serviste aracın multimedyasını son sürüme güncelleten arkadaşlar sorunun çözüldüğünü belirtmişti S24 ve S23 konularında

İsterseniz bir de o konulara yazın daha net geri dönüş olur

Android veya Samsung kaynaklı bir sorun yok sıkıntısız çalışıyor

• cenotaph40 kullanıcısına yanıt

Aralık 2024 güncellemesi sonrasında oldu aslında. Belki bu güncelleme yüzünden oldu.

• Amoled yanığı yaşayan oldu mu hiç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herkül26 -- 13 Ocak 2025; 21:25:18 >
  • Arkadaşlar sıfır adıma faturalı 256 gb buz mavi modelini 17600 TL ye alarak aranıza katıldım yanında kılıf şarj aleti ve ekran koruyucu da hediye edildi o sebepten dahada fiyat uyguna geldi diye düşünüyorum Çinlilere göre eksiği var epeyce ama metal kasa cam arka kapağı sebebiyle premium hissi veriyor

• Herkül26 H kullanıcısına yanıt

Duymadım henüz ama attık eskisi cihazlarda ki kadar çok Amoled yanığı olmuyor diye biliyorum eskisi kadar ısınmıyor şimdiki telefonlar

• Bayram1111 B kullanıcısına yanıt
    Şuan telefonumda mevcutta 6 ayı geçti kullanalı
    Daha öncede poco x6 cihazım vardı 5 ay geçtikten sonra ondada amoled yanığı oluştu iade ettim ama 6 ay şartı vardı sizce iade ederler mi telefonu ?

Marka modelden bağımsız olarak 5 ayda amoled yanığı oluşması pek bir alışılmadık hocam... Parlaklığı sona getirip ekranı hareketsiz görüntü verecek şekilde sürekli açık mı bırakıyorsunuz?

Başka türlü oluşması pek mümkün görünmüyor açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 15 Ocak 2025; 13:50:49 >
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt
    2 telefondur başıma geliyor parlaklığı dışarda sonuna kadar açık kullanıyorum evde biraz daha kısık kullanıyorum süreklide açık olmaz oyun oynadığım zaman zaten sürekli aynı kareler çalışmadığı için ondanda olma ihtimali yok ki telefon otomatik parlaklığını kendide kısmaya başlıyor otomatikte olmadığı halde adaptif parlaklıkta açık değil artık hangi markaya geçeceğimi şaşırdım

İlginç gerçekten uzun süreler yüksek parlaklıkla oyun oynamaktan cihazı ısıtacak şeyler yapmaktan kaçınmanızı tavsiye ederim bir de ekranı 2dk da falan kapanacak şekilde ayarlamanızı tavsiye ederim yani kenara köşeye bırakınca 5 10dk falan açık kalmasın kendiliğinden kapanana kadar, böyle böyle de yanıyor olabilir

Samsung'lar Çinlilere göre bu tarz konularda daha dayanıklı, iyi evet ama kullanım kaynaklıysa bunda da yanık oluşmayacağının garantisini kimse veremez sanırım

• Team McLaren kullanıcısına yanıt
    Şimdi müsait olunca servise götürmeyi düşünüyorum büyük ihtimal ekranı değiştirirler

• 1 aylık cihazımı siyah satabilirim

• selamlar. birkaç kez kılıf takılıyken telefonu düşürdüm ve bir şey olmadı çok şükür. fakat bugün telefonu salla kazan için salladım ve sanki içinde küçük bir parça kırılmış ve salladığımda da sağa sola gidiyor gibi ses geliyor. kamera, ses, mikrofon vb. uygulamaları denedim, sorun yok. acaba ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abytr_ -- 17 Ocak 2025; 0:30:0 >
  • abytr_ A kullanıcısına yanıt

OIS olabilir mi :) genelde o sallanır.

Samsung Members uygulamasında tanılama testi var onu uygulayın sorun yoksa sorun yoktur.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.