Altta ki program yardımı ile kaldırabiliyorsunuz. PC ye Samsung USB sürücülerini kurup, telefonu usb hata ayıklama modunda bağladığınızda program telefonunuzu görüyor içinde ki uygulamaları listeliyor. Siz de paket adına göre uygulamayı bulup uninstall dediğiniz de komple kaldırabiliyorsunuz. Paket adını Playstore da bulunan Package Name Viewer uygulamasıyla öğrenebilirsiniz. Sadece Google Play hizmetleri yada game optimization gibi sistemin derinine gömülü uygulamaları kaldıramıyorsunuz. Sorumluluk size ait bunu unutmayın ben eski telefonum da da kullanmıştım baya rahatlatmıştı zaten donanımı yetersiz cihazlarda daha da hissediliyor fark. Sağ taraftaki menüleri kullanarak kaldırılacak olanları otomatikte belirleyebiliyorsunuz ama size tavsiyem abartmadan kendiniz belirleyerek kaldırmanız. https://github.com/0x192/universal-android-debloater < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 4 Şubat 2025; 2:35:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (98. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
https://forum.donanimhaber.com/samsung-telefonlara-ozel-detayli-iyilestirme-rehberi--153951695
Burada konu ile ilgili ayrıntılı bilgi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba, 5 yıllık s10e macerasından sonra a55 256gb alarak aranıza katıldım. hedefim a56 idi fakat eski telefon o kadar çok ısınıyordu ki patlamasından vs korktum artık.
Şarj yetmeyecek endişesi yaşamamak çok güzel :))
-
-
-
Bende aranıza katılıyorum. 1 yıldır kullandığım A72 ile vedalaşacağım. A15 güncellemesi gelince temiz kurulum ile geçiş yapacağım. Umarım 2 yıl götürür. Usb 3.X + UFS 4 üstü uygun fiyatlı bi telefon çıkarır Samsung o zamana kadar diye düşünüyorum.
Şuana kadar metal çerçevesi, basit dizaynı, birazcık daha küçük ekrana rağmen daha tombul görüntüsü ve hissiyatı ile beni mutlu etti.
Depolama hızı testinde A72'nin en az iki kat önünde çıkması büyük etken. UFS 3.X sağolsun.
Geçişten 1 hafta sonra detaylıca kullanım değerlendirmesi yaparım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İkinize de hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanırsınız
-
OneUi7'yi merakla bekliyorum. S25 ailesinde çok akıcı çalışıyor bakalım A55'lerde nasıl çalışacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: brt.148
OneUi7'yi merakla bekliyorum. S25 ailesinde çok akıcı çalışıyor bakalım A55'lerde nasıl çalışacakSağdan soldan izledim ama hiç denemedim kendim çok fark var mı 6.1 ile şu an cihaz zaten gayet akıcı daha nasıl olacak merak ediyorum.
Animasyonlarda gözle görülür hızlanma var bence
Çoğu yerde animasyonların daha iyi ve sorunsuz olduğundan bahşedilmiş geldiği zaman gerçekten öyle olacak mı merak ediyorum özellikle de A serisinde.
çok teşekkürler hocam sağolun
-
-
-
S serisi işlemci olarak çok iyi güçlü elbette akıcı olur
-
Geliştirici Seçeneklerinden Minimum Genişliği 550 yaptım.
Teşekkürler istediğim bıydu
Whatsapp tan gelen ilk bildirim bazen sessiz bildirim oluyor aynı kişi 1 tane mesaj daha atınca bildirim sesi geliyor Whatsapp ayarlardan sessiz bildirime ses ayarlayınca bir süre sonra gene eski duruma geçiyor wifi veya kendi internetim de aynı sorun
güvenli internet bölümüde kapalı uygulamadan çözümü var mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X