Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (96. sayfa)
-
-
A55in kamerası gerçekten iyi işler çıkarıyor. Özellikle video çekiminde a54 ile arasında çok fark var. Oisi çok iyi çalışıyor ve renkler soluk değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhaba, uzun yillardir samsung disinda telefon kullanmadim. Note4 ile basladigim samsung tecrubem Note9 Zfold4 gibi cihazlari kullanarak devam ediyor. Dün oğluma A55 telefon aldim ve biraz kurcalama firsatim oldu.Telefonu çok begendim, netten gördügüm kadariylada pil performansi oldukca yeterli görünüyor. Bu telefon araciligi ile üst segment telefonlara bu kadar para verilmemesi gerektigini düşünmeye başladim. Herkese iyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boltman34 -- 26 Ocak 2025; 17:33:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim böyle bir sorun yok. Yazı tipi ve ekran boyutunu değiştirerek tekrar dene belki düzelebilir.
-
Gece gündüz temasından da olabilir karanlık mod geçiş yaparken uygulamalar takip etmiyor bazen ama aç kapa yapınca kendi kendine düzelmesi lazım ilginç
-
quote:
Orijinalden alıntı: aydoganGece gündüz temasından da olabilir karanlık mod geçiş yaparken uygulamalar takip etmiyor bazen ama aç kapa yapınca kendi kendine düzelmesi lazım ilginç
Bende de otomatik karanlık moda geçiyor ama böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Onunla alakası olduğunu düşünmüyorum belki arkadaş farklı bir kişiselleştirme yapmıştır onun etkisi de olabilir bilemeyiz.
-
Evet ois fark atıyor gece modunda da daha iyi işliyor görüntü ve ışığı. Ama normal fotolarda puslu mu desem kontrastı yüksek mi desem bi koyu keskinlik var A54ün beyaz dengesi parlaklık etkisi daha çok hoşuma gidiyor. A55 natürel bırakıyor.
-
Fotoğraf ekleyemiyorum. Forumda hata mı var acaba. Mini sürüm, tam sürüm, dh uygulaması hepsini denedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ben de ekleyemedim iki kere çöktü forum yoğun herhalde maç saati geldi
-
-
A55'e neden geç geliyor acaba diğer serilere göre. Bir kaç kez yeniden başlatma sorunu geldi başıma özellikle arka tarafta çok uygulama açınca ve Genshin Impact oynayıp çıkınca geri bildirim yaptım sanırım bu sorunu yaşayan çok kişi varmış yurtdışında ondan mı acaba.
-
Arkadaşlar, çekim kalitesi ve kopmalar konusunda Türktelekom kullananlar için ne durumda telefon?
Çok tel görüşmesi yapmıyorum ama sorun yaşamadım brn şu ana kadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hâlâ daha çok kötü
Merhaba, a56 çıkmasına az bir süre kaldı. Malum telefon fiyatlarıda aldı başını gitti. Bu dönemde 12taksitle a55 almamı tavsiye eder misiniz?
Hocam ben de seninle aynı soruyu soruyordum kendime. Eğer acil bir durum yoksa mart ayına az kaldı beklemekte fayda var bence. 20k'nın altında olacağını çok zannetmiyorum a56'nın fakat belli de olmaz çünkü şu anda 20-30k arası hem s23, s23 fe , s24fe var. A56'yı da aynı fiyat aralığına koymaları çok mantıklı olmayabilir. Bir ihtimal diyip beklenilebilir. Aslında 45 watt ile gelmese beklemem ben de ama 45 watt bana bekleyip görelim dedirtiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedDevilStand -- 27 Ocak 2025; 13:21:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önemli olan burada fiyat. A55'i ben 18.3K ya aldım fiyatına göre sunduğu performans ve ekran kasa oranı tatmin ediciydi. Eğer A56 bu fiyat bandında çıkarsa yada inerse alınabilir ama tutup bunlar 25k+ fiyata satmaya kalkarlarsa ve ekran kasa oranı da tatmin edici seviye de olmazsa ben şahsen tercih etmem çünkü her ne kadar hızlı şarj yükselse bile söylentiler doğru ise bataryası A55'den bir miktar az olacak tamam belki işlemci ile bu tolere edilebilir ama yine de mantıksız. Acil ihtiyacınız yok ise bekleyin eğer A55 alır kullanırım A56'nın fiyatı makul seviyeye indiğinde satar geçerim diyorsanız alın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X