Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A7 2018 [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
11
Favori
46.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fytmaster55

Nedense bana hiç ota güncelleme gelmedi
    Bu son 2 güncelleme nedense otadan gelmiyor yada geç gelecek ben odin ile kuruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fytmaster55

Nedense bana hiç ota güncelleme gelmedi
    Hocam ota güncellemesi veriyolar ama baya gec geliyo.Banada son iki guncellemedir gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://samfrew.com/tr/model/SM-A750F/region/TUR/ burada telefon pie de 4 güncelleme almış görünüyor fakat ben 2 güncelleme aldım şuan a750fnxxu1bsd4 güncellemesi mevcut bunun üzerine 2 tane daha çıkmış fakat bende ne gelen var ne giden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meftunyekta -- 14 Temmuz 2019; 15:43:10 >
  • meftunyekta kullanıcısına yanıt
    Gelir yavaş yavaş hocam

• En son güncellemeyi odin üzerinden yaptım. Android sürümü 8.0 samsung experience sürümü 9.0 görünüyor. Doğru mu bu peki. Android sürümü 9 olması gerekmiyor mu pie olduğu için?

• jamaen kullanıcısına yanıt
    Android sürüm 9 , One UI 1.0 olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 54SaKaRYa5454

Temmuz güncellemesi yayinlandi https://samfrew.com/download/Galaxy__A7__/xt6r/TUR/A750FXXU1BSG1/A750FOJM1BSG1/
    Smart switch ile guncelliyorum bakalım nasil guncelleme
    Bu linktekini yükledim ama aynen yukarıda yazdığım gibi görünüyor

Edit:yapım numarası ark7 görünüyor sanırım bir yerde yanlışlık yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamaen -- 15 Temmuz 2019; 18:52:12 >

Bilgisayarına smart switch yükleyip dener misin? Ben son gelen güncellemeyi bu şekilde yükledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seiko1

Bilgisayarına smart switch yükleyip dener misin? Ben son gelen güncellemeyi bu şekilde yükledim.
    Tamam deneyeceğim birazdan ama smart switch ile nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.odin ile yüklemek daha sağlıklı olmaz mı?

Odin ile yapabilen için smart switch çocuk oyuncağı. Programı yükleyip telefonu bağlıyorsun. Güncelleme varsa belirtiyor. Güncelle diyorsun o kadar. Bitince telefondan kabloyu çıkar diyor. Telefon güncellemeyi yapıyor.
  • Smart switch deneyelim bajalım sağol :-)

• Bugün 1 haziran tarihli, sürümü ......BS2 olan bir güncelleme geldi.

• ac2x A kullanıcısına yanıt
    hocam benim telefon 5ghz 150mbps anca bağlantı hızı sorun nedir acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 Ağustos 'ta a101e gelecek

• Bende bazen bildirimler geç düşüyor ekranı açınca veya whatsapp a girince geliyor uyku modunamı alıyor nedir başına gelip çözen oldumu?

• Kablo net mi kullanıyorsunuz?

Yok mobil veri

• Bu whatsapp mesajlarının geç görünmesinin kablo net modemden olduğunu düşünüyorum. Bende mobil veri veya ttnet in modemlerinde sorun olmuyor. Android 5.0 ve 9.0 yüklü telefonlarda aynı şey oluyor. Epeydir böyle. Nedendir anlayamadım.

Evde 2 farklı telefon var onlarda olmuyor sadece bunda oluyor. Örnek görüntülü arama geliyor telefon çalmıyor onlarda çalıyor gözüküyor ekranı açıyorum arama geldidiye bildirim geliyor bu sadece whatsapp'da oluyor.

• Bende de bu sorun oluyor. Telefondan kaynakladığını düşünüyordum ama arkadaşımda iphone 7 var. Aynı şey onun başınada geldi. Whatsapp'a girince mesajlar geldi. Acaba zaman zaman whatsapp'tan kaynaklanan problem mi?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.