Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A7 2018 [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
12
Favori
46.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seiko1

Bende de bu sorun oluyor. Telefondan kaynakladığını düşünüyordum ama arkadaşımda iphone 7 var. Aynı şey onun başınada geldi. Whatsapp'a girince mesajlar geldi. Acaba zaman zaman whatsapp'tan kaynaklanan problem mi?
    Denedim hatta wifi'den bağladım yan yana koydum telefonları redmi 5 plus'da sorun yok bende var.

Bence bu sorun telefonun yazılımdan kaynaklanıyor.
  • Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum listem arasında yani.

Objektif şekilde artısını eksisini eğri oturup doğru konuşarak anlatacak birileri var mı toplu şekilde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Artıları
    Telefon gerçekten çok şık bir tasarıma sahip özellikle mavisi
    Süper Amoled ekran
    Çentiksiz tasarım (bu bence)

Eksiler
    İşlemcisi rakiplerine göre zayıf
    Micro usb ve hızlı şarj olmaması
    Cihazda 3 kamera var ama pek iyi değil

Bu cihazı alacağınıza birazdaha koyup a50 almanızı oneririm

• SAMSUNG GALAXY A7 2018 [ANA KONU]

Merhaba

Samsung notes de şifreli bilgilerim vardı bugün gerekliydi gireyim dedim. Bu ne manaya geliyor? Kendi kendine bir şey olmuş, nasıl düzelir arkadaşlar?

• Android ABD'de 10 da tüm sorunlar çözülüyor mi

• Güncelleme uzun zamandır gelmedi.Haziran güvenlik yamasında şuan.Bi güncelleme gelse güzel olcak.

• bu telefona en son hangi güncelleme geldi? ve android 10 Q gelmeyecek sanırım bilgisi olan varmı?

ikinci olarak kamerası geniş açı özelliği dışında kötü demişsiniz 2000 TL altı diğer telefonlara kıyasla ne durumda sizce?

son olarak kronik bi sorunu kasma donma vs si var mı? GM 9 Pro ile bunun arasında kaldım :/
  • SAMSUNG GALAXY A7 2018 [ANA KONU]
    Sonunda yeni güncelleme geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Shinigami92

bu telefona en son hangi güncelleme geldi? ve android 10 Q gelmeyecek sanırım bilgisi olan varmı?

ikinci olarak kamerası geniş açı özelliği dışında kötü demişsiniz 2000 TL altı diğer telefonlara kıyasla ne durumda sizce?

son olarak kronik bi sorunu kasma donma vs si var mı? GM 9 Pro ile bunun arasında kaldım :/
    Şuan android 9.Ama 10 uda alacak. Kamerasi idare eder ama zoom yapinca kalite dusuyor.Kronik sorun yok.Kamera-performans icin alcaksan gm9 pro ama onun disinda bu iyi bence.

• 288 mb 'lık güncelleme geldi. Eylül güvenlik yaması, wifi ve bluetooth bağlantısı ve dengesi iyileştirildi yazıyor.
  • Güncellemeden sonra şarj bittiği zaman pil dolu uyarısı çıkmıyor. Ayarlarmı değişti acaba

• Arkadaşlar telefonda orijinal şarj aleti ile şarj edin uyarısı çıkıyor ve çok uzun süre de şarj ediyor bu problemi yaşayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Chesterfield -- 17 Eylül 2019; 21:33:24 >
  • Herkese merhaba. Eşime yarın telefon alacağım. A7 2018 ve A30 arasında kaldım. Kriterlerimiz kamera ve uzun ömürlülük. Oyun oynamaz. Sosyal medya ve internette dolaşırken, video izlerken donmasın. Bol bol fotoğraf ve video çeker. Sebekeden görüntülü konuşur. Bu şartlarda hangisini önerirsiniz? Veya yazdığım kriterlerine uygun 1500-2000 tl arası Samsung'lardan hangi modeli önerirsiniz?

• iog İ kullanıcısına yanıt
    A7 2018 iyi bir seçim olacaktır

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Bizde de aynı durum mevcut. Telefonu mart ayında eşime aldım. Android 9 a yükseltene kadar hiç bir sıkıntısı yoktu. Hatırladığım kadarı ile ya mayıs ya haziran ayında 9'a yükseldi. Ve sıkıntılar başladı.
    Önce wifi modem bulamama ve wifi stabil bağlanamama, kopma sorunları başladı.
    Ardından kamera sıkıntı vermeye başladı renkler, odaklama sorunları gibi.
    Sonra telefonda ufak ufak kasmalar bazı yerlerde takılmalar. Ondan sonra gelen küçük güncellemeden sonra şarj sorunu da ortaya çıktı. Telefonu aldığımız günden beri orjinal şarj aleti ile şarj etmemize rağmen, telefon yavaş şarj oluyor ve ekrana uyarı veriyor. "Telefonunuz yavaş şarj oluyor kabloyu veya adaptörü değiştirin orjinal kablo ve adaptör kullanın uyarısı ekranda gözüküyor."

Şikayet var sitesine bakın. Şar, kamera ve wifi şikayetleri ile dolu.

Daha telefonu alalı bir sene olmadı ama güncelleme ile telefonu mahvettiler.
    Telefonun düzelmesini artık ummuyoruz. Android 10 alırsa daha da kötü olacaktır bence.

Edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVALP -- 22 Eylül 2019; 14:43:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bir türlü odin ile yükleme yapamadım failed diyor sürücüleri kurdum android 9 dan 8 indirecektim olmuyor nerde hata yapıyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: erpinik

ben 8 geri döndüm arkadaşlar bence beklemek lazım 9 için sıkıntılı
    hocam bende 8e dönücem olmadı nasıl yapacagım sana zahmet bi herşey tamam sanki bir yerde hata yapıyom video var onuda izledim odin ile olmuyor
  • Dts 12 D kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız usb kablosunun orjinal olup olmadığından emin olun
    Çok etki ediyor

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.