Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A7 2018 [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
11
Favori
46.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaplo orjinal kendi kaplosu hatta başka kaplo denedim yine yuklemiyor fail yazıyor yazılımda sorunmu var acaba önce birkere yüklemiştim odin ile bu kez hata oluyor pc demi sorun var yoksa hocam smart swich ile olurmu oreo ya düşürme şuan 9 dayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erpinik kullanıcısına yanıt
    hocam düşürme olmuyor herhalde 9 dan 8 e android
  • Oluyor sıkıntı yok

hocam olmadı çok denedim yazılımdaki U1 Vardı şimdi U2 olmuş düşürme olmuyor olsaydı 8 e donucektim

• quote:

Orijinalden alıntı: erpinik

https://www.youtube.com/watch?v=tCCdUFl_O0M&feature=youtu.be geri dönüs viideosu
    https://www.getdroidtips.com/download-latest-samsung-usb-drivers/ usb sürücüsü
    https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750F/TUR/download/A750FXXU1ARK7/247073/ odin ve türkiye icin 8 dosyaları

Odin v3.13.3 sürümünü indirin

İndirdiğiniz ürün yazılımı dosyasını çıkarın. 5 dosya almalısın:
    AP (Sistem ve Kurtarma)

BL (Önyükleyici)

CP (Modem / Radyo)

CSC _ *** (Ülke / Bölge / Operatör)

HOME_CSC _ *** (Ülke / Bölge / Operatör)

Her dosyayı Odin v3.13.3'teki ilgili alanına ekleyin. Temiz bir flaş yapmak istiyorsanız CSC _ *** veya uygulamalarınızı ve verilerinizi saklamak istiyorsanız HOME_CSC _ *** kullanın.
    Aşağıdaki düğme birleşimini kullanarak telefonunuzu İndirme / Odin modunda (cihazınızın kapalı olduğundan emin olun) yeniden başlatın: POWER + VOLUME DOWN + BIXBY
    İlk seçeneğin çalışmaması durumunda diğer seçenekler işe yaramadı veya mümkün olmadı.

Seçenek 2 SES DÜZEYİ AŞAĞI + SES YUKARI USB kablosundan daha

Seçenek 3 GÜÇ + SES AŞAĞI + SES AŞAĞI

Seçenek 4 GÜÇ + SES AŞAĞI + EV BUTONU

Seçenek 5 (Not9) USB kablosu + SES DÜZEYİ AŞAĞI + BIXBY

İndirme moduna girdikten sonra, telefonunuzu PC'ye, tercihen telefonunuzla birlikte verilen orijinal USB kablosunu kullanarak bağlayın. Odin cihazınızı algılamalıdır ve COM port numarası ile birlikte MAVİ bir kutu görünecektir. (SAMSUNG sürücülerinin PC’nde yüklü olduğundan emin olun!)
    Fazladan herhangi bir kutuyu işaretlemeyin. İşaretlenecek tek seçenek F. Sıfırlama Zamanı ve Otomatik Yeniden Başlatma'dır.
    Başlat düğmesine tıklayın, Odin'in YEŞİL bir kutuda 'PASS' demesini bekleyin. Flaş tamamlandığında, telefonunuz yeniden başlatılır ve telefonunuzu bilgisayardan ayırabilirsiniz.
    TALİMATLAR (1 DOSYA)
    Odin v3.13.3 sürümünü indirin
    İndirdiğiniz ürün yazılımı dosyasını çıkarın. 1 dosya almalısın:
    AP (Sistem ve Kurtarma)

Odin'deki AP alanına MD5 dosyası ekleme
    Aşağıdaki düğme birleşimini kullanarak telefonunuzu İndirme / Odin modunda (cihazınızın kapalı olduğundan emin olun) yeniden başlatın: POWER + VOLUME DOWN + BIXBY
    İlk seçeneğin çalışmaması durumunda diğer seçenekler işe yaramadı veya mümkün olmadı.

Seçenek 2 SES DÜZEYİ AŞAĞI + SES YUKARI USB kablosundan daha

Seçenek 3 GÜÇ + SES AŞAĞI + SES AŞAĞI

Seçenek 4 GÜÇ + SES AŞAĞI + EV BUTONU

Seçenek 5 (Not9) USB kablosu + SES DÜZEYİ AŞAĞI + BIXBY

İndirme moduna girdikten sonra, telefonunuzu PC'ye, tercihen telefonunuzla birlikte verilen orijinal USB kablosunu kullanarak bağlayın. Odin cihazınızı algılamalıdır ve COM port numarası ile birlikte MAVİ bir kutu görünecektir. (SAMSUNG sürücülerinin PC’nde yüklü olduğundan emin olun!)
    Fazladan herhangi bir kutuyu işaretlemeyin. İşaretlenecek tek seçenek F. Sıfırlama Zamanı ve Otomatik Yeniden Başlatma'dır.
    Başlat düğmesine tıklayın, Odin'in YEŞİL bir kutuda 'PASS' demesini bekleyin. Flaş tamamlandığında, telefonunuz yeniden başlatılır ve telefonunuzu bilgisayardan ayırabilirsiniz.
    Linkler çalışıyor halen aktif düşürme yapılabilir

Deneyecem bir daha bakim olacakmı
  • quote:

Linkler çalışıyor halen aktif düşürme yapılabilir

Alıntıları Göster
    Olmadı hocam fail hatası veriyor oreo U1 PİE U2 YAZILIMI ondan dolayı olmuyor başka yöntem varsa söyle
  • Bişeyleri yanlış yapiyorsun fail hatası alıyorsan kablo bağlantısını veye driver leri kontrol edebilirsin

Tamamda odin ile tekrar pie son yazılımı yükledim oluyor ama oreo 8 düşmüyor fail diyor sıkıntı olsa bilgisayarda onuda yüklemez degilmi sen denedinmi eylül güvenlik yaması ondan olmuyor bence
  • Önce temiz güncelleme almamış room yüklemeyi dene sonra tekrar 8 yükle

nasıl yani eski sürüm mü farklı yazılım denedim hindistan ve arabistan 8 yine olmadı
  • quote:

Önce temiz güncelleme almamış room yüklemeyi dene sonra tekrar 8 yükle
    o zaman 6.ayın yazılımını deniyeyim hemen 12gün sonra yeni güncelleme vermişler
    ustam olmuyor dönüş yok oreo ya hepsini denedim yok yok bu nasıl telefon zte axon 7 vardı önce maşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    SAMSUNG GALAXY A7 2018 [ANA KONU]

Sen nasıl düşürdün bu samsung zımpırtısını adamlar engel koymuş geriye dönmeye ah zte ah böyle telefonlara bizi mahkum ettin axon 10 pro en iyi o

hocam hindistan romu yüklesem sorun olurmu H9 ondaki son sayı bizdeki H8
  • hindistan rom yükledim
  • Dönüş var . En yeni romlarda sıkıntı olabilir.eskilerinde sıkıntı yok

en son yazılımdan sonra geri dönüş olmuyormuş 1 eylül güvenlik yaması keşke güncellemeseydim şuan iran tahran yazılımı odinle yükledim ve telefonu hard reset yaptım cihaz çok stabil iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Dts 12

en son yazılımdan sonra geri dönüş olmuyormuş 1 eylül güvenlik yaması keşke güncellemeseydim şuan iran tahran yazılımı odinle yükledim ve telefonu hard reset yaptım cihaz çok stabil iyi oldu
    9da mi çok stabil

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.