Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A7 [ANA KONU] ★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.940
Cevap
20
Favori
78.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şarjı ortalama 2 günü çıkarıyor. 6 saat ekran süresi alıyorum.çok yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkartır.
    görüntüsü çok güzel altın sarı rengini aldım. şeffaf arkası altın rengi parlak silikon kılıfla kullanıyorum. çok karizma.
    hiç bir takıılma yok. rehber mesaj galeri çok hızlı açılıyor.
    hiç ısındığını görmedim
    kamerası gece ortalama gündüz iyi çekiyor
    radyosu var
    internet gayet hızlı
    ekran orta otomatikte bile çok berrak, lg g3 ile kıyasladım arkadaş lgg3 aldığına pişman oldu ekranı çok iyi samsungun
    teknosa dan 1499 tlye satın aldım
    hoporlörden herhangi bir ses yok gayet normal
    1,5 saatte %7 den tam doluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamarcobat3262 -- 27 Haziran 2015; 14:31:38 >
  • gamarcobat3262 G kullanıcısına yanıt
    Ekran kalitesi harbiden çok iyi. Telefonu ilk gören arkadaşlar ilk,çok ince çok karimza telefon diyor,ikincisi ekranı çok canlı çok parlak ve net diyorlar. (Altın rengi şeffaf kılıfla kullaniyorum)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamarcobat3262 G kullanıcısına yanıt
    Ekran kalitesi harbiden çok iyi. Telefonu ilk gören arkadaşlar ilk,çok ince çok karimza telefon diyor,ikincisi ekranı çok canlı çok parlak ve net diyorlar. (Altın rengi şeffaf kılıfla kullaniyorum)

• Lollipop ne zaman yayınlanacak, kesin bir tarih var mı?
    Haziran içinde diyorlardı ama?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar s4 ile karsılastırırsak + - nasıl olur?
  • arkadaslar 15 gune kadar bnde almayı planlıyorum . rica etsem herkes fiyat bilgisi paylaşsa fena olmazmı benim gibilere yarar sağlanır. en uygun resmi garantili olarak vatanda gordum sauna kadar 1499 tl baska varmı?
  • Ben avea hat üzerinden aldım, samsung tabletle 2.040TL ye geldi

• Samsung galaxy a7 ve Lg g3 (32 gb) arasında kaldım.
    Telefonla yaptığım şeyler yoğun olarak sosyal medyayı kullanmak ve tabikide büyük oyunlarda (Asphalt 8 - Real Racing - Gta San Andreas) kasma yaşamadan oyunu oynamak. Aynı zamanda güncelleme desteğininde uzun olmasını isterim.
    Sizce hangisini tercih etmeliyim???
    Lütfen yardım edin telefonu alıp kullanan arkadaşlar bana teknosada telefonun 64 bit olduğunu ve çok stabil çalışcağını söylediler ancak eve gelip araştırma yaptım ve 32 bit olduğunu öğrendim. Çok bi eksisi olurmu 32 bit in? Benim için oyun performansı ön planda ve sosyal medyayıda takılmadan kullanmak istiyorum. Lütfen yardım edin!!!
    LG G3 Mü
    SAMSUNG GALAXY A7 Mİ
    ?????????
  • Samsung Galaxy a7 ve Lg g3 (32 gb) arasında kaldım.
    Telefonla yaptığım şeyler yoğun olarak sosyal medyayı kullanmak ve tabikide büyük oyunlarda (Asphalt 8 - Real Racing - Gta San Andreas) kasma yaşamadan oyunu oynamak. Aynı zamanda güncelleme desteğininde uzun olmasını isterim.
    Sizce hangisini tercih etmeliyim???
    Lütfen yardım edin telefonu alıp kullanan arkadaşlar bana teknosada telefonun 64 bit olduğunu ve çok stabil çalışcağını söyLEDiler ancak eve gelip araştırma yaptım ve tek sim kartlı modelin 32 bit olduğunu öğrendim. Çift sim kartlı 64 bit ve türkiyede de satılmıyor. Çok bi eksisi olurmu 32 bit in? Benim için oyun performansı ön planda ve sosyal medyayıda takılmadan kullanmak istiyorum. Lütfen yardım edin!!!
    lg G3 Mü
    SAMSUNG GALAXY A7 Mİ
    ?????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamarcobat3262

5 gündür kullanıyorum. deneyimlerim:
    şarjı ortalama 2 günü çıkarıyor. 6 saat ekran süresi alıyorum.çok yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkartır.
    görüntüsü çok güzel altın sarı rengini aldım. şeffaf arkası altın rengi parlak silikon kılıfla kullanıyorum. çok karizma.
    hiç bir takıılma yok. rehber mesaj galeri çok hızlı açılıyor.
    hiç ısındığını görmedim
    kamerası gece ortalama gündüz iyi çekiyor
    radyosu var
    internet gayet hızlı
    ekran orta otomatikte bile çok berrak, lg g3 ile kıyasladım arkadaş lgg3 aldığına pişman oldu ekranı çok iyi samsungun
    teknosa dan 1499 tlye satın aldım
    hoporlörden herhangi bir ses yok gayet normal
    1,5 saatte %7 den tam doluyor

Peki performans konusunda g3 e göre ne gibi artılarını gördün? büyük oyunlardaki performansı nasıl? Ve şu diğer arkadaşlardaki gibi telefon görüşmesindeki ses sorununu yaşadın mı?

• mertcand33 M kullanıcısına yanıt
    Dostum çok ağır oyunlar oynamadım ama HayDay,ClashOfClans,TopEleven,CandCrush bunlarda sıfır kasma.Bu arada telefon çok çok az ısınıyor oyun oynarken oda iyi yani

• Dostum telefonu bugün yada yarın alicam ancak su ses sorunu benim kafamı kurcaliyor sence ne yapmalıyım,

• Arkadaslar cihazın kamerasinda yavaş çekim modu var mi

• mertcand33 M kullanıcısına yanıt
    Garantili alacaksan sıkıntı yok.Türkiyede fazla tutulmayan bi telefon ama bu kötü olduğu anlamına gelemiyor.

• GeoMatrix kullanıcısına yanıt
    Anladım saolasın
  • Samsung neden cift hatli olanini getirmiyor.

• arcadia97 A kullanıcısına yanıt
    Adı üstünde Samsung yahu bu
  • arkadaşlar ses sorunu bir şeyden sonra başlıyor dediler neydi o hareket? bir de sadece hoparlorden konusmada var galiba değilmi?
    bir de türkiyede satılanda 4g var değilmi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 30 Haziran 2015; 18:54:06 >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Dostum ben normal şefaf ucuz ķılıf kullandım ama hoparlör problemi yaşadım ama bazı arkadaşlar mıknatıslı kılıfdan olduğunu söylüyor..

• GeoMatrix kullanıcısına yanıt
    Cihazda ağır çekim modu var mi????

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.