Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A7 [ANA KONU] ★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.940
Cevap
20
Favori
78.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hatta internette de a7 öksüz durumda
    Google dan Rusya 5.0.2 lollipop sürümünün türkçe kaynaklı yükleme linki bile bulamadım
    Hatta deneyip fikir beyan edende görmedim
    Lollipop la hızlandığı ve s6 arayüzüne geçildiğini okumuştum ama hiç örnek bulamadım
    Lollipop kuran birinden bu konuda görüş okumak iyi olacaktır.

Uzun zaman iostaydım rom yükleme işlerini unuttum. Knox ve sayaç muhabbetleri çıktı sanırım bende sıfır olan telefonumun kafadan garantisinin gitmesini istemiyorum
    İşi bilen abiler yardımcı olabilirlerse çokçok makbule geçecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu anda lolipop sürümü A700FD kodlu cihaz için çıkmış durumda bu cihaz snapdragon 615 ile gelen çift simkartlı cihaz. Yani A700FQ ile uyumlu değil. Romu sakın kurmayın sorun yaşarsınız muhtemelen
  • Bu cihazın iki farklı versiyonu varmış 2 versiyonunda işlemcisi farklı hangisi daha iyidir?

• Rusel R kullanıcısına yanıt
    Merhaba Rusel bende 15 nisan tarihinde Glaxy A7 aldım ve telefonu ilk aldığım günden itibaren karşıdaki kişi konuşurken çıt çıt ses geliyordu fakat bende olan sorun hoparlöre alınca değil normal ahizedeyken oluyordu 22 gün sonra servise gönderdim büyük uğraşlarım ve samsungla defalarca görüşmem şikayetvar, facebook ,twitter heryerden bombalamam sonucu 1 ay sonra değişim oldu ve yenisi geldi. Erzurum Başarı Teknik Servisine göndermiştim ve mekanik parça değişimi gerekli dediler telefonu aldıktan sonra 30 gün içinde mekanik parça değişimi gerektiren bir arızada ürün değişimi yada para iadesi yapmak zorundalar. Benim telefonum değişti ve 2 gün önce yenisi geldi fakat bugün yine hafiften çıt çıt ses almaya başladım umarım artmaz yada kesilir yoksa tekrar servise gönderip para iadesi istemek durumunda kalacağım. Aslında telefon benim için mükemmel diyebileceğim bir seviyede, tasarım ve performansı çok yeterli benim için ve severek kullanıyorum. Burdan Galaxy A7 kullanan bütün arkadaşlara soruyorum, sizde karşıdaki kişi konuşurken dikkatli dinlerseniz sesi yükseldiğinde çıt çıt ses alıyormusunuz, bu bir kronik sorunmu diye düşünmeye başladım yada benmi çok kafaya takıyorum bilmiyorum ama bu ses artarsa ve ben tekrar servise gönderirsem telefonu bu sefer SAMSUNG'u bayıltıcam...

• Gecen pazartesi yolladim servise yarin yenisiyle degiscek umarim gelende ayni cikarda paramizi kurtaririm Turkcell

• Bu telefonu bir süredir kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Cihaz nasıl kullandıkça yavaşlama oldumu performansı sizi memnun ediyormu. Oyun performansı nasıl? Birde özellikleri gayet güzel olmasına rağmen neden okadar tutmamış bu cihaz anlamadım. desire820, desire eye, yada a7 almayı düşünüyorum gönlümde yatan a7 ama hem samsung olduğu için hemde fazla tutmadığı için ön yargım var bu cihaza. özellikle şuan kullanmakta olan arkdaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • Sakin alma cop cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: tetova34

Sakin alma cop cihaz

kime göre çöp neye göre çöp? bence çok iyi bir cihaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana gore cop sonucta parasini veren benim ister vezir ederim malimi ister rezil itiraz varsa bilmek isterim babalarimizin mali gibi ovup durmanin alemi yok bu yuzden kendi dusuncem budur CÕP. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AoE_Bsrn

quote:

Sakin alma cop cihaz

Hocam siz şuan bu cihazımı kullanıyorsunuz. Öyleyse kaç aydır kullanıyorsunuz yorumlarınızı alabilirmiyim cihazla ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderyilmaz07

quote:

quote:

Sakin alma cop cihaz

Hocam siz şuan bu cihazımı kullanıyorsunuz. Öyleyse kaç aydır kullanıyorsunuz yorumlarınızı alabilirmiyim cihazla ilgili

Hayır hocam kullanmıyorum markette yakından gördüm çok güzeldi

• Bende şuan tercih aşamasındayım cihaz özelliklr bakımından çok güzel görünüyor ama Türkiyede çok fazla tutmamış olması beni düşündürüyor. Htc desire 820, desire eye, birde bu cihaz arasında kaldım gönlüm bundan yana ama çöp diyenlerde var çok iyi diyenlerde emin olamadım açıkcası
  • Selamlar.Hiç kimsenin yorumuna cevap olması için yazmıyorum bu yazıyı.Lütfen kimse yanlış anlamasın.Sadece görüşlerimi yazdım. Marka fanatiği yada düşmanı değilim.Aslında Apple ürünlerini daha çok seviyorum. Apple ın her türlü cihazını (macbook air, ipad, iphone, apple tv, ipod) severek kullanan birisi olarak android sistemi tekrardan denemek için samsung A7 yi tercih ettim.Cihazın ekranını büyük olması, metal kasası, inceliği açıkçası ilk etapta beni etkiledi.Daha önceden kullandığım s3 mini den dolayı ön yargım vardı ve hemen iphone ye geri dönüş yapmıştım. Tabi bu tlf la o kıyaslanamaz ama sadece belirtmek istedim.Yaklaşık 2 haftadır kullanmaktayım. Tlf u oyun için hiç kullanmadım. Sadece eşimle karşılıklı olarak kelimelik oyununu oynuyorum. Ara yüzü çok hızlı. İnternet bağlantısı gayet iyi.Ses kalitesi, ekran kalitesi güzel. Fotoğraf makinem olduğu için ve onunla fotoğraf çekmeyi sevdiğim için tlf ların kameraları aslında beni pek ilgilendirmiyor. Yalnız denediğim kadarı ile ön kamerası ve arka kamerası beklentinin biraz üzerinde. Be telefonu aramalar, internet, mail vb işler için kullanmaktayım. Benim için şu an sorun yok.Ancak oyun için yorum yapmam yanlış olur.Aldığım için pişman mıyım? Kesinlikle hayır. Tavsiye eder miyim? Eğer benim gibi kullanacaksanız kesinlikle evet. Herkese hayırlı günler dilerim.

• quote:

Bende şuan tercih aşamasındayım cihaz özelliklr bakımından çok güzel görünüyor ama Türkiyede çok fazla tutmamış olması beni düşündürüyor. Htc desire 820, desire eye, birde bu cihaz arasında kaldım gönlüm bundan yana ama çöp diyenlerde var çok iyi diyenlerde emin olamadım açıkcası

Bugün turkcell ciye gittiğim cihazı elime aldım çok güzel ama fiyatı tuzlu 1700 tl htc den daha iyi bu cihaz antututdan 4800 puan Almış note 4 e çok yakın bence çok iyi param olsa direk alırdım ama fiyatı da tuzlu 1500-1400 olsa gayet iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 17 Haziran 2015; 19:00:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuky1

Selamlar.Hiç kimsenin yorumuna cevap olması için yazmıyorum bu yazıyı.Lütfen kimse yanlış anlamasın.Sadece görüşlerimi yazdım. Marka fanatiği yada düşmanı değilim.Aslında Apple ürünlerini daha çok seviyorum. Apple ın her türlü cihazını (macbook air, ipad, iphone, apple tv, ipod) severek kullanan birisi olarak android sistemi tekrardan denemek için samsung A7 yi tercih ettim.Cihazın ekranını büyük olması, metal kasası, inceliği açıkçası ilk etapta beni etkiledi.Daha önceden kullandığım s3 mini den dolayı ön yargım vardı ve hemen iphone ye geri dönüş yapmıştım. Tabi bu tlf la o kıyaslanamaz ama sadece belirtmek istedim.Yaklaşık 2 haftadır kullanmaktayım. Tlf u oyun için hiç kullanmadım. Sadece eşimle karşılıklı olarak kelimelik oyununu oynuyorum. Ara yüzü çok hızlı. İnternet bağlantısı gayet iyi.Ses kalitesi, ekran kalitesi güzel. Fotoğraf makinem olduğu için ve onunla fotoğraf çekmeyi sevdiğim için tlf ların kameraları aslında beni pek ilgilendirmiyor. Yalnız denediğim kadarı ile ön kamerası ve arka kamerası beklentinin biraz üzerinde. Be telefonu aramalar, internet, mail vb işler için kullanmaktayım. Benim için şu an sorun yok.Ancak oyun için yorum yapmam yanlış olur.Aldığım için pişman mıyım? Kesinlikle hayır. Tavsiye eder miyim? Eğer benim gibi kullanacaksanız kesinlikle evet. Herkese hayırlı günler dilerim.

detaylı yorumunuz için teşekkür ederim peki cihazı iki haftadır kullanmanıza rağmen bir yavaşlama durumu oldumu onu merak ediyorum. Oyunlar konusundaki performansı gayet tatmin edici ama sanırım fiyatından dolayıdırki türkiyede çok tutmadı bu cihaz elle tutulur pek yorum göremedim sizin yorumunuz gerçekten iyi oldu benim için

• quote:

quote:

Bende şuan tercih aşamasındayım cihaz özelliklr bakımından çok güzel görünüyor ama Türkiyede çok fazla tutmamış olması beni düşündürüyor. Htc desire 820, desire eye, birde bu cihaz arasında kaldım gönlüm bundan yana ama çöp diyenlerde var çok iyi diyenlerde emin olamadım açıkcası

Bugün turkcell ciye gittiğim cihazı elime aldım çok güzel ama fiyatı tuzlu 1700 tl htc den daha iyi bu cihaz antututdan 4800 puan Almış note 4 e çok yakın bence çok iyi param olsa direk alırdım ama fiyatı da tuzlu 1500-1400 olsa gayet iyi olurdu

ben vodafone a telefon takas vericem bana bu sayede 1.200 gibi bir fiyata gelecek sizce iyi mi bu fiyat?

• Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Cihaz aldığım günki gibi aynı.İçinde birkaç program yüklü.Herhangi bir yavaşlama yok.Günlük instagram, mail, en az 1 saat lik konuşma, araçla etkin bluetooth bağlantısı ve wifi bağlantı var.(mobile ihtiyaç olmadığı için sadece wifi açık) Şarjı 2.5 gün net götürüyor.Kasma, takılma yada donma yok.Yalnız ben sadece bu işler için kullanmaktayım.Onun dışında program yada oyun için ne söylesem yalan olur. Biraz prestijli görünümü beni cezbetti.Yalnız kullanımından da memnun kaldım.Hayırlı akşamlar.
  • quote:

quote:

quote:

ben vodafone a telefon takas vericem bana bu sayede 1.200 gibi bir fiyata gelecek sizce iyi mi bu fiyat?

1200 bu cihaz için çok iyi bir fiyat

• cihazı az önce bende gidip teknosada deneme fırsatı buldum beyazını denedim. çok zarif ve çok güzel. hiçbir eksisini göremedim. Tasarım olarak çok güzel kamerası vs gayet yeterli geldi hem arka hem ön denedim detaylı şekilde. Telefonla ilgili tek beğenmediğim yönü. üst ve alt kısmında çerçevelerinde 2 şer tane mat çizgi koymuşlar çok hafif belli olan. ne mantığını anlayabildim nede hoşuma gitti. onun dışında 10 numara cihaz muhtemelen bunu alacağım 10 gün içerisinde
  • quote:

cihazı az önce bende gidip teknosada deneme fırsatı buldum beyazını denedim. çok zarif ve çok güzel. hiçbir eksisini göremedim. Tasarım olarak çok güzel kamerası vs gayet yeterli geldi hem arka hem ön denedim detaylı şekilde. Telefonla ilgili tek beğenmediğim yönü. üst ve alt kısmında çerçevelerinde 2 şer tane mat çizgi koymuşlar çok hafif belli olan. ne mantığını anlayabildim nede hoşuma gitti. onun dışında 10 numara cihaz muhtemelen bunu alacağım 10 gün içerisinde

O gördüğünüz mat çizgiler telefonun anteni hocam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.