Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A7 [ANA KONU] ★★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.940
Cevap
20
Favori
78.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A7 ekran cönüzürlügü nasıl iyimi birde bildigim kadarıyla bildirim ledi ile otg desteği yok A7 de bunlar kullanıcı deneyimini etkiliyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A7 satmayı düşünen varsa acil pm atsın bana lütfen .
  • A8 çıkarsa A7'nin fiyatı hızlı düşebilir.

• Lollipop 5.0.2 yolda
     ★★ SAMSUNG GALAXY A7 [ANA KONU] ★★

• Benide ekleyin siyah renginden aldim 2 hafta oluyor.Su ana kadar tus kilidi tusunun konumu ve alt ust simetrik olarak asinmis goruntulu bosluklar haric memnunum.Telefonu cepte tasidigimda surekli tuslar aciliyor bu cihazda tepeye konsa daha iyi olurmus birde o bosluklarin bir amaci yoksa cok gereksiz bir detay olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: xsw

AnTuTu Benchmark testte A7 sıralamada LG G3 den hemen sonra geliyor.

Arkadasimla yaptik 3 gb ram 32gblik modelini kullaniyor o 42bin a7 48bin aldi.

• CPU olarak Snapdragon'lu telefonlardan çok daha önde zaten Exynos'lu model. GPU, Adreno kadar iyi değil ama kötü de değil arada ki fark hissedilmez.
  • şarj performansı ve bildirim ışığı sorunları ile telefonu almaktan vazgeçtim yoksa ilk tercihlerim arasına giricekti
    zenfone 2 de olabilir ama onda şarj modu çok iyi olmadığı için samsunglar gibi yüzde 1 şarj 3-4 saat bekleme modunda gitmez o yüzden telefon araştırmaya devam
  • suanda yüzde 50 şarj değerim ve ekran süresi 3.5 saat. bence şarj değerleri gayet iyi. Ayrıca exynos olan modeli antutuda 40bin üzerinde puan alıyor. gittigidiyorda indirim ve puanla kvk garantili 1295tl aldım.
  • Bakalım yıl sonuna kalmaz A8 çıkar 3000 MAH batarya 64-bit snapdragon 615 ile gelecek.

• quote:

Bakalım yıl sonuna kalmaz A8 çıkar 3000 MAH batarya 64-bit snapdragon 615 ile gelecek.

615 biraz düşük degilmu sence de ve fiyati 2 bin civari cikar cok pahali bence

• quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

şarj performansı ve bildirim ışığı sorunları ile telefonu almaktan vazgeçtim yoksa ilk tercihlerim arasına giricekti
    zenfone 2 de olabilir ama onda şarj modu çok iyi olmadığı için samsunglar gibi yüzde 1 şarj 3-4 saat bekleme modunda gitmez o yüzden telefon araştırmaya devam

şarj performansı iyi bence.

Bildirim ışığını özlüyor insan ama neden koymadılarsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

quote:

Bakalım yıl sonuna kalmaz A8 çıkar 3000 MAH batarya 64-bit snapdragon 615 ile gelecek.

615 biraz düşük degilmu sence de ve fiyati 2 bin civari cikar cok pahali bence

620 ile de gelebilir 625 629 6xx olur tahminimce 808 810 815 820 8xx koymaz.

• Arkadaşlar birşey deneyip bildirirmisiniz?
    telefonla konuşurken sesi hoparlöre verip biraz konuşup dikkatli dinlermisiniz.
    Bende 30 nisanda aldım modeli ama dediğim gibi yapınca sürekli çıt sesi gelip ses her iki tarafa da kesik kesik gidiyor. Konuşmadan hiç birşey anlaşılmıyor. Normal ahizeden konuşunda herhangi bir sorun yok.
    2 günlük cihazı bugün servise götürdüm bakalım ne olacak?
    Bu arada samsung servisleri iş kuyruğu gibi diğer markalar da böylemi sadece samsungda mı var bu durum?
  • Merhaba arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama trde samsung tarafından satılan cihaz 32 bit işlemciye sahip kliksadan bu cihazı buldumda müşteri hizmetlerini aradığımda onlar bilgi veremedi acaba bu cihaz 32 bitmi 64 bitmi oluyor..?
    http://www.kliksa.com/urun/samsung-a700h-galaxy-a7-16gb-cift-hatli-beyaz-akilli-telefon/980006964

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana4ever

Merhaba arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama trde samsung tarafından satılan cihaz 32 bit işlemciye sahip kliksadan bu cihazı buldumda müşteri hizmetlerini aradığımda onlar bilgi veremedi acaba bu cihaz 32 bitmi 64 bitmi oluyor..?
    http://www.kliksa.com/urun/samsung-a700h-galaxy-a7-16gb-cift-hatli-beyaz-akilli-telefon/980006964

Bu cihaz A700H Snapdragon 615 li model 64-bit ve çift hatlı model distribütör ürünü değil paralel ithalat ürünü zaten piyasa da 1400 TL ye satılıyor.

• Exynos işlemci mali gpu

Resimler ilk post a eklenirse fikir verir herkese.

https://store.donanimhaber.com/0f/15/3a/0f153a3a13b501cd817a4aede06b01a1.pnghttps://store.donanimhaber.com/06/6c/bf/066cbfc56efed47f4c4c8fb5d89e9e15.png
     ★★ SAMSUNG GALAXY A7 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY A7 [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 7 Mayıs 2015; 17:31:51 >

• Pasha_Kadir kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun dostum bende almayı düşünüyorum inşallah A7 almayı cihaz genel olarak nasıl iyimi tavsiye edermisin

• Bugün 96mb lık bir güncelleme geldi yükledim kurdum ama lolipop degil tabiki halen 4.4.4 olarak görünüyor.ilk fark ettiğim açılış süresi kısalmış daha çabuk açılıyor ve açılırken donmalar vardı artık oda olmuyor bir nebze daha akıcı hale gelmiş.Lolipop öncesi bazı düzeltmeler olması iyi oldu.bu arada cihaz 64bit çift hatlı.

• Kasa yapısı ağırlık ve incelik konusunda 10 üzerinden 10 alır .Aynı paraya şunu al bunu al diyenlere aldırmayın not 3 de kullandım s6 edgede ikisinin arasında bir performansı var .Kamerası not 3 le eş değer , ısınma çok az oluyor, pil 1 günü rahat çıkartıyor, ses kalitesi makul seviyede , a5 almayı düşünenler kesinlikle a7 yi almalı a5 den kat kat daha iyi bir telefon.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.