Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A7 [ANA KONU] ★★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.940
Cevap
20
Favori
78.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rusel

Arkadaşlar birşey deneyip bildirirmisiniz?
    telefonla konuşurken sesi hoparlöre verip biraz konuşup dikkatli dinlermisiniz.
    Bende 30 nisanda aldım modeli ama dediğim gibi yapınca sürekli çıt sesi gelip ses her iki tarafa da kesik kesik gidiyor. Konuşmadan hiç birşey anlaşılmıyor. Normal ahizeden konuşunda herhangi bir sorun yok.
    2 günlük cihazı bugün servise götürdüm bakalım ne olacak?
    Bu arada samsung servisleri iş kuyruğu gibi diğer markalar da böylemi sadece samsungda mı var bu durum?

Arkadaşlar telefonu almayın sorunlu, telefonu daha kullanmadan servise götürdüm 10 gün kaldı, hiç bir sorunu yok deyip, sorun karttan dediler bana bir de 20 tl ye nano kart aldırdılar, telefonu gidip servisten geri aldım, aynı sorunu servistekilere tekrar gösterdim, ha öylemişymiş deyip tekrar servisten çıkmadan servise aldılar. 15 gündür serviste nedir bu çekdiğimiz işkence, bozuk işte 40 dereden su getirtiyorlar, yazıklar olsun...

• Rusel R kullanıcısına yanıt
    öncelikle bu yorumunuz sonderece haksızlıkla yapılmıştır yada yanlış bi yorum çıkmış istemeden galiba neyse işin sadetine gelirsek ilk çıktıgında aldım şuana kadar yogun olarak kullanan birisi olarak telefon ile bahsettiğiniz hiç bir soruna denk gelmedim bu ara teknolaji işi biraz şans işi oldugunu herkes kabul eder satın gitsin artık sizin için bu telefon bitmiştir aklınızda hangi telefon varsa onu almanız bu saaten sonra daha doğru kullanan biri olarak telefon orta segmentin üstü alacak olanlara terettütsüz alabilirler ama teknolojiye ne kadar güveniyorsan saygılar ( bu ara samsung fanboyu değilim )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakko_76

öncelikle bu yorumunuz sonderece haksızlıkla yapılmıştır yada yanlış bi yorum çıkmış istemeden galiba neyse işin sadetine gelirsek ilk çıktıgında aldım şuana kadar yogun olarak kullanan birisi olarak telefon ile bahsettiğiniz hiç bir soruna denk gelmedim bu ara teknolaji işi biraz şans işi oldugunu herkes kabul eder satın gitsin artık sizin için bu telefon bitmiştir aklınızda hangi telefon varsa onu almanız bu saaten sonra daha doğru kullanan biri olarak telefon orta segmentin üstü alacak olanlara terettütsüz alabilirler ama teknolojiye ne kadar güveniyorsan saygılar ( bu ara samsung fanboyu değilim )

güzel söylüyorsun da benim suçum ne? telefonu açtığımdan beri sorun var ve dalga geçiyorlar bizimle, sorun yok diyorlar, gidiyorum kendilerine gösteriyorum incelemeye alıyorlar sonra yine sorun yok diyorlar, siz benim gibi hoparlörünü açıp denediniz mi telefonu, 15 gündür telefon serviste. Üstelik bu garanti süresinden gidiyor. Alınan mal arızalıysa direk değiştirsinler.

• Samsung Galaxy A7 3000 mAh pil ve orta tuşunun etrafında LG G Pro Lite modelindeki gibi çok renkli led uyarı sistemi olsaydı piyasanın fiyat performans olarak en iyi telefonu olurdu...
  • Arkadaşlar video izlerken ses çok az geliyor ayarlardan sonuna kadar açık halbuki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimeksde görmüştüm. İncelediğim A7 Çirt simli modeldi. Bunun tek simli modeli var mı?
  • XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    türkiyede satılan yada türkiye samsung'un baktıkları modeller saten tek simli çift simliler parelel ithalat olarak geçiyo
  • cihazda fm radyo mevcutmu
  • Arkadaşlar 20 gün boyunca uğraşmalar sonucu telefonu değişim yaptılar, yenisini aldık fakat aynı problem bunda da var, demikki ciahzda bir sıkıntı var, evde 4 tane daha cep telefonu var hiçbirisinde bu problem yok, demekki baz, hat falan sorunu değil, bir uyumsuzluk var cihazda, dikkatli kontrol edin cihazlarınızı
  • A7 yi bilmem ama E7 sorunsuz bir cihaz tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: stantheman

suanda yüzde 50 şarj değerim ve ekran süresi 3.5 saat. bence şarj değerleri gayet iyi. Ayrıca exynos olan modeli antutuda 40bin üzerinde puan alıyor. gittigidiyorda indirim ve puanla kvk garantili 1295tl aldım.

Link verebilirmisiniz hocam iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun

• galaxy A7 için lollipop güncellemesi rusya da başladı bizim türkiyede ki cihazlarla uyumlumu acaba

link:http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-A700FD/
  • gittigidiyordan almıştım. o güne özel yüzde 5 indirim ve 100 tl bonusla uyguna gelmişti. Şuandada var 75 tl indirim ve 100 tl worldpuan. fakat benim aldığım satıcıda şuan a7 görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stantheman

gittigidiyordan almıştım. o güne özel yüzde 5 indirim ve 100 tl bonusla uyguna gelmişti. Şuandada var 75 tl indirim ve 100 tl worldpuan. fakat benim aldığım satıcıda şuan a7 görünmüyor.

cevabınız için sağolun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu başka birisi de rapor etmiş, o da bizim gibi 2. kez almış ve yine aynı sorun çıkmış
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3207848/samsung-mobile-galaxy-a7-hoparlor-sorunu
    Telefonda sorun var......

Görüşme yaparken sesi hoparlöre verince göreceksiniz ses sürekli çıt edip kesiliyor, her iki taraf da bir şey anlamıyor görüşmeden, normal ahizede böyle bir sorun yok.
  • Merhaba arkadaşlar sebeke sorunu sizlerde de varmı ?

• tetova34 T kullanıcısına yanıt
    Şebeke sorunu yok hocam

• Bugün 2. cihaz da servisten iade/değişim raporu aldı.
    Raporla birlikte aldığım teknosa bayisine gittim ve bu sefer açıp deneyeceğim yine aynı şey olursa almam dedim.
    Kabul ettiler açtık, elimdeki orjinal samsung sview kılıfı takıp denedik yine aynı sorun çıktı.
    Oradan vatan bilgisayara geçtim ve teşhir ürününde samsung yetkilisi ile birlikte denedik, s view kılıf takmadan sorun yoktu ama kılıfı takınca bu telefon da bozuldu.
    Bir kez bozulunca bir daha kılıfı çıkartsanız bile sorun düzelmiyor.
    Benim teşhisim; telefonda belki problem yok ama orjinal samsung sview manyetik kılıf telefonu bozuyor. Bunu samsung a rapor edeceğim.
    Umarım sorunu çözerler.
    Sview kılıf alacaksanız dikkat edin, 5 dak dış hoparlörden birisiyle konuşun, ses çıt edip ara ara kesilmeye başlarsa almayın.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Kutusunu dün açtığım, fakat uzun zamandır one m7 ve one m8 cihazlarını kullanmış biri olarak 5.5" büyüklüğünde bir cihaz büyük geldiğinden satmaya karar verdim. Sıfırdan tek farkı kutu jelatinin açılmış olmasıdır.
    Avea'dan taahhütlü alınan cihaz Samsung Türkiye garantisi altındadır, beyaz renktir. Kutusu, tüm aksesuarları vs. her şeyi mevcuttur. Sıfırından "." farksızdır. Şu an kutusunda beklemektedir. Fiyatım 1300₺'dir. 2. el forumuna geçici bir problemden dolayı ilan veremedim destek ekibi ile iletişime geçtim, sorun düzelince vereceğim. Almak isteyen arkadaşlar özel mesaj gönderebilirler. Teşekkürler.
  • Selamlar. Bende dün a7 alarak kullanmaya başladım. Genel olarak sorun yok. Apple kullanan birisi olarak çok hoşuma gitti. Acaba telefonun kablosuz şarj özelliği var mı? İnternette a7 için wireless şarj standı satıldığını gördüm. Herkese kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.