Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A7 [ANA KONU] ★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.940
Cevap
20
Favori
78.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çerçeveyle aynı renk yapabilseler çok iyi olurmuş demekki yapamamışlar neyse okadar kusur kadı kızındada olur. cihaz bana göre tasarım açısından 10 üzerinden 9,5 yarım puanda anten yüzünden sadece. Diğer özellikleri alıp kullandığımda buraya yazacağımki başlık daha fazla öksüz kalmasın. Benim gibi almayı düşünenlere fikir olur belki
  • Arkadaşlar bunun bataryası 2600 mah mı? E ekranda full hd ise çok dayanmaz HTC One M8 de 2600 mah ama şarjı pek dayanmıyor. Ha bu arada bir kaç arkadaş pil kullanımını da olarak atarsa sevinirim. Ona göre karar vericem
    Ya M8 Ya A7

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 sayfa yorum çok ilginç.Sabah altın rengi modeline aldım avea dan.Şimdilik her şey yolunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeoMatrix

6 sayfa yorum çok ilginç.Sabah altın rengi modeline aldım avea dan.Şimdilik her şey yolunda

Hocam hayırlı olsun. başlıkta birkaç arkadaş. konuşma esnasında sesi dışarıya verdikten birsüre sonra 2-3 sn de bir çıt sesi duyuyormuş. sizde böyle bir durum varmı diye konuşurken sesi dışarıya verip inceleyebilirmisiniz acaba? Birde şarj durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderyilmaz07 -- 19 Haziran 2015; 11:23:40 >
  • 4 gündür kullanıyorum, hoparlördeki ses sıkıntısını fark etmedim ama avea kullanıyorum fakat şebeke problemi var gibi ama aveaya pek güvenmediğim için hakkını yemek istemiyorum.Telefon hız konusunda çok iyi,batarya durumu tabiki kullanımınıza bağlı.Onun dışında sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım..

• Selamlar. Tlfu oyun için hiç kullanmadım. şu an yüzde 30 şarjı var kullanim ise 2 gün 17 saat 50dk. Şarjı benim için süper.3 gün.Ses yada şebeke sorununda yok. Aldığım için mutlu oldum. İphone geri dönmeyi şimdilik düşünmüyorum. Herkese hayırlı ramazanlar.

• telefonum galaxy a7, bunda tv kumandası programı bulunmuyor, playstoredan indirebileceğim bir program var mı yoksa bu özelliği yok mu ?

• kızılötesi olmadığı için kumanda olarak kullanılamıyor
  • Fazla oyun oynamayanlar için süper telefon, full internet açık 2 günü buluyor..

• Arkadaşlar bu telefondan almak istiyorum tek hatlı exynos işlemcilimi alsam yoksa çift hatlı snapdragon615 işlemcilimi alsam performans acısından hangisi iyidir lolipop güncellemesi den sonra ve su anda hangisi daha hızlıdır anlayan arkadaslardan yardım bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek anlamam ama tek hatlısından kullanıyorum gayet memnunum..

• tek hatlı modeldeki 32 bit exynos işlemci lolipop güncellemesi alınca performansı nasıl olur acaba kasma yaparmı

• Konuşurken çıt çıt ses problemi bende de var :(

• quote:

Orijinalden alıntı: fox034

Merhaba Rusel bende 15 nisan tarihinde Glaxy A7 aldım ve telefonu ilk aldığım günden itibaren karşıdaki kişi konuşurken çıt çıt ses geliyordu fakat bende olan sorun hoparlöre alınca değil normal ahizedeyken oluyordu 22 gün sonra servise gönderdim büyük uğraşlarım ve samsungla defalarca görüşmem şikayetvar, facebook ,twitter heryerden bombalamam sonucu 1 ay sonra değişim oldu ve yenisi geldi. Erzurum Başarı Teknik Servisine göndermiştim ve mekanik parça değişimi gerekli dediler telefonu aldıktan sonra 30 gün içinde mekanik parça değişimi gerektiren bir arızada ürün değişimi yada para iadesi yapmak zorundalar. Benim telefonum değişti ve 2 gün önce yenisi geldi fakat bugün yine hafiften çıt çıt ses almaya başladım umarım artmaz yada kesilir yoksa tekrar servise gönderip para iadesi istemek durumunda kalacağım. Aslında telefon benim için mükemmel diyebileceğim bir seviyede, tasarım ve performansı çok yeterli benim için ve severek kullanıyorum. Burdan Galaxy A7 kullanan bütün arkadaşlara soruyorum, sizde karşıdaki kişi konuşurken dikkatli dinlerseniz sesi yükseldiğinde çıt çıt ses alıyormusunuz, bu bir kronik sorunmu diye düşünmeye başladım yada benmi çok kafaya takıyorum bilmiyorum ama bu ses artarsa ve ben tekrar servise gönderirsem telefonu bu sefer SAMSUNG'u bayıltıcam...

Aynı sorun bende de var,telefonla konuşurken çıt çıt patlak hoparlör gibi ses geliyor ve mecburen sesi kısıyorum.Ses kısınca çıt sesi gidiyor ama ses azaldığı için karşıdakini duramıyorum..

• Ahizedeki çıt çıt ses yüzünden 17.06.2015'te aldığım telefonu yarın servise gönderiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih1983

cihazda fm radyo mevcutmu

Evet var..Radyodan kayıt bile yapabiliyorsun..
  • Öncelikle merhaba hayatımda ilk defa bir Samsung telefonun tasarımını begendım hatta fazla begendım benım sorularıma kullanan arkadaslar cevap verırse çok mutlu olur ve olumlu olduğu nü düşünürsem telefonu alırım
    Ilk olarak turkıyedekı model 64 bitmi ?
    Sarj Performansı nasıl 0 dan 100 e kaç saatte şarj oluyor
    Bıldırım ışığı yokmuş o kötü oldu ama.
    Arka kapağın malzemesı ıyımı sonuçta telefon metal Gövde dıye alma sebebım oldu :)
    Kamerası nasıl gece cekımı umrumda dııl
    Rıca etsem bana Gündüz cekılmıs full makro Fotoğraflar atarmısınız ?
    Ve en Korktuğum touchwız arayüzümü ne ıste o kasıyormu baya sorunluydu bu ısletım sıstemı çünkü
    Sorular bunlar bana üşenmeden cevap verecek adamdan ALLAH RAZI OLSUN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up :)

• Kimse yokmu bu telefonu kullanan kardeşim allahalla

• 1- 32bit
    2- Galiba 2 saat civarında
    3- Bildirim ışığı yok
    4- Kavrama açısından güzel, LG G4 gibi ele oturuyor
    5- Parasına göre kamerası bence çok iyi
    6- Telefonu 1 hafta kullandım ve ahizede görüşme esnasında patlakmış gibi yüksek ses olunca çıt çıt ses geldiği için garantiye gönderdim bunun için resmi atamıyorum
    7- Daha önce nasıl bi telefon kullandin bilmiyorum ama benim eski telefon Galaxy S3 tü ve Sahin den inip BMW ye binmiş gibi oldum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.