Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A7 [ANA KONU] ★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.940
Cevap
20
Favori
78.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın eksik yönleri var yok değil 1-2 sene içinde A8 ve A9 modelleri çıktığı zaman kıvamına gelir on numara cihaz olur.
  • Acik havada makro ve manzara fotograflari cektim gayet iyi eve gecince istenirse atarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnTuTu Benchmark testte A7 sıralamada LG G3 den hemen sonra geliyor.

• Avrupalı işi biliyor detaylı inceleme tanıtım yok ama iyi görsel var
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsw

AnTuTu Benchmark testte A7 sıralamada LG G3 den hemen sonra geliyor.

Bende neden Note 4 ü bile geçiyor :) meizuyu saymazsak 1. çıkıyor.

Bataryasını da denedim bugün.dokunmatik titreşim ve ses açık ilk %50lik bölümde. Oyun oynadım. ekran parlıklığı iyiydi. Oyunun ve ekranın ne kadar yediği kaç saat dayandığı yazıyor.

★★ SAMSUNG GALAXY A7 [ANA KONU] ★★

----

Bataryası ile ilgili kişisel yorum yapmam gerekirse. Çok müthiş diyemem. Ortalama telefonlardan 1 tık üstte ama.

Sevmediğim yanı %50den sonra biraz daha hızlı iniyor. Güç tasaruf modunda performansı kısıtla modu hiç bi işe yaramayıp telefonu yavaşlatıyor. Ekranı gri tonlama da açarsanız işe yarıyor ama. %1 şarjım kalmışken ultra güç tasarruf modunu açtım. 20 dakika filan idare etti beni saolsun. 12 saat sonra eve gelip şarja taktım kapanmadı telefon.

Tavsiyem dokunmatik titreşim geri bildirimini ve sesi kapatın yinede siz.

• tayfun91 T kullanıcısına yanıt
    şarj süresi artar daha dostum çok yeni henüz senin bebecik :) 3-5 şarj-deşarj olsun bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

şarj süresi artar daha dostum çok yeni henüz senin bebecik :) 3-5 şarj-deşarj olsun bakalım :)

1080 p ekran için artması lazım aslında haklısın 2k değil küçük Ghzda çalışan işlemcisi var. 2600 Mah. Artar sanırım.
  • A7 de ekran 1080p olduğu için 2600 mAh bataryayı biraz sömürüyor gibi geldi bana bu yüzden 2950 mAh bataryalı HD ekranlı E7 daha avantajlı.

• Bu telefonu bir süredir takip ediyorum. Malzemesi ve kasası çok hoşuma gitti. Halihazırda LG G2 kullanmaktayım ve aslında telefonumdan çok memnunum.Özellikle Lolipop güncellemesinden sonra stabilite ve performans konusunda şahtı şahbaz oldu telefon Ancak bu telefonun da inceliği ve kasası çok hoşuma gidiyor. Olur da A7'ye geçersem,A700FD Snapdragon 615 modeli var aklımda,64 bit olması sebebiyle. Şayet bu modeli kullanan arkadaşlar varsa, telefon hakkında bilgilerini ve fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim.
    Telefonla ilgili olarak olumlu/olumsuz yönler,performans,arayüz,pil gibi konularda yorumlarınızı beklemekteyim. Saygılar sunarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizzi82 -- 4 Nisan 2015; 10:18:33 >
  • Türkiye de satılan distribütör ürünü A7 de exnoys 5430 var o da 32 bit malesef

• 32 bit olmasi kötü snapdragon 615 li modeli kullaniyorum lolipopun 64bitlik olmasina uyarlanmasini bekliyorum.

• A7 ile ilgili olarak snapdragon 615 mi exynos 5430 mu diye kararsız kalanlar için referans olabilecek bir çalışma ;
    Firmanın elinde sadece snapdragon 615 li A7 mevcutmuş ama galaxy alpha da da A7 de ki exynos işlemci ve GPU eşit olduğu için ikisi arasındaki kıyaslama referans alınabilir , bu testte göre kitkat 4.4 için exynos tüm testlerde 616 snapdragondan açık ara daha önde , ama android 5 de durum ne olur o belli değil :)
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a7-review-1225p5.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 6 Nisan 2015; 20:32:25 >
  • Bildirim ışığı olmaması nedeniyle alternatif arıyorum. Nette bulamadım. Bazı telefonlarda tuşların ledlerini yakan aplikasyonlar kullanıyorlar. Bu tarz bir aplikasyon ile karşılaşırsanız yazar mısınız.

• drsnrky D kullanıcısına yanıt
    o programlardan varsa bende indiriyim :) bildirim ışığı özletiyor kendinden. Onun dışında oldukça memnunum telefondan.
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu telefonu kullananlara bir sorum olacaktı.

Telefonu Galaxy S5 Gibi Samsung Smart Tv için kumanda olarak kullanabiliyormusunuz.??
  • Galaxy A8 dedikoduları başladı bile.

• Arkadaşlar note 3 ile A7 arasında kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim

• Note 5 çıkacakken kenarları soyulan Note3 alınmaz.A7 korumasiz dahi kullansan eskitemezsin.

• A7 ile note 3 arasında donanımsal performans vb bakımından çok fark varmıdır arkadaşlar

• metinKG77 M kullanıcısına yanıt
    Aslında iki telefonu donanım ve özellikleri ile karşılaştırmamak gerekli note3 ayrı bi alem diyim yani telefonla yapabilecegin herşeyi fazlasıyla yapabilirsin ama teknoloji olarak biraz geride kalmış özellikle 4g tarafında evet ben note 3 kullanmadım A7 kulanıcısıyım note 3 ile A7 arasında hangisinin artısı daha çoksa onu al örnek verirsem note3 te 4g yok gelecekte olmazsa olmaz plastik kasa... gibi ama A7 nin 2 eksisinide söyleyim tabi bence pili çıkmıyor türkiye sürümü 64 bit değil .... ama memnunum telefondan Note 4 bak diyecemde benim almamı engeleyen şebeke problemi söylentisi ve 64 bit kilidini açmamaları oldu acelen yoksa Note 5 i bekle tabi 3000 tl bandına çıkar o telefon belkide daha fazlaya :( :( :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.