Şimdi Ara

samsung galaxy A7 mi note 3 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar bu ara yeni bir telefon almak istiyorun aklımda bu iki telefon var sizce hangisini tercih etmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence note 3 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A7 donanımdan ziyade kullanım deneyimi olarak note3 e göre çok daha seri çalışıyor. Ve bunu hissettiriyor

• note 3 veya z2 al yada küçük ekran seviyorsan z3C al ama kötü cihaz değil a7 de
  • Bende birsey sececem la Note3 yada A7 alacam suan kararim A7 ama degisebilir E7 de olabilir

• A7 Tasarım bakımından çok hoşuma gitti note 3 ise donanım acısından iyi karar veremedim

• A7 bence çok güzel bir cihaz. Donanımı da güzel ama fiyatı o donanıma göre biraz fazla. Ama ben tercihimi a7 den yana kullanırdım. Görünümü baya güzel. A serisi cihazlar görünüş ve kasa kalitesi olarak baya iyi. Herhangi bir sıkıntı yaşayan da duymadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet kasa kalitesi bakımından baya önde A7 ve çok şık note 3 de en çok şikayet edilen yorumlara bakıyorumda genelde kasa kalitesi bi zamandan sonra soyulmalar oluyormuş kasada

• a7(Exynos 5 Octa 5430 ) işlemci numarası olarak note 3(Exynos 5 Octa 5420 ) den daha iyi görünüyor performansını bilmiyorum a7 nin note 3 e göre artıları
    -Çok ince (6.3mm) ve metal kasa oluşu note 4 hissi veriyor
    -Ön kamerası daha iyi 5mp arka kamera aynı
    -Yeni nesil touchwiz kullanıyor rehber ve galeri açılma hızı çok daha iyi
    -ekran parlaklığı (401ppi) değeri daha iyi ekran daha parlak, note 3(386ppi)
    -internetsiz Fm radyo özelliği var bence çok önemli bir özellik

note 3 ün a7 ye göre artıları
    -ram miktarı 3gb
    -batarya (3200mah) boyutu ve değiştirilebilir oluşu
    -kalem
    -Ekran büyüklüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinemaker -- 26 Haziran 2015; 16:58:53 >
  • arkadaşlar ben de aynı sorunun cevabını arıyorum. a7 yı cok sevdım. note 3 e bakarak daha yenı daha cok guncelleme destegı gıbı ama note 3 e bakarak ozellik olarak bıraz bos gıbı geldı. 2 seneden asagı telefon degıstıremem. ne yapmamı onerirsiniz a7 unutulur mu? antutu puanları filan bılgı verebılecek arkadas var mı?
  • up
  • Hangisi amiral gemisiyle onu almalisiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ensar14

arkadaşlar ben de aynı sorunun cevabını arıyorum. a7 yı cok sevdım. note 3 e bakarak daha yenı daha cok guncelleme destegı gıbı ama note 3 e bakarak ozellik olarak bıraz bos gıbı geldı. 2 seneden asagı telefon degıstıremem. ne yapmamı onerirsiniz a7 unutulur mu? antutu puanları filan bılgı verebılecek arkadas var mı?

ikisinide alma Samsung güncelleme konusunda biraz sıkıntılı bütcen varsa xperia z2 al güncelleme sıkıntı olmaz

A7 antutuda 44.000 alıyordu sanırım ama arayüzünde kasmalar oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekadargiriskenbirerkek -- 4 Temmuz 2015; 22:42:18 >
  • bende gittim baktım ve dün A7 yerine Note 3 aldım fiyatlar hemen hemen aynıydı sadece üst seri olduğu için note tercih ettim iyi yapmışım kalem ile yapabildiklerim bile yeter.

Bence hangisi eline aldığında hoşuna gidiyorsa onu al önemli olan senin ne istediğin sonuçta ikiside seni iki sene için üzmez bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniztoyota

bende gittim baktım ve dün A7 yerine Note 3 aldım fiyatlar hemen hemen aynıydı sadece üst seri olduğu için note tercih ettim iyi yapmışım kalem ile yapabildiklerim bile yeter.

Bence hangisi eline aldığında hoşuna gidiyorsa onu al önemli olan senin ne istediğin sonuçta ikiside seni iki sene için üzmez bence...

hocam ıyı gunler.. ben de oyle dusunuyorum. sızın cıhazda nasıl bılmıyorum ama androıd 4.4 teyken cıhazda sorunlar varmıs (ısınma,donma,sarjının gıtmemesı vs.) ve androıd 5 guncellemesını alsa duzelecek ama samsung boyle guclu bır cıhaza guncelleme vermıyor olacak ıs degıl. a7 de note 3 kadar ozellık yok ama yenı bır cıhaz, cok sık, samsung destegı verecek ve A serısının amıral gemısı denebılır. magazanın bırıne gıdıp ıkı cıhazı da yanyana koyup karar verecegım. a7 ye suan daha yakınım. ama ınsallah keske onu alsaydım dıye pısman etmez. saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Hangisi amiral gemisiyle onu almalisiniz :)

hocam asıl amacım note4 du sızın gıbı ama butce meselesı. arabıstandan getirtme sansım var cok uygun fıyata ama garanti soz konusu oldugundan iş yaş :)
  • Note 3 tercih etmenizi tavsiye ederim. Amiral gemisi, ana seriden olması, kalem ve bunun yanında getirdiği özellikler, eldeki hissi ekranın büyüklüğü vs.. A7 hoş ama note 3 ün verdiği hissiyatı vermiyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

Note 3 tercih etmenizi tavsiye ederim. Amiral gemisi, ana seriden olması, kalem ve bunun yanında getirdiği özellikler, eldeki hissi ekranın büyüklüğü vs.. A7 hoş ama note 3 ün verdiği hissiyatı vermiyor bana.

hocam telefon biraz eski. samsung turkıye guncelleme vermıyor. telefon 5.0 alamayınca cıhazda şarj gıtmemesı,donma,kasma,ısınma gıbı etmenler sıkca oluyormus. 2 yılda bır telefon alan bırı olarak pısman olmak ıstemem. note3 u cok begenıyorum ama sırf bu yuzden yenı, ince, şık ve guncellenebılır bır model olan a7 ye daha cok yakınlastım. hem a7 'a' serisinin amıral gemısı degıl mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar14

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

Note 3 tercih etmenizi tavsiye ederim. Amiral gemisi, ana seriden olması, kalem ve bunun yanında getirdiği özellikler, eldeki hissi ekranın büyüklüğü vs.. A7 hoş ama note 3 ün verdiği hissiyatı vermiyor bana.

hocam telefon biraz eski. samsung turkıye guncelleme vermıyor. telefon 5.0 alamayınca cıhazda şarj gıtmemesı,donma,kasma,ısınma gıbı etmenler sıkca oluyormus. 2 yılda bır telefon alan bırı olarak pısman olmak ıstemem. note3 u cok begenıyorum ama sırf bu yuzden yenı, ince, şık ve guncellenebılır bır model olan a7 ye daha cok yakınlastım. hem a7 'a' serisinin amıral gemısı degıl mıdır?

A8 sızıntıları da görüyorum. Bu arada Note 3 için Lollipop güncellemesi yayınlanmaya başladı. Rusya N900 için yayınlandı mesela. Samsung TR de önümüzdeki günlerde gelecek demişti. Ama A7 de güzel bir telefon tabii ki, karar sizin :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.