Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.210
Cevap
64
Favori
506.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Garantiye gönderin bendede olmustu ücretsiz usb entegresi batarya felan degisiyor, sogumaniza gerek yok. 2 saatlik işi var kendi şehrinizde varsa hemde bataryaniz yenilenmis olur. Sorun olustugunda ekran kaydı alın gidin yeterli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kronik olsa çoğunluk bu sorundan şikayetçi olurdu. Tamamen sizin şanssızlığınız

• FelixCrail kullanıcısına yanıt
    Birkaç yerde kendiliğinden ekran gitti diye okudum (aynı sorun mu bilmiyorum) Hatta geçen hafta buraya yazdıktan sonra bir arkadaş bende de oldu ama açıldı diye yazdı. O yüzden sormak istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

ekranda darbe ve sıvı teması yoksa görüntü gittiğinde ya da dokunmatik çalışmadığında kullanıcı hatası olmaz, donanım arızasıdır garantiden değişir. niye garanti kapsamına girmeyeceğini düşündünüz ki? sadece ekran kırılırsa garanti kapsamına girmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 18 Temmuz 2021; 16:11:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

ekranda darbe ve sıvı teması yoksa görüntü gittiğinde ya da dokunmatik çalışmadığında kullanıcı hatası olmaz, donanım arızasıdır garantiden değişir. niye garanti kapsamına girmeyeceğini düşündünüz ki? sadece ekran kırılırsa garanti kapsamına girmez.

Gittiğim ilk telefoncu beni öyle yönlendirdi. Tanıdıkla iş yapmama konusuna bir örnek oldu benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoCat kullanıcısına yanıt

Hocam ben 1 cihaz aldım 10 günlükken bu hata oldu. Onu iade ettim. Sonra yine aldım 2. Cihazda aynı hatayı verdi. Servise gönderdim usb girişi ve batarya ekran değişimi yapıldı sorun düzeldi ama soğudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mufape

Hocam ben 1 cihaz aldım 10 günlükken bu hata oldu. Onu iade ettim. Sonra yine aldım 2. Cihazda aynı hatayı verdi. Servise gönderdim usb girişi ve batarya ekran değişimi yapıldı sorun düzeldi ama soğudum.

Evet baya saçma Samsung da çöp satmaya başlamış

• teknoCat kullanıcısına yanıt

Çok çektim bu telefonun usb bağlayıcı takıldı çıkarıldı hatasından. Ekran asla kapanmıyor ve eli yakacak derecede ısınıyor. Ben s20 FE aldım inşallah sorun yaşamayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mufape

Çok çektim bu telefonun usb bağlayıcı takıldı çıkarıldı hatasından. Ekran asla kapanmıyor ve eli yakacak derecede ısınıyor. Ben s20 FE aldım inşallah sorun yaşamayız.

İnş

• Good Lock uygulamalarına Galaxy Store üzerinden erişim açılmış. Artık VPN apk falan uğraşmaya gerek kalmadı 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Cole07

Good Lock uygulamalarına Galaxy Store üzerinden erişim açılmış. Artık VPN apk falan uğraşmaya gerek kalmadı 😀

Bu konu hakkında kısa bir bilgilendirme yapabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.. 😊

• Kardeşim de A70 var oyunlarda kasıyor örnek pugby nedeni ne acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bazen arama yapmıyor telefon sizde de var mı böyle bir sorun? numarayı çeviriyorum çalmıyor kapatıp açınca düzeliyor.

• S20FE Snapdragon versiyonuyla A70 platformunu terkidiyar eyliyorum.

• Bende düşük ışıkta kamera odaklamada problem yaşıyor. İnstagramdan da denediğimde aynı şekilde netlemiyor maalesef. Artık beni değiştirtir diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenMamba -- 16 Ağustos 2021; 21:32:46 >
  • Telefona uygun ekran koruyucu bulan var mı? Bir tane tam kaplayan aldım ama siyah şeritleri olduğu için ekrandan yiyor

• 1 Mayıs güncellemesi?
    Enteresaaann.

• aesca kullanıcısına yanıt

Hali hazırda 1 Mayıs 2021 Güvenlik yaması yüklüydü. Yeni güncellemede de 1 Mayıs 2021 Güvenlik yaması yüklü. Sizin gibi bana da enteresan geldi. Daha önce A70'in yılda 4 kere, her çeyrekte güncelleme alacağı açıklanmıştı. Muhtemelen 4 ayda bir Güvenlik yaması, gerekirse arada kararlılık güncellemeleri gelecek sanırım.

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cole07 -- 2 Eylül 2021; 15:18:9 >

• 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.