O test menüsünde de çalışmıyorsa, bana kalırsa fabrika ayarlarına dönmek sorununuzu çözmeyecektir, ama tabii ki karar sizin, zor gelmezse deneyin ama zannetmiyorum. Servis sanırım en doğru seçim olacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (251. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: NORTH_CYPRUSYanıtınız için teşekkür ederim. Lakin bu kodu denemiştim fakat çalışmıyor bu şekilde. Geriye sadece fabrika ayarkarına dönmek kalıyor. Uzun bir iş bilmiyorum denemeyebdeğer mi değmez mi. Yoksa gidip direk servisemi vereyim. Kullandigim samsung telefonlarda ilk kez boyle bir sorunla karsilasiyorum. Ama güncellemeden sonra olmasi ilginc.
Alıntıları Gösterbu sıkıntı benim telefonumda da var. İlginçtir ki note 4, s3 s7 edge ve note 8 kullandım ve ilk defa titreşimi bozulan telefonum bu oldu. Arada geliyor fakat hemen gidiyor. Benim pek umrumda olmadığı için umursamadım titreşimi başka yaşayan görünce garip geldi. Sanırım telefonda kullanılan titreşim motoru üst modeller kadar sağlam değil.
Bide işin kötü tarafı klavye titreşimini seven bir insanım. Titreşim bozulmadan önce kullanmak istiyordum lakin bozulduktan sonra güncelleme ile geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F79B393CF -- 19 Mayıs 2021; 12:53:27 >
-
Ekranı tamamen kaplayan ekran koruyucu kullanan var mı? Bir tane sipariş ettim ama ekrana küçük geldi baya öneriniz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çağrı kaydetme özelliği veya önerebileceğiniz düzgun çalışan bir apps varmı?
-
Arkadaşlar ya WhatsApp da falan yazışırken uygulama direkt kapanıyor arada. Neden olur bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün telefonun bataryasını garanti kapsamında değiştirdim. Bakalım değişiklik olumlu etki edecek mi ilerleyen günlerde göreceğiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hasımtokmagı
Bugün telefonun bataryasını garanti kapsamında değiştirdim. Bakalım değişiklik olumlu etki edecek mi ilerleyen günlerde göreceğiz.ne kadara değiştirdiniz acaba ? ya da garanti kapsamında mı değişti ? bende değiştirmek istiyorum telefonumun bataryası aldığımın yarısı kadar gitmiyor neredeyse.
-
Bende degistirdim 5 gün önce, garanti uzerinden degisiyorlar ücretsiz. Bu benim 2.değiştirmem her 6 ayda bir gidip servise verip degistirtiyorum.
Garanti kapsamında değişti, ücretsiz.şarj performansı düşük çok çabuk bitiyor dedim. İnceleme yapıp ona göre geri dönüş yaparız dediler. Eğer ücretli ya da garanti kapsamının dışında değişim olacak olursa haber verip onay almadan değiştirme yapmıyorlar.
3 saat ekran açık kalma süresi aldığım telefonun PİL PERFORMANSI iyiymişmiş hatta bir miş daha. Değiştirmediler. Fabrika ayarlarına sıfırlayıp verdiler. Değişen bir şey olmadı.
Telefonun garantisi yarın sona eriyor. Telefonu aldığımda 4-5 saat ekran açık kalma süresi alıyordum. Öyle her uygulamayı indirmiyorum, hiç oyun oynamıyorum. Anlamadım sorun ne?
İnceleme yaparken sizin telefonu da sıfırladılar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesca -- 24 Mayıs 2021; 9:21:49 > -
Hocam her telefonu sıfırlarlar normalde ama ben rica etmiştim sıfırlamadan verdiler.Siz nerdeki servise verdiniz de değişmediler bataryayı.
quote:
Orijinalden alıntı: osmanaktag
Bende degistirdim 5 gün önce, garanti uzerinden degisiyorlar ücretsiz. Bu benim 2.değiştirmem her 6 ayda bir gidip servise verip degistirtiyorum.yüz yüzemi veriyorsunuz ? acaba uzaktan kargo ile yollaya oldumu bide benim cihazım dışı biraz kötü durumda kozmetik olarak acaba değişim yapılır mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kubilay61
Hocam her telefonu sıfırlarlar normalde ama ben rica etmiştim sıfırlamadan verdiler.Siz nerdeki servise verdiniz de değişmediler bataryayı.Ankara Necatibey.
Pil sağlıklı çıkmış.
"Arka planda sizin bilmediğiniz uygulamalar çalışıyor olabilir." dediler. Sıfırladılar. Eee e?
Sonuç: 4 saate yakın gidiyordu şimdi 2,5-3 saat ekran açık kalma süresi alıyorum. (Bu arada telefonu az kullanırsam 2 günü rahat çıkarıyor. Ama kullanmayacaksam bunun ne anlamı var?)
-
Ben samsun da yaşiyorum burada yetkili servis oldugu icin direkt kendim gidip veriyorum.
Acaba bataryayı değiştirdik diyip değiştirmemiş olma ihtimalleri var mı? Böyle bir çingenlik yaparlar mı? Değiştiğini nasıl anlayabiliriz ki?(ekran süresine bakmak dışında, telefonu sıfırlıyorlar çünkü.)
Ben de bataryayı değiştirdiğimde bundan şüphelenmiştim, pil sürelerinde hiçbir iyileşme olmamıştı çünkü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hasımtokmagı
Acaba bataryayı değiştirdik diyip değiştirmemiş olma ihtimalleri var mı? Böyle bir çingenlik yaparlar mı? Değiştiğini nasıl anlayabiliriz ki?(ekran süresine bakmak dışında, telefonu sıfırlıyorlar çünkü.)Tepe modellerde bu işlemi yaparken arka kapak ve çerçeveyide değiştiriyorlar. Bizim telefonlarda sadece batarya değişmi olduğu için ancak pil performansı ile anlayabilirsiniz.
-
Benim 4 5 saatten 8-10 saate cikti ekran sürem. 2.haftasina yaklasiyor degişim süresi. Değişmeden önce akşam üzeri 6 7 gibi bitiyordu şuanda gece 11 12 gibi %20 %30 seviyelerinde oluyor. İlk 2 3 gün ben de 4 5 saat aldım ekran süresini, o sirada kullanmadigim programları uyutuyor sanirim sonra düzeldi.
Aynen. Şu an ekran süresi 9-10 sattleri görüyor artık.
Kenarlarda soyulma var yeni cihaz veya kada değiştiriyorlar mı? Batarya değiştirmek istiyorum ama kenarları soyuldu diye garanti dışı kalmış olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X