Şimdi Ara

Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.366
Cevap
59
Favori
360.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet, 1 gün 22 saat gidiyor. 1 sene önce 2 gün 4 saat civarı gidiyordu fakat geçen zaman içinde bataryanın ömrü kısalıyor normal olarak.

Samsung olmayan sarj aleti kullanımının zarar verdiğini Samsung belirtiyor zaten, sebebi o olabilir. Fakat cihaz kaç aylık/yıllık o da önemli. Testlere güvenmeyin gerçekçi sonuç vermiyorlar genelde tahmini, bazen tutmuyor.

Ben çok yoğun kullandığımda, Fortnite gibi telefonları en çok zorlayan oyunu bile oynadığım zamanlar 1 gün rahat gidiyordu yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frederick S. F kullanıcısına yanıt

Sizin ki harika bende alalı 2 yıl olmuştur ortalama tam hatırlamadım, 1 gün full kullanım hep elimde çıkarıyordu bitene kadar ama şimdi az daha azaldı gibi.

Benim orjinal almam lazım sanırım kesin o etkiliyor hızlı şarj o zaman daha iyi olabilir, su an korsan syrox diye bir marka kullanıyorum bu modeller ile uyumlu.

Acaba tam bana link atabilirmsnz orjinal alayım adobtor ve kablo şeklinde:( Satış sitelerinde çok karışık bozulması çok kötü oldu prizden patladı sanırım

• gladyo38 G kullanıcısına yanıt

2 yılda zaten tüm bataryalar en az %30 performans kaybına uğruyor. Yoğun kullanılmışsa %50 kayba dahi uğrayabiliyor. Yine farklı marka şarj aletleri telefonun yanmasına, patlamasına bile sebep oluyor. Bu durumlarda şirketler sorumluluk kabul etmiyor.

shop.samsung.com
    EP-TA800X Tip C 25 W Hızlı Şarj Aleti
    https://shop.samsung.com/tr/ep-ta800x-tip-c-25-w-hizli-sarj-aleti/
    shop.samsung.com
    Beyaz USB Tip-C Kablo Max 5A EP-DN975BWEGWW | SamsungTR
    https://shop.samsung.com/tr/usb-tip-c-kablo-4/?integration_color=Siyah

A71 kutusundan çıkan adaptör ve kablo bunlardı. Ama fiyatı daha uygun, daha yavaş şarj edeni de alabilirsiniz.

https://shop.samsung.com/tr/ta20-hizli-sarj-aleti-1/?integration_color=SIYAH

Bunda kablo dahil değil sanırım. Farklı sitelerden söz konusu ürünleri daha ucuza bulabilirsiniz muhtemelen, Samsung Shop'da fiyatlar yüksek oluyor.

• Merhaba arkadaşlar; telefona güncelleme geldiğinde bildirim gelmiyor anca burdan görünce haberim oluyor  

Bi ayarı felan var mı güncelleme geldiğinde telefona bildirim gelmesi için ?

• Ekrana baktıkça ekranın açık kalma ayarı sizde düzgün çalışıyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Bende sıkıntısız çalışıyor 👍

• Bende algılamiyor heralde

• Merhaba arkadaşlar, samsung A71 telefonumu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum; kamerasını çok kullanan biriyim kullandıkça da videolarda 60 fsp nin ne denli önemli bir özellik olduğunu ancak 4 tane harika kamerası olmasına rağmen 60 fsp özelliği olmadığını gördüm. bu 60 fsp özelliğini nasıl aktif yapabilirim? 60 fsp özelliği olan farklı bir samsung model romu yüklesem benim telefonumda da 60 fsp özelliği gelir mi?

• tipolu kullanıcısına yanıt
    İlk günler GCam (Google Camera) uygulaması ile 60 fps video çekebildiği söyleniyordu çünkü donanım desteği vardı ama sonraları pek konuşulmadı ve konu kapandı, sanırım GCam yükleyebilmek zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 12 Ocak 2022; 20:10:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kilit ekranında her hangi bir uygulamadan bildirim gelince ekran 5 saniye kadar uyanıyor. Bu süreyi uzatmanın bir yolu var mı? Yani araba kullanırken falan çok lazım oluyor. Yani iphonlarin tek özendiğim özelliği bu. Bi 10saniye olsaydı iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 11 Ocak 2022; 12:57:50 >
    Onu bilmiyorum da sizde WhatsApp tan bildirim gelince ekran uyanıyormu. Ne yaptiysam WhatsApp tan mesaj gelince ekran uyanmiyor sadece ses cikiyor. Varmi bir tolu yada herkestemi boyle acaba.

Kusura bakma soruya soruyla cevap oldu ama:)

• Hocam mesajlarda uyanıyor. Her neyse çözümü buldum şu uygulamayı kurun ayarları iyi yapın. Mukemmel bir uygulama
    play.google.com
    Glimpse Notifications - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=de.nullgrad.glimpse

Teşekkür ederim çok sagolun

• Rica ederim

• A71 4G için One UI 4 güncellemesi test edilmeye başlanmış.

Geçen seneki A71 One UI 3 ve diğer önceki & sonraki güncellemelerin gidişatından yola çıkacak olursak; A71 için One UI 4, Şubat gibi Polonya'ya Ocak veya Aralık ayı güvenlik güncellemesiyle verilir. Diğer ülkelere vermeleri de Mayıs civarı tamamlanır ve her zamanki gibi son olarak Türkiye'ye verilir. Her zaman bu en kötü senaryo işliyor A71 için, bu sefer belki 1-2 ay öne çekerek şaşırtırlar.

Cihaz 3 ayda bir güncelleme desteği garantili diye aldım 4-5 ayda bir 2-3 ay önceki güvenlik güncellemesini veriyorlar Türkiye'ye, komik. Members uygulamasında binlerce şikayete ise işe yaramaz kopyala yapıştır yanıtlar. Telefondan çok memnunum ancak güvenlik güncellemesi desteği konusuna önem verenlerin sonraki tercihi iPhone veya Galaxy S serisi olmalı.

• Arkadaşlar ürünün orjinal şarj bu değil mi alcam, süper hızlı şarj aktif oluyor değil mi sizdede, korsan ile ediyorum şarj ama pil seviyesi çok düştü hızlı azalıyor ya

amazon
    SAMSUNG EP-TA800XBEGWW TypeC 25W Hızlı Şarj Aleti, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/Samsung-EP-TA800XBEGWW-Type-C-H%C4%B1zl%C4%B1-Aleti/dp/B07TRP1GMV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 12 Ocak 2022; 19:30:23 >
  • A71 cihazına android 12 gelecek mi bilgisi olan var mı? Güncelleme takviminde A51'e gelecek olarak gözüküyor ancak A71 yok. Gelmezse saçmalık olur

• Arama kaydı için hindistan rom yüklemiştim. Servise vereceğim için tekrar türkiye rom'a dönmek istiyorum ancak indirdiğim türkiye romlar ayarlardaki telefon hakkında kısmında united arab emirates ibaresi çıkarıyor. TUR CSC indiriyorum ama beraberinde XSG CSC de geliyor. Ne yapmamı önerirsiniz

• ve Ayarlar- Telefon Hakkında- Yazılım Bilgiler- Servis sağlayıcı yazılım sürümü başlığı altında sizde ne yazıyor?

• halilyilmazyz H kullanıcısına yanıt
    Servis sağlayıcı yazılım sürümü

SAOMC SM-A715F_0JM_TUR_RR_0008 TUR/TUR,TUR/TUR

Böyle yazıyor bende

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.