Şimdi Ara

Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.366
Cevap
59
Favori
360.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bana güncelleme vermeseler cihaz hep böyle gitse yeter, yağ gibi maşallah. 1 seneyi geçti ne format attım, ne sıfırladım ne bir kasma ne bir donma var. O kadar cihaz kullandim beni hic üzmeyen bu oldu valla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen bende. Bence Samsung böyle sorunsuz orta seviye telefonlarından memnun değil. Çünkü amiral gemisi modellerini satmak istiyor

• Daha önce de yazmıştım,
    Telefonumu garantiye vermiştim diye. O günden bu yana telefon düzen tutmamaya başladı. Şarjı %30lardan tak diye sıfıra düşüyor, telefon kapalı duruyor açıyorum tekrardan 17 oluyor 1 dakika geçmeden yine kapanıyor, bazı uygulamalardan atıyor, saçma sapan birçok hata ile karşılaşıyorum. Servise tekrar şarj ile ilgili problem için götürdüm telefonda bir problem yok diyorlar. Telefonumda şebeke problemin yaşıyorum servise gidiyorum VOLTE özelliğini kapatın dediler kapattıktan sonra daha kötü oldu. Arayanlar ulaşamıyor, ben arıyorum çok geç bağlanıyor, can sıkıcı bir hal almaya başladı. Garantisi bitmeden son bir kez daha götüreceğim cihazı bunda da birşey yok derler ise satıp iPhone 11-12-13 üçlüsünden birine geçeceğim. Note 20 veya Note 20 Ultra ile devam edeyim isterdim ama Samsung onlara da aynı muameleyi yapacağı için eskiden severek kullandığım A71 cihazımdan Apple'a geçiş yapacağım. Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exitus112 -- 8 Şubat 2022; 21:14:19 >

• Exitus112 kullanıcısına yanıt
    Daha önce iphon kullandınız mı? Benim gibi olmayın sonra. iphon 11 aldım 1 ay zor dayandım hanıma verdim. A71 e geçtim. Yani iphon sistemi çok değişik ve kapalı geldi bana

• Türkiye romundan farkı yok aslında, romların birbirlerinden farkı yok sadece birkaç ülke romunda arama esnasında ses kaydetme özelliği var. Mesela Hintliler buna neden gerek duyuyor bilmiyorum ama Hindistan romunda var. Gerçi bunu yapan uygulamalar da Google Play Store'da zaten var galiba.

Samsung neredeyse bütün güncellemeleri ilk olarak Polonya romuna veriyor, takip eden 2 ay içinde diğer ülkelere. Genelde Türkiye son ülkelerden oluyor. A71'e ortalama 3-4 ayda bir verilen güncellemeleri önemseyenler için en avantajlı rom Polonya'nınki oluyor bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 8 Şubat 2022; 23:38:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polonya rom da arama kaydetme özelliği var mı? Türkiye sürümü 7 güvenlik seviyesinde olduğu için hindistan romuna(6) dönemiyorum. Arama kaydetme varsa polonya romuna geçeceğim

• S22 ile büyük güncelleme sayısını 4 e çıkaracak diyolar samsung un Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma 

Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma
    Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışmasammobile
    Samsung’s latest phones could get four years of Android OS upgrades!
    https://www.sammobile.com/news/samsung-latest-phones-get-four-years-android-os-upgrades/
  • halilyilmazyz H kullanıcısına yanıt

Polonya romun da bulunmuyor.

• S22'ler One UI 4.1 ile çıkmış. Geçen sene A71'e One UI 3 geç verildiği için 3.0 yerine direkt 3.1 verilmişti. Muhtemelen bu sene de 4.0 yerine direkt 4.1 verilir yaza doğru. Daha sorunsuz bir sistemi tecrübe etmiş oluruz.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Eşime 11 aldım 2 ay önce onunkini kurcalaya kurcalaya biraz kaptım fakat dediğiniz gibi Android e alışmış birisi çok zorluk çeker. Samsung'un yaptığı bazı saçmalıklar mecburen iOS tarafına itiyor beni.

• One UI 4.1 ile, sadece 4GB olan RAM Plus özelliğine 2, 6 ve 8GB seçenekleri eklenmiş. A71'deki 8GB RAM yeterli fakat uzun vadede yetersiz gelirse RAM Plus özelliği faydalı olur. Tabi artık 5+ yıl aynı telefonu kullanan insan pek görmüyoruz, fiyatlardan ne kadar şikayet edilse de 2 senede bir model yükseltme alışkanlığında hala dünyada zirvelerdeyiz.

Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 10 Şubat 2022; 13:4:7 >

• Samsung açısından A71 en az problemli bir cihaz. Eğer batarya sorunu olmazsa 10 yıl rahatlıkla kullanılır. Tabi telefondan sıkılıp değiştirmek isterseniz o başka ..

Zaten millette telefon alacak durum kalmadı.

• Daddy01 kullanıcısına yanıt
    3800 e almıştım şimdi 6500 lira. Daha telefon falan alınmaz

• O beni bırakana kadar devam ke Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma 

Doğrudur bende problem yaşamadım ama şu parmak izi okutmak bazen canımı sıkıyor

Parmak izini bende beğenmedim O yüzden kullanmıyorum. Sensör yetersiz, okuyamıyor.

Neyi kullanıyorsunuz?

• Hindistan Romuna güncelleme geldi.

Hiç bir şey.

• Merhaba benim a71 im yurt disi imei atilmiyor du. Atilmaya baslandi mi ?

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.