< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (285. sayfa)

-
-
Aynen bende. Bence Samsung böyle sorunsuz orta seviye telefonlarından memnun değil. Çünkü amiral gemisi modellerini satmak istiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Daha önce iphon kullandınız mı? Benim gibi olmayın sonra. iphon 11 aldım 1 ay zor dayandım hanıma verdim. A71 e geçtim. Yani iphon sistemi çok değişik ve kapalı geldi bana
Türkiye romundan farkı yok aslında, romların birbirlerinden farkı yok sadece birkaç ülke romunda arama esnasında ses kaydetme özelliği var. Mesela Hintliler buna neden gerek duyuyor bilmiyorum ama Hindistan romunda var. Gerçi bunu yapan uygulamalar da Google Play Store'da zaten var galiba.
Samsung neredeyse bütün güncellemeleri ilk olarak Polonya romuna veriyor, takip eden 2 ay içinde diğer ülkelere. Genelde Türkiye son ülkelerden oluyor. A71'e ortalama 3-4 ayda bir verilen güncellemeleri önemseyenler için en avantajlı rom Polonya'nınki oluyor bu durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 8 Şubat 2022; 23:38:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Polonya rom da arama kaydetme özelliği var mı? Türkiye sürümü 7 güvenlik seviyesinde olduğu için hindistan romuna(6) dönemiyorum. Arama kaydetme varsa polonya romuna geçeceğim
S22 ile büyük güncelleme sayısını 4 e çıkaracak diyolar samsung un
sammobile
Samsung’s latest phones could get four years of Android OS upgrades!https://www.sammobile.com/news/samsung-latest-phones-get-four-years-android-os-upgrades/ -
Polonya romun da bulunmuyor.
-
S22'ler One UI 4.1 ile çıkmış. Geçen sene A71'e One UI 3 geç verildiği için 3.0 yerine direkt 3.1 verilmişti. Muhtemelen bu sene de 4.0 yerine direkt 4.1 verilir yaza doğru. Daha sorunsuz bir sistemi tecrübe etmiş oluruz.
Eşime 11 aldım 2 ay önce onunkini kurcalaya kurcalaya biraz kaptım fakat dediğiniz gibi Android e alışmış birisi çok zorluk çeker. Samsung'un yaptığı bazı saçmalıklar mecburen iOS tarafına itiyor beni.
One UI 4.1 ile, sadece 4GB olan RAM Plus özelliğine 2, 6 ve 8GB seçenekleri eklenmiş. A71'deki 8GB RAM yeterli fakat uzun vadede yetersiz gelirse RAM Plus özelliği faydalı olur. Tabi artık 5+ yıl aynı telefonu kullanan insan pek görmüyoruz, fiyatlardan ne kadar şikayet edilse de 2 senede bir model yükseltme alışkanlığında hala dünyada zirvelerdeyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 10 Şubat 2022; 13:4:7 >
-
Samsung açısından A71 en az problemli bir cihaz. Eğer batarya sorunu olmazsa 10 yıl rahatlıkla kullanılır. Tabi telefondan sıkılıp değiştirmek isterseniz o başka ..
Zaten millette telefon alacak durum kalmadı.
3800 e almıştım şimdi 6500 lira. Daha telefon falan alınmaz
O beni bırakana kadar devam ke
-
Doğrudur bende problem yaşamadım ama şu parmak izi okutmak bazen canımı sıkıyor
Parmak izini bende beğenmedim O yüzden kullanmıyorum. Sensör yetersiz, okuyamıyor.
Neyi kullanıyorsunuz?
Hindistan Romuna güncelleme geldi.
Hiç bir şey.
Merhaba benim a71 im yurt disi imei atilmiyor du. Atilmaya baslandi mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X