Garantisi devam ediyorsa hemen teknik servise gönder veya eğer yakınında varsa götür 1 saate yapıp teslim ediyorlar ücretsiz. Şarj giriş yeri bozulmuş sanırım benim 2 sefer başıma geldi hem kabloyu değistiriyorlar hem de sarj girişini değiştiriyorlar. |
Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (287. sayfa)

-
-
Güncelleme gelmiş sanırım... Hayırlı olsun...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 1,2 Gb. Android 12 mi bu?
-
Değilmiş..
-
Güncelledim cihazı gerçekten parmak izi düzelmiş
Andorid 12 güncellemesi değil gerçekten, acaba hazırlık mı diyeceğim. Çünkü Ekim 2021 güvenlik yaması vardı en son cihazda, o sebeple Android 12 gelmeden önce Ocak güvenlik yamasını getirmiş olabilirler mi?
-
1,2 Gb lık güvenlik yaması nedir ki? Boyutu görünce android 12 sandım.
-
Güncelleme boyutundan hareketle büyük ihtimal One UI 3.1.1 geldi. Arayüzdeki sürüm numarasını değiştirmiyor olsa da 3.1.1 güncellemesi, hata düzeltmeleri ve performans geliştirmeleri içermekte. RAM Plus özelliği ise One UI 4.x'e bırakılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 10 Mart 2022; 12:5:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3.1 gözüküyor halâ yazılım bilgilerine girince, dediğiniz gibi olabilir.
Benim anlık olarak fark ettiğim değişiklikler:
+ Parmak izi okuyucu hızlanmış
+ Batarya performansı biraz artmış
+ Uyku modu gelmiş(bilmiyorum belki daha önce vardı, ben yeni fark ettim)
+ Bana yüz okuyucu da hızlanmış gibi geldi açıkçası.
Android 12 alan Samsung cihazlara Şubat 2022 güvenlik güncellemesi geliyor. Umarım bizim cihaza da Şubat 2022 güncellemesi öncesi Ocak 2022 güncellemesi mecburi olduğu için bu şekilde gelmiştir ve yakın zamanda Android 12 + One UI 4 gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratakt4s -- 10 Mart 2022; 13:48:27 >
Uyku modu önceden yoktu. Nedir tam olarak bilgisi olan var mı?
-
Teşekkürler. O zaman benim için en önemli iyileştirme parmak izi oldu.
Uyku modu dediğiniz Bedtime mode, o zaten yaz mevsiminden beri vardı. Birkaç güncelleme önce Türkiye romuna eklenmişti. Hatta sonbaharda, Reddit'de bahsi geçmişti normalde One UI 3.1.1 ile diğer cihazlara gelen bu özellik A71'e aylık sıradan bir güncellemeyle eklendi diye.
Yeni güncelleme sonrası sistemi kurcaladım, fark ettiğim değişiklikler:
> Telefonu yeniden başlattıktan / kapatıp açtıktan sonra, şifre girilince ekranda beliren "Phone is starting" ibaresi "Starting Android" olarak değişmiş.
> Parmak izi ve yüz tanıma sürüm numaraları yükselmiş.
> Dolby Atmos for Gaming eklenmiş.
> Google Play System update Şubat sürümüne yükselmiş. (Güncellemek için: Settings > Biometrics and security > Google Play system update'e gidin, birkaç güncelleme var, her seferinde cihazın yeniden başlaması gerekiyor. Yeniden başlattıktan sonra güncellemelerin tamamı yüklenene kadar orayı tekrar ziyaret edip güncellemeler tükenip "Your device is up to date" bilgisini görene kadar işlemleri tekrarlayın)
> Accidental touch protection devreye girince gösterilen ekran değişmiş, daha şık duruyor.
Reddit'de geçtiğimiz aylarda bu güncellemeyi yükleyen diğer ülkelerden kullanıcılar, cihazın oyun performansının iyileştiğini belirtiyordu.
Bu arada Hong Kong romu için Şubat ayı güvenlik yamalı Android 12 / One UI 4.0 (4.1 diyen de var) gelmiş. Gerçekten 4.1 değil de 4.0 ise hoş değil, zira 4.0 sorunlu bir sürüm. Bize gelmesi muhtemelen ilkbaharın sonunu bulur böyle giderse, malum Türkiye romuna aylar sonra ulaşıyor güncellemeler. Ve bir de 4.1 değil 4.0 geliyorsa yüklemeye gerek yok, şahsen 4.1'i beklerim veya mükemmel durumdaki yeni aldığımız güncelleme ile 4.1 gelene kadar idare ederim. Zaten 4.x güncellemelerinde şimdilik kayda değer önemli bir yenilik / geliştirme mevcut değil. Android ve iOS, gelişme ve yenilik konusunda tıkanmış durumdalar. Yeterince olgunlaştılar.
Edit: A71'e One UI 4.0 değil direkt 4.1 verilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 10 Mart 2022; 18:58:38 >
-
A715FZHU8CVB6 sürüm numarasına sahip olan güncelleme, Android 12 işletim sistemi ve One UI 4.0 arayüzünün yanı sıra Şubat 2022 güvenlik yamalarını cihaz ile buluşturuyor. Şu anda sadece Hong Kong’daki cihazlara sunulan güncelleme, birkaç hafta içerisinde dünya geneline yayılacak.
Alıntıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 10 Mart 2022; 18:42:41 > -
Bu arada yüz tanıma ıphonlarda ki gibi nerdyse stabil olmuş
Son güncellemeyi yaptıktan sonra oyun açmama gibi bi sorun yaşayan oldu mu? Oyuna basiyorum oyun ekranı geliyor orda kalıyor devamı gelmiyor. Bu sorun nasıl çözülecek bilen var mı?
Uygulamalarda oyunu durmaya zorla yapın . Sonra oyunu yeniden açın. Bir deneyin belki açılır.
Güncellemeden sonra rehberde ki favorilerin sıralaması bozulmuş.
Alfabetik olması gereken sıralama anlamsız bir şekilde karışmış.
Favorileri yeniden sıralama var. İstediğin gibi sıralaya bilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X