Arkadaşlar iyi günler. Bu telefona imei atılıyor muydu acaba? |
Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (306. sayfa)
-
-
Arkadaşlar telefonda yazı tipini büyüttüğümde genel olarak herşey normal ama uygulamalarda değişen bir şey yok.
Mesela banka uygulamalarında yazı tipi yine küçük.
Yada forumdaki bazı yorumlar büyük bazıları küçük.
Bu neden oluyor ve nasıl düzeltebilirim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz bakımı uygulamasına gelen güncelleme ile pil koruma ayarı geldi. İsterseniz telefonu %85 den fazla şarj etmemeye ayarlaniyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne zaman geldi bu güncelleme? Bende görünen cihaz bakımı uygulama sürümü 13.0.25.4
Sizin sürüm kaç?
"İsterseniz telefonu %85 den fazla şarj etmemeye ayarlaniyor." Bu ayar nasıl yapılıyor?
-
Ayarlar > Pil ve Cihaz Bakımı > Pil > Diğer Pil Ayarları
En altta ilgili seçenek.
Teşekkür ederim. Hiç dikkatimi çekmemişti şu ana kadar.
-
Güncelleme adı device care olarakda geçer. Ayriyetten kısayolu yukarıdaki panelede ekleniyor otomatik olarak.
Arkadaşlar merhaba son 1 haftadır ilginç bir sorunum var
A71 telefonum orijinal şarj cihazından 2 tanesinde şarj olmuyor 1 tanesinde oluyor fakat evdeki diğer 2 telefon 3 şarj cihazında da şarj oluyor. Ayrıca telefonum şarj etmeyen adaptorun kablosuyla powerbank dan şarj oluyor. Bu konu da yardımcı olabilirmisiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teknik servise gönderin ücretsiz şarj giriş yuvasını değiştiriyorlar, hatta yeriniz istanbuldaysa kadıköy ve sancaktepe de (bunlar benim bildiğim avrupa yakasında var mı bilmiyorum) samsung yetkili teknik servisleri var 1 saatte yapıp veriyorlar.
+başka şikayetiniz de varsa (batarya-ekran vb) onları da söyleyin garanti kapsamında hepsi ücretsiz..
-
Arkadaşlar sizdede biraz ısınıyor mu telefon lütfen söyleyin yapmam gereken varsa kap felan çıkardım, ellere zarar veriyor ısındı mı?
Yapılması gerekenler varsa lütfen yazın
Bende ısınma falan yok ama hiç oyun falan oynamam belki sen oyun oynuyorsan ondan ısınıyor olabilir mi acaba?
Yoo oyun oynamıyorum fazla birşey de yapmıyorum hafızada boş ama telefon arkası sizde nasıl soğuk olması gerekmiyor mu dokununca?
Bir buçuk yıldır kullanıyorum herhangi bir ısınma yok. Fazla takmayın olsa bile.
Arkadaşlar merhaba. Dün üst ses gelen hoparlörü temizleyim dedim ince bir iğneyle delikleri hafifçe temizledim. Dikkatimi çeken o hoparlörün sağ tarafı iğneyi hafif bastırınca içeri giriyor yani esnek gibi sol tarafı sert orda öyle bişey yok. Bilmem anlatabildim mi. Acaba bende mi sorun var herkeste mi böyle acaba? Tel 2 yıl olacak canavar maşallah daha reset bile atmadım hiç ama bu dikkatimi çekti cevap veren olursa sevinirim
slm,bu tip ahizelerde deliklerin yarısı dolu yarısı boş oluyor genellikle ondan olabilir
-
Bu arada son güncelleştirmeden sonra yüz tanıma ile kilit açma ıphonlarda ki gibi çok stabil oldu. Farkında mısınız
Eyvallah kardeşim garantiye vermeye gerek yok o zaman. Sizinki de öyle heralde değil mi?
Bu arada pili koruru açtım ben yüzde 85 e gelince kapatıyor şarjı. Daha uzun gitmeye başladı şarjım tavsiye ederim açmanızı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X