< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (309. sayfa)
-
-
Hangi ülkenin romu? Tr mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet tr bende şaşırdım tuaf hersey aynı bı selfı kamerasına arka plana foto fılan atıyosun tuaf :D
-
2 günlük deneyimim Android 13 de performansda iyileşme var. Şarj aynı değişen bir şey yok
Aynen bende aynı fikirdeyim. Batarya aynı gibi hatta bir tık iyileşme var gibi sanki. Ama Performans gerçekten artmış. 11 den 12 ye geçtiğimde bariz düşmüştü. Önceki sürüme dönme yolu olsa yapacaktım. Ama 13 de tekrar güzel olmuş. Yalniz touncpal kullanan varsa 13 de mümkün degil çalışmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoklu widget ilginç olmuş.
3500 TL'ye garantisi olan temiz ikinci eli alınır mı? Bazı kronik sorunlardan bahsediliyor, her telefonda olur mu, yoksa şans mı? Teşekkürler.
-
3500 liraya hemen al. Bende hiç bir sorun yok
Tanıdığın tanıdığından alacağım alırsam :) ama yasal olarak başıma bir iş gelir mi endişesi var, kötü amaçla kullanılmıştır falan insanın aklına binbir türlü şey geliyor bu devirde. Bir de fazla ucuz. Hiç ikinci el telefon almadım kullanıcısından :)
-
O açıdan bir şey diyemem tabi. Yani güvenlik konusu sıkıntı
Beyler en son gelen güncelleme bugün yükledim ama mesajlar kısmı rengi beyaz yapmış bu nasıl eski haline alcam arka plan rengi? Diğer yerler normal o bozulmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk telekomda 4800 tl bu telefon. çocuğa düşünüyorum, ne dersiniz genel olarak A23 ile kıyaslanınca alınır mı?
-
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a71-2020-128-gb-samsung-trkiye-garantili-p-HBV00000R6F0U?magaza=RASYONEL&url_src=and-product-detail
O fiyata değildir yanlışınız var. Fiyatı linkde var.
bireysel.turktelekom.com.trTürk Telekom'a Özel Kampanyalı Cihazlar | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/akilli-telefon/samsung-galaxy-a71#
O fiyata cakilsin o zaman o arkadaş :) Nasıl bu kadar fark oluyor anlamıyorum. Ben iphon 11 den geçtim bu telefona 1 yıldır kullanıyorum. İphon 11 den çok daha iyi abartmıyorum
Aklım durdu.Sanırım 2019'da 4000 lira gibi bir rakama hb'dan almıştım, hala kullanıyorum.Stabil telefon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefertasım -- 20 Aralık 2022; 17:29:21 >
Ya bu işte bir iş var. O kadar fark olmaz. Hatta operatörlerin fiyatı genelde daha yüksek olur
simdi bayiden geldim, evet o fiyata zaten yokmuş eski seri dediler sitedeki fiyat güncel değilmiş. Saçma bir olay.
Yani bende öyle bir şey tahmin etmiştim. Hemen 1 tane daha alırdım o fiyata
Arkadaşlar bu galaxy storedeki temalar vs hepsi uyumlu değil mi bu a71 e? Ben tema kurdum sanki biraz kasiyor gibi siz hangi temaları kullanıyorsunuz örnek verseniz denesem? Yardım lazım tema konusunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X