Şimdi Ara

Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.357
Cevap
59
Favori
359.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşa cevap verdim ordan ne demek istediğimi anlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serserigönlüm12 kullanıcısına yanıt

Ben hala 13'e geçmedim, One UI 5.1'i bekliyorum. Muhtemelen mesajlar ve telefon uygulamalarının sürümleri One UI 5.0'da daha yüksektir, farklılığın sebebi odur. Fakat A51'de de One UI 5.0 yüklüyse ve aynı şey olmuyorsa tuhaf. Hata ise yakında gelecek olan 5.1 ile düzelebilir.

Yeni sürümü kurduktan sonra telefonu aç kapat yapın, sonra Galaxy Store'a girin bir sürü uygulama güncellemesi gelir, bir hata ise mesajlar ve telefon uygulamalarına da güncelleme gelmiştir belki, çözmüş olabilirler.

Tüm güncellemelere rağmen öyle oluyorsa Samsung o şekilde düzenlemiştir. Bence bir taraftan silince öbür tarafta hala duruyor olması zaten pek mantıklı değildi.

Telefon
    14.0.05.8 sürümü
    Arama sürümü
    14.0.00.84 bende bunlar var

• Android 13 yüklüydü bende senin dediğin gibi kullanıyodum. Sonrasında daha yeni 1 hafta olmadı odinle yeniden kurdum ve öyle oldu

• Android 13'ü ilk yükledikten sonra cihaza format atılmış mıydı? Atmayınca bazı uygulamalar eski sürümde kalıyor, Android 12'nin dosyaları falan kullanılmaya devam ediyor fakat 13'ü yükledikten sonra format atınca (veya Odin ile temiz 13 kurunca) 12'den iz kalmıyor tamamen her şeyiyle 13 oluyor. Üzerine bir de uygulamaların son güncellemelerini alınca sistem iyice oturuyor.

One UI 4.1 ile bendeki uygulama sürümleri şu şekilde:

Telefon: 13.1.23.2

Arama sürümü: 13.3.01.1

Android 12 ile Galaxy Store'da veya Google Play Store'da bu uygulamalara güncelleme yok.

Muhtemelen Android 13 ile gelen yeni uygulama sürümleri söz konusu farklılığı getirmiştir. Yeni normal o demek ki :)

• Frederick S. F kullanıcısına yanıt

Olabilir arkadaşım teşekkür ederim cevapların için. 13 kurmuş olsaydın iyi olurdu. Şuanda bi sıkıntısı yok 13 ün. 5.1 gelince yine odinle kurarız

• Ben Google mesajlar kullanıyorum. Engelleme işlevi daha gelişmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daddy01 kullanıcısına yanıt

Android 13 mü kullanıyosun. Mesajlar ve telefon uygulamalarının sürümlerini atarmısın

Samsung Mesajlar 14.0.10.43

Ama ben bunu kullanmıyorum. Google mesajlar kullanıyorum.

Samsung Telefon uygulaması sürümü 14.0.05.8

Android 13

One UI 5.0

• Daddy01 kullanıcısına yanıt

Mesajın sürümü yüksek sende. Ss alıp atarmısın. Bende sonu 5 ama son sürüm diyo

Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma

Ben hindistan romu kullanıyorum. Belki ondan olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daddy01 -- 5 Mart 2023; 14:45:1 >
  • Ben Google play sistem güncellemelerini bayağıdır yapmamışım. 3-4 Kez telefon güncelleme yapıp, yeniden başlatma yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 5 Mart 2023; 15:31:11 >
  • Enteresan. Bu saatten sonra yapcak bişey yok artık. 5.1 i bekliycez

• Arkadaşlar merhaba. Bugün bende ki a71 de hoparlör sesi birden gitti. Videolarda ya da telefon çaldığında zil sesi o kadar tiz ve kısık geliyorki, Hışırtılı bir şekilde, sanki patlak araba hoparlöründen gelen ses gibi.

Telefonu aç/kapa yaptım ama düzelmedi. derken bir kaç saat sonra ses normale döndü.

Garantinin bitmesine 1 ay var. Sizce ne yapmalıyım? Telefonumda çizik yok bu arada. Servise göndersem içini açacaklar eskisi gibi olmaz diye korkuyorum.

• arifomer kullanıcısına yanıt
    Bence servise götür.

Aynısı bende de mevcuttu, sizin gibi 1 ay kala garantiye gönderdim, hoparlör değişti, 1 sene olmuştur, sorun yok halâ. Mutlaka servise yollayın

• muratakt4s kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi yapacağım . Size birşey sormak istiyorum. Telefon gelince çevresinde açılmaya bağlı çizik vs var mıydı? Birde kamerada ekranda falan ekran koruyucusu var onları söküyorlar mı?

Son olarak format atıp mi göndermek gerek ?

Benim cihazın ekranı da değişti, ancak beyaz arka planda aşırı dikkat edince fark edilebilen hafif bir klavye izi vardı. O sebeple tam olarak nasıl bir işlem yaptıklarını bilmiyorum, ekran koruyucu üzerinde geldi, ama zaten takılıydı muhtemelen yenisinde de. Kamerada derken arka kamerada ekran koruyucudan bahsediyorsanız ilk defa duyuyorum. Çizik konusunda da benim gönderdiğim servis gerçekten cihaz hiç açılmamış gibiydi, ilk günkü gibi diyebilirim. Servisin adını hatırlamıyorum ama yine bu konuda bir ara yazmıştım servis deneyimimi, orda adını geçirmiş olma ihtimalim var, gerçekten yaptıkları işe ve hıza hayran kalmıştım.

Format atıp göndermek bence en mantıklısı, ama yeni 5.0 ile birlikte tamir modu gelmiş, onu açıp gönderebilirsiniz. Lakin bunu hiç denemediğimi belirtmem gerekiyor. Her türlü eski usul daha güvenli gibi geliyor bana.

• muratakt4s kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için. Kamera koruyucusundan kastım sonradan kendim alıp taktığım koruyucu , çizilmelere karşı .

Telefonu açarken onları söküyorlar mı diye merak ettim. Sizin ekran neden değişti ? Yeşil ekran sorunu için mi değiştirdiniz?

Birde servis seçebiliyor muyuz ? Yani ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve burada yetkili servisi yok. Samsungu arayıp talep oluşturup verdikleri kodla gönderim sağlayacağım sanırım. Ya da "şöyle yap" dediğiniz bir yöntem var mı ? Ne yapmalıyım?

Teşekkürler tekrardan.

Anladım, eğer kamera kısmı ile ilgili bir sorun yoksa dokunmaları için de bir sebep yok diye düşünüyorum.

Yeşil ekran sorunu da vardı hemen her A71'de olduğu gibi. Ayrıca yukarıda da yazmıştım, beyaz arka planda çok çok dikkat edince klavye tuşlarının izi fark edilebiliyordu silik de olsa.

Samsung'u arayarak yapıyorsunuz aynen(başka yöntem varsa da bilmiyorum ben de öyle yaptım). Ben de Trabzon'da yaşıyorum. Müşteri temsilcisi size en yakın servisi öneriyor zaten. "Ben şu ildeki servise göndermek istiyorum" dediğinizde sorun olacağını sanmıyorum çünkü ben Ankara veya İstanbul'a göndermek istediğimi belirtmiştim. Ankara'da işlem gördü cihaz. Verilen kargo kodu ile alıcı ödemeli olarak gönderiyorsunuz(kod sms ile iletiliyor.), yine aynı şekilde gönderici ödemeli şekilde tarafınıza iade ediliyor cihaz.

Benim gönderip memnun olduğum servisin adını bulabilirsem size pm atarım, belki sizin için de iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.