< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Sanki bende iyi yazıyodu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Numbers uygulamasından. Gir tanı diye bi sekme var.telefon tanılamasını tıkla en aşağda piil var ordan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam güncelleme umrumda DEĞİL ikinci el alacağım zaten göz ağrısı yapıyor mu cihaz Amoled baş ağrısı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimyz -- 1 Kasım 2023; 22:0:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam led ekranlarda pwm titreme olayı oluyormuş Buda baş ve göz ağrısı yapıyor hassas insanlarda hocam o yüzden yıllardır led cihaz almadım ama zamanı geldi sanırım ayrıca güncelleme benim için bişey ifade etmiyor android 12 11 farketmiyor aynı şey benim için yeterki sağlıklı olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakbiyik -- 2 Kasım 2023; 12:41:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daddy01 -- 12 Kasım 2023; 0:8:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler. Deneyip sonucu yazarım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |