Şimdi Ara

Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.357
Cevap
59
Favori
359.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler telefonda ki seffaf saat ve hava durumu ana ekranda neden gitti ya? Widgetlara bakıyorum uv ile felan var hep eskisi ne güzeldi nasıl yapabilirim tekrar şehir sıcaklık saat gosteriyor güzel duruyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chief1905 kullanıcısına yanıt
    Te,c

• luis1907fb L kullanıcısına yanıt
    ?

• chief1905 kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar selam Samsung A71 telefonum var. Son 2 3 haftadır şöyle bi sorun yaşıyorum: telefonum bazen bir şey oluyor konuşurken ya benim yada karşıdakinin sesi gelmiyor. Başka hiç bir sıkıntı yok sadece ses gelmiyor ve ses gitmiyor hiç bir şekilde.. ama telefonu kapatıp açınca düzeliyor. bu son 2 3 haftadır var. ve genellikle akşam üstü saatlerinde oluyor. Bunun gibi bir sorunla karşılaşan varmıdır ?

• ilker1834 kullanıcısına yanıt
    2 yıldır öyle bir sorun yaşamadım. Yani operatör den olabilir yoğunluktan olabilir.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Bende sorun yaşamıyordum.. taki 2 3 haftaya kadar. Telefonda herhangi bir şey olmuyor ama kapatıp açmam gerekiyor telefonu yoksa sesim gitmiyor karşı tarafa

• Cihaz yeniden başlatılınca düzeliyorsa sorun yazılımsal gibi, fakat A71 ile bu sorunu yaşayan görmemiştim. Sistem güncellemesi, Galaxy Store ve Google Play Store güncellemelerinin yapılmış olduğundan emin olun.

Ayrıca bazı operatörlerde zaman zaman, VoLTE teknolojisinin aktif veya pasif olması bu soruna neden olabiliyor. Söz konusu geçici sorunu bazı kullanıcıların VoLTE teknolojisini etkinse bir süre kapalı kullanma, kapalıysa da aktif kullanma yoluyla çözdüklerini biliyorum. Bunun için cihazın VoLTE ayarını kontrol edin (A71 One UI 5.1 için Settings > Connections > Mobile networks > VoLTE calls). Normalde ideali açık olması, fakat operatörün VoLTE veya 3G sesli görüşme durumunda geçici sorun varsa mevcut ayarı tersine çevirip test edin.

Bunun yerine, operatörün internet sitesine giriş yapıp, hat ayarlarında VoLTE ayarını açma-kapama işlemiyle de çözenler var. Hatta bazıları oradan ancak 4.5G'yi kapatarak çözebilmişti. Bunlar da çözmüyorsa zaten cihaz servisliktir.

• Selam herkese son guncellemeden sonra cektigim fotograflardaki A71 etiketi kalkti ve kamera ayarlarina giremiyorum , qyarlar kismini aciyorum hicbir islem yapamadan geri kapaniyor boyle bir sorun yasayan var mi ?

• umudumsun U kullanıcısına yanıt

Telefonu yeniden başlatarak sorunu çözmeyi denemiş olduğunuzu varsayıyorum.

Kamera uygulamasının üzerine basılı tutup açılan pop-up menünün sağ üst tarafındaki "i" düğmesine dokunun. Açılan ekranın sağ alt tarafındaki durdurmaya zorla düğmesine dokunun, düğme grileşince aynı ekrandaki "Depolama"ya girin, "Önbelleği temizle"ye dokunun, temizlenince mevcut ekranı kapatıp kamera uygulamasına girmeyi deneyin. Yine aynı sorun olursa yazılan adımları tekrarlayıp, bu sefer "Önbelleği temizle"den sonra "Veriyi temizle" yapıp tekrar kamera uygulamasına girmeyi deneyin.

• bunu da denemistim yine denedim duzelmiyor hala kamera ayarlarina girilmiyor

• ilker1834 kullanıcısına yanıt

Ayni sorun bende de var ve teli kapatip acmak en az 5 dakika suruyor ..

Ayrica görüntülü görüşme yaparken kisa sürede aşırı ısınıp kamerayı kapatıyor

telefon miadini doldurdu mu acaba

• 4 yıla yakın zamandır a71 kullanıyorum. Şaşırtıcı şekilde hala akıcı ve sorunsuz çalışıyor ancak telefondan sıkıldım. Birkaç basit oyun (clash royal ve brawl stars) ve günlük rutin kullanan bir kullanıcı olarak S23 plus modeline geçsem "vov" diyecek şeyler yaşar mıyım?

• NIQO kullanıcısına yanıt
    Bence bu ekonomide gerek yok. Yinede siz bilirsiniz.

• NIQO kullanıcısına yanıt
    Pek sanmıyorum, belki kamera tarafında harikaymış diyebileceğiniz şeyler olabilir.

Ben A54'e geçtim, tavsiye ederim. A71 de yedek olarak duruyor kenarda.

• whatsap gruplarına kisi ekleme sorunu yasiyorum , watsp kaldirdim kurdum duzelmedi , telefonla ilgili bir sorun olabilir mi ?

Not Guncellemeden sonraki kamera ayarlari sorunu , telefon isinma sorunu hala devam ediyor

• aramalarda ses ne geliyor ne gidiyor. telefonu açıp kapatmak zorunda kalıyorum. güncelleme ile alakası olabilir mi. aynı sorunu yaşayan var mı.

• ibrahim2333 İ kullanıcısına yanıt
    Sim değiştirip denediniz mi

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    sim kart değiştirmedim.

• 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.