Kesin alacak 3 yıl işletim sistemi yükseltmesi sözü var Samsung'un < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (21. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Adamlar daha redmi note 10 pro getiremediler, mi11 lite heralde haziranı bulur. Galaxy A52 de fiyasko oldu şimdilik. Cebimde nakit 4000tl ile bekliyorum. Çok acelem yok neyseki. A 72 için genel görüş özellikler tamam ama tasarım yönü zayıf. Ben görmedim henüz, yazanların yalancısıyım. Oppo yönünde reno4 ve reno 4 proya bakıyorum aralarında devasa fiyat farkı var ama o kadar özellik farkı göremedim, ayrıca yazılım problemlerindwn bahsedenler olmuş ana konusunda. Ne yapacağımızı şaşırdık yav. Samsung Note 10 lite da kafamı karıştırıyor bir taraftan. Genel görüş olumlu ama 1 senelik cihaz. Daha güncel yeni bir model tercih etmek daha doğru olacak gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar telefonda kızılötesi ve radyo var mı? Alan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler.
-
Fm radyo var, kızılötesi yok
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: DiavoloAndroid 14 ü kesin alacak mı? Redmi note 10 pro ile a72 arasında cok kararsızım açıkçası.
Alıntıları GösterRN 10 Pro'da da proximity sensör problemleri var.
Ben de bekliyordum ama vazgeçtim.
-
bende incehesap tan 4539tl ye siparişi verdim az önce. 50tl maximum+ 20 tl incehesap puanı ile 4470TL ye gelmiş oldu. Şimdi ürüne kılıf ve temperli cam bakıyorum. İlk sayfalarda bir arkadas ekran koruması üstünde geldi demiş. Ekran jelatinini kaldırınca bir koruma mı var ekranda?
-
quote:
Orijinalden alıntı: astegonRN 10 Pro'da da proximity sensör problemleri var.
Ben de bekliyordum ama vazgeçtim.
Alıntıları Göstersd 732g ve 720g arasinda cok bi fark olmayacagini dusunuyorum. Sizce ?
Bayağı hızlandı, teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zophealBayağı hızlandı, teşekkürler.
Rica ederim.
Hindistan üretimi mi? Ne çektiler müşteriler bir bilseniz, kimisi Vatan'a kızıyordu ama fabrikasyon sıkıntılar mevcutmuş demek ki...quote:
Orijinalden alıntı: aLTaR_07
Vatan online dan aldığım telefon geldi daha hattı takmadım şimdilik tek problem fabrika çıkışı üstünde gelen ekran koruyucunun hafif kayık olması ve 2 noktada altta toz zerreciği gibi bişey kalmış olması. Elle mi takıyorlar anlamadım nasıl mümkün olabiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Diavolosd 732g ve 720g arasinda cok bi fark olmayacagini dusunuyorum. Sizce ?
Alıntıları GösterHemen hemen hiç fark yok.
-
Hindistan üretimi. Ben çok takılmadım, fonksiyonel sorun yok. Madem ekran koruyucu takıyorsun doğru tak Samsung.
quote:
Orijinalden alıntı: aLTaR_07Hindistan üretimi. Ben çok takılmadım, fonksiyonel sorun yok. Madem ekran koruyucu takıyorsun doğru tak Samsung.
Ekran takılan bölüm toz bulunmayan temiz bölümler arasında yer almadığından böyle bir saçmalık olabilir, tabi biraz da çalışanın titizliği ile alakalı. Onu kontrol edip söküp tekrar makinadan ekran koruyucu baskısı alması lazım.
-
A52 = 3200
A52 5G = 3400
A72 = 3800
A72 5G = 4000
Ülkemizde ki makul fiyatları bu olmalı.
Bu yılın 3.çeyreğinde bu fiyat aralıklarında piyasada satışta görebiliriz.
5000 TL gibi ederler A sınıfı için çok komik ve fazla rakamlar bence.
-
arkadaşlar A72 mi yoksa S20 FE mi önerirsiniz?
-
A72 den bir tık daha iyi ama ikendi Samsung Exynos 990 işlemciyi kullanıyor.
-
-
Tema değiştirerek bir deneyin isterseniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X