Benim sağ başparmağımı tanımıyor. Sadece solu tanıtabiliyorum. Önceki telefonumda sorun yoktu. Bu telefonun parmak izi okuyucusu ekranda olduğundan verimsiz bence. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 19 Ekim 2021; 19:54:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (52. sayfa)
-
-
Allah Allah 3 adet parmak izi tanittim birinde yara izi var sorunsuz kullanıyorum daha önce A71 de kullandım bir sıkıntı yaşamadım
Sizdeki cihazlarda kırılmaz ekran koruyucu varmi benimkinde yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 19 Ekim 2021; 19:56:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet koruyucu var ama ondan olmasi saçma.benim telefon note 10 lite ve ondada kırılmaz film var parmak izi sorunsuz.yani A72 nin parmak okuyucusu çok kötü
Ben ayrıca koruyucu takmadım. Kendi üzerinde gelen koruyucu ile kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ozaman sizin telefonlarda sıkıntı var
Bu parmak izi konusunda şu an bir şey fark ettim. Yüz tanıma ile parmak izi ile açmayı aynı anda kullanıyorsanız, yüz tanımayı kapatmayı deneyin. Enteresan bir şekilde parmak izi sorunsuza yakın çalışmaya başladı.
-
Ekranda cam koruma olmasına rağmen benim telefon sorunsuz çalışıyor. 2 aydan beri kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Sanırım parmak izinin okunurluğu da önemli. Ayrıca biraz bastırmak gerekiyor. Eski telefonumda güç tuşundaydı, hafif temas yetiyordu. Bu cihazda hem parmak biraz sıcak ve nemli olmalı hem de biraz bastırmak gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 16 Kasım 2021; 11:2:26 > -
-
-
Sagol kardesim oldu.
Telefonu Eşime almayı düşünüyorum. Sıkça görüntülü konuşma yapıyor. Bahsedilen sorun kronik bir sorun mu ?
-
Bizde devam ediyor. Yakın zamanda garantiye vereceğiz cihazı bakalım
Çok sık kullanmıyorum ama whatsapp da dün 30 dakikalık bir video görüşme yaptım, herhangi bir sorun yaşamadım ya da karşı taraf bir şey söylemedi o tip.
-
Merhabalar a70 den geçtim arada kamera çok farketti bi konuda bilgi almak istiyorum yazılım güncellemesi var ama başlıyor sonra durup yazılım inidirlmedi hatası veriyor kapat aç yaptım wifi mobil denemedim aynı başına gelen varmı cözüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
TR Garantili sıfır cihazda ekran koruyucusu ve kılıf çıkıyor mu acaba?
-
Ekran koruyucu var kılıf yok
Bilgisayara veri aktarırken nasıl yapıyorsunuz? Type-c girişi yok benim PC'de.
-
Arkadaşlar merhaba bugün kampanya ile mavi renk olarak bu cihazı aldım kronik bir sorunu var mıdır note 9 pro kullanıyorum sizce a72 kullanayım mı kutusunu açmadan satayım mı
Şarj adaptöründen kabloyu çıkar. Küçük uç telefona büyük uç pc.ye takılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X