Şimdi Ara

Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.487
Cevap
29
Favori
124.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ekranda film var kutudan çıktığında, siz onu çıkartıp koruyucu taktırdınız mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tface T kullanıcısına yanıt

istediğiniz zaman şarj edebilirisiniz ama ideal şarj aralığı %20-%80 dir. Tüm güncellemeleri yapın o zaman parmak izi sorunsuz çalışacaktır.

• iPhone 11 satıp a72'ye geçtim arada muazzam fark var iyi ki yapmışım diyorum.

Hocam Merhaba,

Android ci olarak bu yorumunuz bana enteresan geldi Samsung Galaxy A72  [ANA KONU]  11 gibi bir cihazdan bizim cihaza geçince hangi muazzam farkları hissettiniz acaba, bunu ciddi soruyorum bu arada :)

• Bir cihazın diğer cihaza göre artısını yazarak anlatacağım hocam.

Samsung a72'nin avantajları,

1. Pil performansı
    2. Büyük ekran
    3. Super amoled ekran, çok daha kaliteli görüntü
    4. NFC ödeme
    5. 128 gb Hafıza + 128 gb sd kart toplam 256 gb
    6. Daha iyi karanlık mod
    7. Telefondan bilgisayara, bulut uygulamalarına veri atma rahatlığı. .exe, .zip, .reg, .bat ne olursa olsun sadece fotoğraf değil. İndirdiğim dosyayı zip leyip upload edebiliyorum format en olursa olsun
    8. İstediğin boyuta ayarlanabilir klavye, tek elle çok çok rahat kullanıyorum, küçücük harflere basarken işkence çekiyordum... (iPhone'a da google klavye yükledim qwerty ing düzen yapmama rağmen klavye yine de küçük geldi) (Plus Model alsam dahi klavye yine küçük gelecek bana, iPhone 11 Pro Max var ailede inceliyorum arada)
    9. Eskiden bir tek Apple yapardı güncelleme ile telefonu kasıtlı yavaşlatma ve yenisine zorlama olayını şimdi hepsi yapıyor ama android'de bunu engelleyebiliyorsun. 4k 60fps video çekebilecek güçte telefonların güncelleme sonrasında 2 salak icon u menü de açarken kasmasını telefonun eskidiğine dayandırmak kanımca aptallık olur.
    10. Ve androidin özgürlüğü... İstediğin türde dosyayı indir, Ziple, Torrent kur vs vs saymak zor hepsini...

Iphone 11'in avantajları;

1. Instagram video performansı...
    2. Müzik vs açtığınızda ses kalitesi
    3. Kasa kalitesi
    4. Daha önce de iPhone denemelerim oldu ve hepsinde geri döndüm android'e. Evet önceleri yazılım stabilitesi olarak çok önde idi ama iPhone 11 kullandıktan sonra IOS'da da bir çok saçmalık olduğunu fark ettim hatta daha önce hiçbir androidde yaşamadığım saçma sorunlar vardı. Yani yazılım konusunda da arada fark artık yok, her ikisinde de sorunlar var eğer çok titiz kullanıcı iseniz.
    5. Eğer umursuyorsanız belli bir sosyoekonomik zümreye aitmiş imajı verme

iPhone'u teknoloji ile arası pek olmayan, sadece konuşup arada sosyal medya girenlere kesinlikle öneriyorum ki ailede sadece bende var Andoid, onun dışında az biraz teknolojiden anlayan kullanmaz iPhone kanımca.

Herkesin tercihi farklı olabilir, benim nedenlerim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tface -- 14 Aralık 2021; 10:10:32 >

Detaylı cevap için teşekkürler.

"iPhone'u teknoloji ile arası pek olmayan, sadece konuşup arada sosyal medya girenlere kesinlikle öneriyorum" benim her zaman kullandığım bir cümledir :)

1. Daha iyi karanlık mod bunu açabilir misiniz? Nasıl bir fark var acaba?
  • zopheal kullanıcısına yanıt

Bir çok uygulamada maalesef ki karanlık mod mevcut değil, tabi dünyaca kullanılan mesajlaşma ve sosyal medya uygulamalarını saymıyorum.

Android de geliştirici seçeneklerinde karanlık mod a zorlama seçeneği var. Böylece uygulamanın kendinde karanlık mod olamasa dahi yazılım onu karanlık mod yapabiliyor. Hatta MUIU da bunu uygulamalara ayrı ayrı ayarlayabiliyorsun ancak Samsung'da henüz o yok.

Her zaman kullandığım beyaz fonlu ve gece modu olmayan bir uygulamayı iPhone ile kullanırken gece gözlerim kör olmuştu resmen. Ekran ışığı en kısıkta ve gece ışığı full açık olmasına rağmen. Gözlerim ağrıdı resmen. Ancak android'de bu özgürlük de var. Gece modu olmasa dahi siz zorlayabiliyorsunuz.

Anladım hocam, teşekkürler Samsung Galaxy A72  [ANA KONU] 

Hocam Allah senden razı olsun
    100'de 85 görme engelli yim zaten bu sebeple telefonu ekran okuyucusu ile kullanıyorum ama karanlık mod desteği olmayan bir uygulama açıldığı zaman beyaz ışık çok rahatsız ediyor Telefona bakamıyorum
    Ve dediğim gibi birçok uygulamada karanlık mod desteği Maalesef yok
    Normalde Android hakkında az biraz Bilgim var, Ama bu karanlık moda zorlama işini Bilmiyordum Şimdi yaptım Oh be dünya varmış
    Tekrar çok teşekkür ederim Şu anda benden mutlusu yok anlık olarak☺☺
    Edit
    Telefonu yeniden başlatınca Açmış olduğum bu özellik geri devre dışı kalıyor
    Bunun bir çözümü var mı
    Yoksa da hiç sorun değil 20 saniyelik iş gider geri açarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receep 32 -- 16 Aralık 2021; 2:8:27 >
  • Rica ederim hocam senin adına da çok sevindim gerçekten...

Hocam ben hiç telefonu kapatmadığım için inan denk gelmedim o duruma, genelde kullanmayacaksam kısa yoldan uçak moduna alırım durur öyle. Sen de öyle yap uğraşma.

Bütün uygulamaları zorladığı için örnek olarak uçak bileti veya hayat eve sığar uygulamasından barkod çıkarmaya kalkarsan siyahlar beyaz beyazlar siyah olacağından barkod saçma oluyor. Ona benzer anlarda açıp kapatmak gerekiyor siyah temaya zorlamayı. Xiaomi de uygulama uygulama ayırabiliyorsun siyah tema zorlamayı ama samsung da henüz yok. O gibi durumlarda barkod un siyah tema zorlaması olmadan ekran görüntüsünü alıyorum kullanacağım an fotoğraflardan açıyorum.

Sana son bir tavsiyem güncellemeleri aşağıdaki videoya bakarak engelle ve uçak modu + siyah temaya zormala kullanarak yıllarca kullan telefonu ben öyle yapıyorum. Malum 2 sene sonra yeni güncellemeler ile cihazı kasıtlı yavaşlatmaya başlayacaklar. Güvenlik açısından güncelleme gelsin diyorsan bilmem ben sallamam öyle şeyleri, güncel olunca ne uzaya çıkıyor telefon ne de hacklenemez oluyor.

Samsung Galaxy A72  [ANA KONU]youtube
    This video will show you how to disable auto update to latest android in background. It will not update unless you approve it. This method works on Samsung G...
    https://www.youtube.com/watch?v=nHZ5ZueJh0M&ab_channel=TechnoGenuine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tface -- 16 Aralık 2021; 9:25:8 >

Kısayol işini nasıl yapıyoruz hocam

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Kısayol derken hocam ?

Genelde kullanmayacak Sam kısa yoldan uçak moduna alırım durur öyle demişsin ya Orayı anlayamadım

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Yukarıdan bildirim panelini çekersen oradakileri kafana göre düzenleyebiliyorsun hocam Samsung Galaxy A72  [ANA KONU]

• fatihertekin159 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• A72 kullanan arkadaşlar 72de kasa esneme sorunu var mı hiç karşılaşan oldu mu 52de ki gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 hafta oldu neredeyse alalı şuan bir şey yok hocam

• Ben 4.5 aydır kullanıyorum hiç sıkıntı yok maşallah

kalça cebine vfalan koydulursa olabilir

• zopheal kullanıcısına yanıt

Hocam bunun kurulumu kolay mı? Ben bugüne kadar kendim hiç ekran koruyucu uygulayamadım Samsung Galaxy A72  [ANA KONU] Bir de parmak izi bırakıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.