< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (143. sayfa)
-
-
Microsoft uygulamaları bu konuda iyi hocam. Abonelik istiyor kimi şeyler için yalnız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
klasik Adobe acrobat ama galiba ücretli
atalarımız at üstünde kılıç sallardı biz telefonun kamerasını sallıyoruz
Ben burda telefonun sorunundan bahsediyordum ama yinede sen bilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaslar fotograf cekme tusuna bastiktan cok sonra vekiyor fotoyu ilk aldigimda aninda cekiyordu sebebi ne olabilir
İyi akşamlar.
Bizim telefonlara Android güncellemesi hangi ayda geliyordu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer64 -- 25 Temmuz 2024; 22:45:52 > -
serviste 3-4 saat icinde garanti kapsaminda anakart degisimi ile sorun kökten çözüldü.
Bu cihaz çok sorunlu bir cihaz maalesef . İlk fırsatta değiştireceğim.
-
Mesela ne gibi sorunlar yaşadınız? Bir buçuk yıldır kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım.
- 2022 Eylülde aldım. İlk aldığım günden beri ekranında karanlık ortamda black crush diyolardı sanırım. Ekranında böyle tuhaf tuhaf pikseller çıkıyordu. Onu garantiden yaptırdım neyse ki. Ama hala daha biraz karanlık ortamda hafiften görüyorum ama öyle kullanmayı öğrendim.
- 108 Mp kamera tam bir hayal kırıklığı. Hiç beklediğim performans yok. Ayrıca arka arkaya fotoğraf çekince telefon kendini kilitliyor tepki vermiyor telefon açılmıyor beklemem gerekiyor. Yani bunu kaldıramayacaksa niye bunu karşılayacak işlemci ram veya her ne gerekiyorsa koymadılar merak ediyorum.
- Bazen kendi kafasına göre mikrofonu kapatıyor. Telefon çalıyor mesela açıyorum alo diyorum karşı taraf beni hiçbir şekilde duymuyor. Ancak telefonu kapatıyorum cihazı aç kapa yapıyorum ancak düzeliyor. Shazamı kullanacak oluyorum mesela shazamda hiç tepki yok anlıyorum o an mikrofon kendini kapatmış o arada bulmaya çalıştığım müzikte bitiyor elbette.
Bunlar tabi ufak tefek problemler olabilir ama eski telefonum olan A7 2017 taş gibi telefondu nerelerden düştü başına gelmedik kalmadı hala daha taş gibiydi bir darbede ekranı kırıldı bende eskidi nede olsa bu bahaneyle yenileyeyim bari dedim ama hayal kırıklığına uğradım.
-
Merhaba arkadaşlar. Bu telefonun yüz tanıma kilidi çok stabil çalışmıyor gibi geldi bana.
Bunun bir çözümü var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi friendly_ -- 12 Ağustos 2024; 2:20:9 > -
-
Günceleme geldi,kuruyorum şimdi bakalım cihaz üzerinde ne gibi olumlu yada olumsuz etkisi var.
durum nedir hocam
1,5 senedir kullanıyorum. Güncellemeler sonrası pek bir değişiklik yok. Güzel bence.
-
SLM.. Bende a73 ve a55 var bunlardan birini ararbada günde ortalama 5 saat spotify dinlemek sosyal ağlarda gezmek için kullanıcam ama sarj olayı iki kere oluyor bazen araçta da takıyorum..
ikisinde birini feda etsem hangisi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X