< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (142. sayfa)
-
-
Bu sorun bu cihazda vardı oluyor arada, eskiden de vardı halen oluyor. Güncellemeler ile düzeltme olmadı.
Birde gittiler ekran parmak izi simgesi ve görünürlüğü azaldı. Sizde fark ettiniz mi?
Herhalde Aod ekranında fazla pil yemesin diye biraz düşürdüler şarja faydası olsun diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
tabiki uygula
Bu güncellemeden sonra ekranda yeşil çizgi oluşan kullanıcıları görünce vazgeçtim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ui 6.1 sonrası batarya süresinde düşme ve telefonda ısınma sorunu yaşıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoupman -- 15 Haziran 2024; 22:25:59 >
6.1 e güncelleme yaptım . herhangi bir sorun problem yaşamadım .
Günceleme yaptım şimdilik sorun yok.
Bu cihaza en fazla kaç gb hafıza kartı takabiliyoruz ?
-
1 tb yazıyor özelliklerinde.
bu modelin Bluetooth sorunu mu var nedir buds görüyor bağlanmiyor,arac bluetooth baglanmiyor.ayar mayar kurcaladik ama sonuc yok.kulaklik baska telefonda guzel calisiyor.servise vericem sanirim.
Ben de yok. Araca bir kere tanıtmıştım şimdi her seferinde kendiliğinden bağlanıyor ve rahatsız etme moduna alıyor kendini. Sesi kapatıyor.
Ayrıca huawei gt3-5 akıllı saat kullanıyorum. şimdiye kadar hiç bir hata kopma olmadı.
Ha bir de Jabra Elite 3 kulaklık var. Onda da bağlantı sorunu yaşamadım.
-
arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum ama kullandığım a73 cihazımı satmak istiyorum. İş değişikliği yaptım şu an sürekli arazideyim telefonumu tek elimle kullanmakta zorlanıyorum kozmetik olarak sıfır telefon görünümünde, üzerinde spigen ekran koruyucu cam ve spigen kılıf mevcut yanında 1 de yedek spigen ekran koruyucu cam vereceğim kutusu faturası mevcut ancak kutusu ile faturası şu anda yanımda değil ev taşıyacağımdan dolayı eski evimde koliledim ve hangi kolide tam olarak hatırlamıyorum bir bir buçuk ay içinde taşınacağım ancak o zaman teslim edebilirim. Daha 10 ay garantisi var cihazın piyasası ne onu da tam bilmiyorum var mı bana yardımcı olabilecek birisi?
kulaklik görüyor bağlaniyor kulakliklari kulağina takinca 3-4 saniye sonra kesiyor baglantiyi.sarki calarken kesik kesik surekli veya genelde sessiz sonrada kesiyor baglantiyi.duvara vuracaksin galiba boyle icati kendine gelmesi icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 18 Haziran 2024; 12:50:41 >
Sorun belki kulaklıktadır. Başka kulaklıkla deneyin. Varsa başka bluetooth cihaz bağlayıp deneyin. Araç varsa araca bağlayın deneyin. Kopma var mı diye.
-
Sanırım burada çok gören olmaz. Forum eskidi biraz ve çok takılan olmuyor. Ama tavsiyem sahibindende ilan verin. Oradan muadili ilanlara bakarak fiyat da tespit edebilirsiniz.
-
soundpeats kulaklikla da denedik ayni problem.
Anakartda bir yer hasar görmüş, servislik bir durum :(
Her zaman orijinal adaptör ve kablo kullanmaya dikkat edilmesi gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ33 -- 22 Haziran 2024; 22:24:57 >
Bu telefon neden bu kadar sorunlu hani hiç test etmeden mi piyasaya sürmüşler merak etmiyor değilim. Arka arkaya fotoğraf çekiyorum kamera başarısız deyip kamerayı kapatıyor. Tekrar açıyorum bir iki video çektikten sonra kilitliyorum sonra kilidi açmam 5 dakika sürüyor yani telefon hiç tepki vermiyor. Tatildeyim böyle durumlar yaşıyorum. Dün hatta aynısını yaptı. Size yemin olsun at üzerindeyken bir yandan atı kontrol etmeye çalışıyorum bir yandan telefonu açıp video almaya çalışıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X