Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.907
Cevap
74
Favori
211.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba en son güncellemeden sonra batarya az gitmeye başladı bu sorunu yaşayan oldu mu? daha önce gece 11.00'e kadar günü rahatlıkla çıkarıyordu şu anda akşamleyin bitiyor

• 2,5 yıldır bu cihazı kullanıyorum. Artık 1 günü zor çıkarmaya başladı. Pil sağlığını ölçmek için kullanışlı bir program bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim

• ÖZGÜNBEY kullanıcısına yanıt

Hocam samsung mh baglanip batarya sagligimi ogrenmek istiyorum diyin onlar uzaktan baglantiyla soylerler uygulamalar guvenilir degil one ui 7 de pil sagligi bilgisi var guncelleme gelince bu islemi yapmaniza da gerek kalmayacak.

• churchil C kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam cihazın bataryasını değiştirip 2 yıl daha kullanmayı düşünüyorum. Değişim olmadan önce pil sağlığı ne durumda merak içindeyim. Eğer %80'in üstünde ise 6 ay daha bu bataryayla idare edebilirim diye umut ediyorum

• ÖZGÜNBEY kullanıcısına yanıt

Rica ederim. 80 in altinda cikar diye dusunuyorum ama cikmazsa da dediginiz gibi alti ay daha kullanip oyle degistirmek mantikli olabilir.

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.