••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (144. sayfa)
-
-
Yeni günceleme de yaptım bence cihaz dahada akıcı oldu. -
güncelleme mi gelmiş -
Evet. -
Arka planda çalışan uygulamaları görme tuşuna arada bir kendiliğinden basma sorunu devam ediyor yine. Nadiren de olsa yapıyor. Servise götüren var mı bunun için?
-
A73 için arama ses kayıt için hangi romu yüklüyorduk arkadaşlar daha önce yapan oldumu bu olayı
-
-
Beyaz arkaplanda ekrana dokununca enlemesine çizgiler çıkıyor . Artık rahatsız edici hale geldi . Başka bu sorunu yaşayan var mı -
bende de artık sürekli hale geldi eskiden kısık ışıkta oluyodu şimdi devamlı olmaya başladı garantiye vermek de işime gelmiyor telefonun içini açarlar diye endişeleniyorum, ne yapmak lazım bilemedim -
Evet Şimdi ışığı kısıp denedim yine oldu ilginç ekran arızası demek ki . Garantisi bitmeden veririm servise
-
süreçten haberdar ederseniz sevinirim bem de ona göre servise veririm belki -
-
Telefon bir kaç kez dondu sonra kapanıp açılmadı. Yazılım yüklettim kendine geldi. Ancak ayn sorunu şimdi de yapıyor. Nedeni nedir
-
-
Arkadaşlar telefonda kendi kendine basma problemi var, bazen buga giriyor zor çıkarıyorum. Arada sırada yapıyor bunu. İnternetten araştırdığım kadarıyla bu sorun kronik, baya yaşayan olmuş. Servise veren oldu mu bu problemden dolayı? -
Bende bir ara vardı sonra düzeldi sonra tekrar olmaya başladı bazen instada sağ alt sekmeye basıyor kendiliğinden. Ama servise bundan dolayı vermedim. Zaten garantiside bitti. Ekranında black crush vardı ondan verdim. Ama bu telefonu kimseye önermiyorum satın kurtulun bu telefondan. Bende ilk fırsatta değişeceğim.
-
neden ki hocam neyini beğenmediniz
-
Hocam çok güzel telefon bir şey dediğim yok. Ama problemli telefon maalesef. Dediğiniz problemi bende yaşıyorum arada. Fakat sadece buda değil. Ekranı değişti benim cihazın bir kere kıl kaptım mı tamam işte. Aslında hala daha var düşük parlaklıkta hala daha var ama öyle kullanmaya alıştım. Yani samsung gibi bir markaya yakışmadı düşüncesindeyim ben.
-
Son aldığı güncelleme hakkındaki düşünceleriniz. İki gün önce yükledim. Sanki batarya biraz daha çabuk bitmeye başladı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X