< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (36. sayfa)
-
-
Samsung un sitesinde bu telefon için bir kırılmaz camı var. Onu denemek lazım aslında. Mağaza gidip bir soracağım en kısa zamanda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galaxy A73 için çeşitli kılıflar denedim içlerinde en çok sevdiğim kılıf bu oldu yapılan yorumları değerlendirmenizi öneririm
https://www.hepsiburada.com/fibaks-samsung-galaxy-a73-uyumlu-ke-ve-kamera-korumali-darbe-emici-effaf-kilif-p-HBCV00002H02Z7?magaza=FiberAksesuar&url_src=and-product-detailhttps://www.hepsiburada.com/fibaks-samsung-galaxy-a73-uyumlu-ke-ve-kamera-korumali-darbe-emici-effaf-kilif-p-HBCV00002H02Z7?magaza=FiberAksesuar&url_src=and-product-detail
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Samsung un kırılmaz camı pahalı olacaktır ama taktırırsanız buraya paylaşım yapın mutlaka
Tabi veririm haber. Sağolun tekrar ekranda sorun var diye saatlerdir takmıştım buna:)
Önemli değil hocam
Bu kılıfla gece çekim yapıp flaş patlayınca flaşın etkisi ile bir beyazlık oluşuyor mu fotoğraflarda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
deneme fırsatım olmadı maalesef
Bende şeffaf takılı aynı kilif değil ama beyazlık oluşuyor.
Bende de oluşuyor da her kılıfta var sanırım o sorun, bende şimdilik flaş ile ana kameranın arasındaki küçük kısmı kesmek ile çözüm buldum
Oda iyimiş :)
-
Aynen arkadaşım hem ucuz hemde telefonun görselini bozmuyor
-
Merhaba arkadaşlar, A73 5G ile uyumlu Spigen Hızlı Şarj Cihazı var mı acaba ?
-
Merhaba. Spigeni bilmiyorum ama ben bunu aldım. Orijinal samsung şarj cihazı. Kullanıyorum sıkıntı yok.
Fırsat: Samsung EP-TA800N Type-C 25W Kablosuz Hızlı Şarj A https://www.amazon.com.tr/dp/B09BK9VS6X?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_5YTJZS1PKD4VWRKGWDKV
Teşekkür ederim
-
Hocam taktiginda ekranda hizli sarj mi yaziyor ve %5 iken dolmasi icin kac saat yaziyor.
Ben aldim asagidaki urunu hizli sarj yaziyor. %5 iken 1saat .40 dk da doluyor
samsung 25w hizli sarj link
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Süper hızlı şarj yazması lazım. Benim aldığım üründe o şekilde. Yüzde 5 den denemedim ama, en son yüzde 18 den 100 e 1 saatte doldurdu.
Sizin aldığınız ürün
SÜPER HIZLI YAZIYOR değilmi?
KABLO yok sanırım
Merhaba;
15 18 saat uyku süresince %1 %2 gibi çok az kayıp güzel bir şey
Ayarlarınızı nedir bende 5gün oldu alalı
Baktığımda 3den aşağı olmuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X