İyi araştırıp tercih yapın hocam bir heves galaxy s22 aldım 4 ay büyük pişmanlık çektim kimse bana ısınma ve pil sorunu olduğundan bahsetmemişti bizzat konusuna gidip yaşadığım sıkıntıları detaylıca kanıtlar biçimde anlattım ancak öyle linç etmekten vazgeçtiler herkes büyük meblağlar bağlıyor diye eleştirmeyip susacaksak bugun teknoloji bu noktalara varamazdı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (34. sayfa)
-
-
Evet maalesef herkesin kullanım şekli, beklentisi ya da değerlendirmesi farklı. Kendiniz alıp kullanmadikça anlamıyorsunuz. S22 bende 2 hafta kullandim ama pil kötü, 1 sene sonra o cihazi düşünemiyorum :) S20 FE sipariş ettim, abimde var biraz test ettim o iyi en azından 1-1,5 sene idare etsin sonrasına bakarız artık ekonomik duruma göre :) Tabiki parayı kolay kazanmıyoruz, eleştirmek eksiklerini söylemekten en doğal hakkımız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kamera ile ilgili baya tartışma olmuş kaçırmışım tüh
Neyse size biraz kendi çektiğim fotoğrafları atayım yorumlayın bari bence fena değil yani çok üst düzey performans bekleseydik iphone alırdık değil mi ?
Not. Fotoğraflarda oynama yoktur (Zaten yapmayı bilmiyorum. )
-
Maşallah hepsi güzel çıkmış, gece çekimlerine de baktım özellikle asılı bayraklar vs hiç noise yok sadece çok ışık olan yerlerde ve hareket olan yerler kötü çıkmış o da normal bence, niye beğenmiyorlar bende anlamış değilim
selamlar telefonu 3 haftadır kullanıyorum ve memnunum yalnız kafamda tek bir soru var telefonun arka kapağındaki samsung yazısının üzerine biraz bastırınca kapağın orasında hafif esneme oluyor sadece samsung yazısını hafif üstü ve altında diğer taraflarda öyle bir esneklik yok. Bu durum normal bütün seride olan bir durum mudur yoksa bir üretim hatası mı ? Bilen varsa ve cevaplarsa çok sevinirim
-
arka kapak sakız gibi çok elastike benzer durum bende de var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10867B565 -- 18 Kasım 2022; 8:7:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özet: kamera berbat.
Kullanıyorum. Kullanacağım. Rasyonel kararımdan pişman değilim. Yine olsa bu şartlarda A73 alırım. Ama kamera berbat. A51 kullanıyordum, kamerası evet daha az net çekiyordu ama kesinlikle daha iyiydi. Tekrar ediyorum A73'ün kamerası olması gereken seviyeye ve özelliklere göre berbat. 1) hızlı odaklamıyor. 2) hızlı çekim yapamıyor arka arkaya. 3) çektiğin bazı fotolar bulanık, bazıları kumlu, pudralı. 4) gece performansı zaten doğal olarak düşük. 5) bazen fotolar olması gerektiği kadar net değil doğal ışıkta bile.... orta segmentin üstü, amiral gemimsi, fiyatı da dolgun... biz hangi fiyata göre hangi beklenti içerisinde olmamız gerektiğini gayet iyi biliyoruz. Kamerası on numara olsun istiyorum diyen arkadaşlar bu cihazı tercih etmesin şimdilik. Şarj benim için sorun değil diyorsa s21 fe alsın.. bunun için bu kadar zahmete girip tecrübe paylaşıyoruz. Tekrar ediyorum; şarj, ekran, işlemci hızı, ergonomi, tasarım vb hepsi müthiş.. düşünmeden alın.. kamera da ortalama bir tatmin verir.. ama incelemelere aldanmayın şimdilik kamera performansı bu şekilde malesef.. ama ben olayın yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum, düzelecektir. Ama şu an olması gereken kendi standartlarına ve kağıt üstü değerlerine göre kamera berbat. Kullanma o zaman sığlığından çıkıp daha olgun bilgi paylaşımları herkesin faydasına olacaktır. Para verdiğiniz cihaz en iyi cihaz değildir, marka babanızın malı değildir, her cihazın artısı eksisi vardır.. ben çok sevmeme rağmen çoğu zaman kullandığım S22 Ultra 512 GB modelini de gömüyorum.. markayı da gömüyorum.. hatta marka ile ilgili Tüketici Hakem Heyetinde süreci devam eden şikayetim de var.. ama param ve imkanım olsa çok büyük ihtimalle bir sonraki telefonum da Samsungun amiral gemisi olur.. Rasyonel ilerliyorum çünkü.. artılar bir kefeye eksiler bir kefeye.. neresi ağır bastı, eksileri dengelemek için ne kadar fedakarlık yapabilirim veya artıların eksilerin gerçekteki özgül ağırlıkları ne vs vs.. neyse uzatmayayım...
Özet: kamera berbat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 18 Kasım 2022; 10:59:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhabalar
always on display in ışığını yükseltme oluyor mu acaba?mum ışığı gibi görünüyor.
Tamam ayarladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adela -- 18 Kasım 2022; 10:50:18 >
Forumculuk ayrı bir kültürdür, eskiler çok daha güzeldi.. internetin ilk zamanları... :)
sıraladığınız maddeleri birebir bende deneyimledim maalesef ama günlük yaşantımda kameraya fazla yer olmadığı için pekte önemsemedim
bir kediyi çekicem peşi sıra foto çekiyim diyorum tuşa basıyorum 2 3 saniye odak beklettiği oldu kedi durur mu yerinde hiç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
selam, a73'ü samsung'un sitesinden "bi yenilik yap" ile almayı düşünüyorum. Black Friday'de indirim olur mu? Geçen sene yaptılar mı hatırlayan var mı?
samsung sitesi 1500 lira pahalıya satıyor ama telefon satmakla uğraşmak istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 18 Kasım 2022; 12:51:1 > -
Diğer sitelerde yani esasında büyük kurumsallarda 11.750'ye kadar gördüm ben.. ama kendi sitesinde hep biraz daha pahalı.. şimdilik indirim gelmedi.. gelir gelmez kısmını geçen seneye bakarak söylemek zor.. kur biraz yukarı yönlü gitse samsung hemen zammı yapıştırıyor kendi sitesinde.. yani buybackteki karınızı iyi hesaplayın bşr de piyasadaki indirimlerle alsanız cihazı kendiniz satsanız son durum ne oluyor onu değerlendirin isterseniz.. belki daha avantajlı bir fiyat elde edebilirsiniz..
telefonumu aşağı-yukarı ederinden alıyor, onda bir problem yok. ama işte sattığı fiyat 1600-1700 civarı pahalı...
ancak 2.el telefon satmakla uğraşmak istemiyorum, alıcılar yüzünden telefon satmak yorucu oluyor.
BF bekleyelim bakalım belki o zamana kadar bir şeyler yaparlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 18 Kasım 2022; 13:10:51 > -
Telefoncular çok mu öldürüyor hocam?
A73 daha doğal, daha gerçekçi fotolar çekiyor. Ayrıca selfie ve gece modunda A73 bariz tokatlamış
-
Merhaba arkadaşlar. Bu modelde renkli led bildirim ışığı var mı acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X