Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.889
Cevap
75
Favori
208.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burada bilgi alabilmek, paylaşmak ve varsa tecrübelerimizi aktarmak için varız hocam, küçükte olsa yardımım olduysa ne mutlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 17 Kasım 2022; 20:39:15 >
  • adela A kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > ekran > navigasyon çubuğu > kaydırma hareketi olanın daha fazla seçenek yazana tıklayın aşağıdaki ekran çıkacak oradan ayar değiştirip kullanabiliyorsunuz, ama aşağıdaki tuşlar kayboluyor tabi bu şekilde deneyin bir süre beğenmez iseniz zaten tuşların nasıl açıldığını öğrendiniz geri dönersiniz

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kamera olayı gündemdeyken değinmeden geçmeyeyim; kamerası gayet güzel performans gösteriyor ben çok memnun kaldım. ne bir bulanıklık ne bir renk kayması ne bir grenli görüntü, hiçbir olumsuzluk yaşamadım. bundan önceki cihazım s10 plus'tı ve rahatlıkla söyleyebilirim ki, kamera kalitesi s10 plus'tan önde.

bu cihaz orta sınıf değil de orta-üst segment olarak değerlendirilirse daha iyi olur, yada benim tabirimle 'amiral gemimsi' diyebilirsiniz ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• 

• ByEVOL kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim sağolunda.
    Sağ altda edge tuşu var onu yukarı alabiliyormuyuz?
    Sol tuş Ok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adela -- 17 Kasım 2022; 20:45:20 >
  • ÖZGÜNBEY kullanıcısına yanıt

açıkçası bende bu dediğinize katılıyorum, kamerayı kötüleyenleri de anlayamıyorum açıkçası özellikle çekip bakıyorum kötü bir görüntü göremiyorum, az ışıklı ortamlarda da denedim yine de gren vs göremediğim öyle aşırı derecede aynı telefonu kullanmıyoruz sanki gibi geliyor yada fotoğraf konusundan anlamıyorum

aşağıda karşılaştırması da var aşırı bir fark göremedim hatta gece çekimlerinde bile neredeyse fark yok sadece biraz tonlama farkı var o da yazılımla düzelir diye bekliyorum, yerden yere vurmaya da gerek yok kamerayı ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• 

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••Nukleer Muhtaryoutube
    Merhaba, bu sefer de Samsung'un 2 cihazını karşılaştırdık. S21 FE'nin S ailesinden gelen mirası ile orta segmentin ağır abisi A73'ün kamerasına, işlemci performanslarına ve ek özelliklerine baktık. A73 render alırken daha iyi performans sergilerken, S21fe Antutu testlerinde başı çekti. Desilbel testinde de S21 FE kazanırken, gece çekimlerde A73 sanki az daha güzel gibi. Kullanıcı yorumlarınızı ve fikirlerinizi yorumlar kısmında bekliyoruz. İyi seyirler. Music provided by tunetank.com 2138 Sport Style by Diamondmusic Bölümler; 00:00 - 00:29 Giriş 00:29 - 01:29 Kasa özellikleri 01:29 - 02:06 1 Saat Youtube 02:06 - 03:29 Antutu testleri 03:29 - 06:01 Pro mode ve Pro Video Mode 06:02 - 10:10 Kamera 10:10 - 11:48 Ek özellikler 11:49 - 13:02 VN Render testi 13:02 - 14:46 Desibel testi 14:48 - 15:11 Kapanış https://www.instagram.com/nukleer_muhtar/
    https://www.youtube.com/watch?v=2RFEYq9ASpQ&ab_channel=NukleerMuhtar

alabiliyorsunuz, üzerine basık tutun sonra istediğiniz yere çekin

• evet ekranın ortasına aldım iyi oldu.

yaaa sorun çıkartıyor gibi olmasında

yüztanıma algılamıyor..10/2yada 3 defa algılıyor..

cameramı yetersiz acaba.

yazılımsal bir sıkıntı güncelleme bekleyin ama yüzünüzü tekrar tanımlayarak daha az sorunlu hale getirebilirsiniz, tekrar yüzünüzü tanımlarken yoğun ışıklı ortamda bulunun karanlık olursa iyi algılamayabilir, sorun devam edecektir ama güncelleme bekleyin o yüzden

• GokhanG3444 G kullanıcısına yanıt
    Kamera berbat.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Kullanma o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Hocam anlatamazsınız, üslup bozuluyor hemen. Forumda seviyeyi düşürmeyen sayılı kişi var onlar hatırına ses etmiyorum artık.

• Takıldınız kaldınız kamera konusuna. İyi anladık berbat. Satın telefonu gidin başka telefon alın o zaman. İşgal etmeyin burayı boş yere.

• Eşime a73 256 GB olanı almak istiyorum aklımda sorular var alwasyon on display fazla şarj tüketiyirmu bide bizim modem wifi 6 modem var wifi 6 bağlantısı destekliyor mu kamerası ile sesi nasıl konuşurken acaba

• Ben always on display sürekli açık kullanıyorum şarjı sömürmüyor. Cihaz dolu dolu 1-1,5 gün gidiyor şarjı kullanıma bağlı olarak.

Sesi gayet güzel. Wifi 6 destekliyor telefonun özelliklerinde var ama açıkçası bakmadım benim modeme vs.

Kamera memnun olanda var olmayanda var. Ben memnun değilim. Düşük ışık performansı kötü benim için. Yorum yapamicam kamera konusuna fazla linç yiyoruz sonra :)

• Kamerası berbat😂

• GokhanG3444 G kullanıcısına yanıt
    Hocam siz biraz asabi birine benziyorsunuz ya da fevri. Hayat o kadar uzun değil takılmayın böyle şeylere burası paylaşım yeri. Saygı duymayı bilin yeter, gerekli saygıyı görürsünüz. Bugün sert çıkışlar yapıp savunduğunuz bu cihazi 2-3 yıl sonra hatırlamayacaksiniz belki gerek yok az sakinn.

• berbat diye bahsi geçince a73 kullanıcıları ona alınganlık göstermiş olabilir hocam yoksa akşam yada ışığın az olduğu yerlerde kameranın yetersiz kaldığını herkes biliyordur zannımca

• Abi alınganlık gösterecek bir durum yok evet bende yeni aldım, hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz hepimiz gönül isterdi ki hepimiz s22+, S22 ultra alalım, alabilelim. Ben sadece derdimi paylaştım ama bir iki arkadaş konuyu farklı noktaya getirdi. O yüzden memnun olanlar adına sevindim, kendimi içinde çözümü bunu satıp aynı fiyat bandında başka modele geçerek çözeceğim. Yoksa telefonu hala iddia ediyorum ekran, batarya, işlemci, ses performansı kendi segmentindd en iyisi. Orta-üst segment bir cihaz.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.