< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (32. sayfa)
-
-
akşam çekimleri genelde bulanık odak yapması zor ve düşük fps gibi şeylerle sık sık karşılaşıyorum önceliği kamera olan bir kullanıcı iseniz a73 maalesef kullanıcını üzecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10867B565 -- 17 Kasım 2022; 11:44:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aslında öncelik değil ama çocuğumun resimlerini ve videolarını alıyorum anı olarak. Biraz düzgün çekse yeterdi, öyle s22 ya da iphone 14 performansı beklemiyorum ama ev içinde ışıklı ortamda bile berbat kareler alıyorum, ışığın fazla olduğu ortamda yine bir derece iyi. Onun dışında keyifli bir telefon her işlem için yeterli gerek ekran, işlemci, batarya, ses performansı herşey süper. Maalsef bu konuda üzdü gerçekten, evet orta sınıf bir telefon beklentiyi yüksek tutmadım alırken ama bu kadar kötü olacağını inanın kestirmedim. Bir çok kamera videosu izledim yerli yabancı.
Mesela şöyle örnek vereyim, ilk aldığımda bir çok resim testi yaptım ama genelde bir manzara ya da evdeki bir oda. Aslinda bir sorun yok gibi güzel çekiyor gibi geldi. Taa ki gerçek senaryoda, canlı veya hareketli nesnelere çekim yapana kadar.
Sağlık olsun artık, küçük bir zararla vereceğim teli, sağlık olduktan sonra hiç önemli değil bir şekilde telafi edilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Biraz abartmıyor musun. Bu telefonu alacak insanları da yanlış yönlendiriyorsun. Berbat falan çektiği yok. Sen bu telefonu bir an önce sat. Negatiflik yayıp durma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanG3444 -- 17 Kasım 2022; 9:49:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Berbat mi ? Ne bekliyosun 10k para verdigin telefonun kamerasini 16k veya 30k olan elma ile ayni mi olmasini ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A52s,A71, A72 vs gibi veya bir arkadaşımız A51'in daha iyi resimler çektiğini söylemişti. Yani özetle önceki nesil telefonlardan daha geriye gitmiş bir kameradan söz ediyoruz. A71,A72 veya A52s kullanmış biri daha güncel model A73 almak isteyecek dolayısıyla hayal kırıklığı yaşayacak bunu anlatmaya çalışıyorum.
Kendi segmentinde çok kötü kameralara sahip, rakiplerine ve önceki modellerine istinaden.
Daha fazla yorum yapıp konuyu uzatmayacağım.
Negatiflikten kasıt insanları kameralarının kendi segmentinde iyi olduğuna inandırıp aldırmaksa, ben buna müsaade edemeyeceğim maalesef. Zaten ilanda Cumartesi vereceğim birine...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 17 Kasım 2022; 13:27:12 > -
Hocam mesajlarımı iyi okursanız 16K ve 30K lık performans beklemiyorum, sırf eleştiri yapmış olmak için yazmayın şu konuya...
-
merhabalar;
sorunmu?yoksa benim sorunum mu bilmiyorum..sorunumu video çekebilsem daha iyi anlatırdım ama yinede böyle anlatmaya deneyeceğim.
tüm samsunglardamı böyle yoksa A73 demi yoksa benim cihazdamı?bilmiyorum.
telefonda çoğu uygulamalrda [GERİ OKU YOK] GERİ birsonraki alternatifi geçmem için uygulamadan çıkıp yeniden girmem gerek..
dosyalarımı giriyorum.ses dosyalarını giriyorum.çıkan listeden bir müzik seçiyorum(zilsesi) yapmak için beğenmiyorum.diğer müzike geçmem için ekranın ALTINDA YADA ÜSTÜNDE GERİ OKU YOK..uygulamadan çıkıp tekrar aynı yere giriyorum.
bu saçma değilmi?anlatabildimmi bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adela -- 17 Kasım 2022; 20:6:2 >
-
Ekran görüntüsü atarsanız daha iyi olur ama bende öyle bir sorun yok, ben tuş kullanmıyorum ama tam ekran kullanıyorum herhangi bir sorunum yok o yüzden eğer olan varsa yazacaktır
az önce samsung ile yazıştım ordaki arkadaşa bile anlatamadım..
resim ekledim..
listedeki diğer zil seçeneğine geçmem için ana menüyü dönmem gerek ...
exit,exit yok anlayacağınız.
-
Şu an kullandığınız ayarda geri gitmek için ekranın sol kenarından ekranın içine doğru çektiğinizde geri tuşu görevi görüyor.
Ekranın altında tuşların görünmesini isterseniz:
Ayarlar > Ekran > Navigasyon Çubuğu ayarına girip "Tuşlar" olanı seçerseniz, en alta tuşlar gelecek.
-
cevap için teşekkür ederim
istedğim 2.resimde işaretledim..ekranın herhangi bir yerinde bu tuş olmazmı?
-
Kırmızı okla gösterdiğim şekilde parmağınızla çekince yine olmuyor mu?
-
ilgin için teşekkür ederim.
iphone dan geçtiğim için herhalde.
bu farklı geldi.dedğiniz gibi alt tuşlardan sağ tuş işimi gördü..
ama istedğim bu değil.
teşekkürler..
şimdi buldum resim atıyorum
ekranın altındaki ikonlar yokmuş..
teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adela -- 17 Kasım 2022; 20:24:34 >
-
Rica ederim gayet normal iphone dan geçtiğiniz için.
hayırlı olsun ama bu eski sistem biraz
şuan yeni olarak full ekran kullanılıyor, sağ yada sol kenardan çekince geri tuşu işlevi görüyor, alttan çekince ise anasayfaya dönüyor, bu dediğime alışırsanız eğer kullanmanız daha kolay olur, başta zorlansanız bile
-
3 gündür bu ikonlarsız baya uğraşmış ..
Çözdüğümüz iyi oldu.
Sağolun
Bu dediğinizi biraz açabilimisiniz anlamadım.
Hiçbir ayar yapmadan dediğiniz oluyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X