< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (31. sayfa)
-
-
Android 13 yükledim ama maalesef kamerada bir iyileşme yok :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kamera standart hocam mucize beklemek hata olur :))
hocam ram plus komple kapatılabiliyor mu 13 ile bakar mısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bekleyelim de gelsin bi vakit :) bu paraya bu kadar.. ben çoğu zaman s22 ultranın da kamerasındam memnun değilim :) :)
Aynen hocam kapatılıyor ben kapattım :)
-
Samsung ISOCELL HM2 sensörü var sanırım, aynen maalesef bu paraya bu kadar sanırım :) cihazı kamera hariç çok sevmeme rağmen ilana koydum çok zarar etmeden satabilirsem verip S21 FE alacağım sanırım dxomark kamera puanı 117, şarj sorunu (herkeste yok ama olursa) dışarda powerbank ile telafi edilir en azından. Ya da satamazsam bizim ufaklığın resim ve videolarını çekmek için fotoğraf makinesi de alabilirim :)
-
Android 13 yükledimderken
A73 e mi yüklediniz
Neden kapatıyorsunuz
8 GB ram zaten fazlasıyla yeterli, bir faydası olmayacak. Küçükte olsa pilide tuketebilir.
Evet ama Türkiye'ye henüz gelmedi, Hindistan ve vr Malezyada var. Ben orjinal Hindistan romu indirip Odin ile kurulum yaptım.
Şarjı etkileyen bir durum olduğunu sanmıyorum, çünkü ram yerine hafıza kartına kayıt edip gerektiğinde oradan çekiyor bilgiyi
Muhakkak ama cihazlar artık 6-8-12gb ram le geliyor. Bilgisayarimda bile 8 gb ram var ve visual studio ile yazılım yaparken aynı anda bir çok sql vs çalıştırıyorum,bir çok tarayıcı sekmesi açık ona rağmen ram şişmiyor. Telefonda 8gb ram i doldurcak nasil bir işlem olabilir ki çok ağır oyunlar dışında.
Tercih sizin tabi ki önemli olan ramın dolması değil, mesela oyunu aşağı alıp, Chrome da 2 3 sekme gezip, farklı bir uygulama da sonra işlem yapıp tekrar oyuna girince oyunun kapanmamış olması için önemli bence sizin için değilse sıkıntı veya bir fark hissetmesiniz zaten :)
Evet oyun için katılıyorum ama sanırım oyun oynamadığım için onemsemedim o özelliği :)
Arkadaşlar selam. A73 alarak aranıza katıldım. Twitter da özellikle çok fazla takılma var. Uygulamayla alakalı sorun sanırım. Çünkü diğer uygulamalarda böyle bir problem yok. Sorunla karşılaşıp çözüm üreten var mıdır acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun
Bende evvelkigün aldım.
Twitter hakkında dün soru sordjm
Ama şu anda yanı yok.
Video tam ekranda izlerken ses butonu yok bulamadım.
Twitter uygulamasında açarsam bu sorun olduğunu,
Safari de açarsam ses ile sorun olmadığını gördüm
Denemedim ama galaxy storeden Twitter indirip deneyin birde
kamera kalitesiymiş, ses kalitesiymiş, işlemciymiş, ram kapasitesiymiş bunları bilmem ama; bu cihazın bataryası çok iyiymiş bunu rahatlıkla söyleyebilirim
-
S21 FE'ye hiç bulaşmayın ;) ya imkanları zorlayıp S22+ bakın.. ya S21+ düşünün.. ya da Samsungdan vazgeçip muadil markaların daha iyi cihazlarına yönelin derim.. ya da acısıyla tatlısıyla A73 deyip devam edin... :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X