Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.889
Cevap
75
Favori
208.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski telefonumda (A7 2017) evdeki wifiyi bulunca otomatik sinyali bulup bağlanıyordu. Galiba sık kullanılanlara eklemiştim ondan açıyordu. Fakat bu cihazda konum açık olmadan yapmıyor niye böyle birde rutin programı eklemem gerekiyor ancak öyle biri aydınlatırsa çok memnun olacağım. Yani wifi evden çıkınca otomatik kapansın eve gelince sinyali bulunca otomatik açılıp bağlansın istiyorum konum açık olmadan

• pape kullanıcısına yanıt

S22 pili kesinlikle üzer, 18.000 TL haketmiyor o telefon.

Selfie kamerası açıkçası çok hoşuma gidiyor A73'ün çok iyi diyebilirim.

Ben hepsiburada da kırmızı elma satıcısından almıştım 11.000'e, açılmamış sıfır ürün geldi 3 gün önce ama şu an 11.400'den başlayarak gidiyor çeşitli satıcılarda. 12.000 TL eğer mağazadan alacaksanız normal, ben alırken mağazalarda 12.500'dü.

Bence eşiniz ekranından, performansından, batarya ömründen ve ön kamerasından memnun olacaktır diye düşünüyorum, bu fiyat bandında bana göre en iyi seçenek A73. Ekran gerçekten harika. Cihaz zaten orta-üst segmentte.

Yine de mağazada inceleyip öyle karar vermeniz en sağlıklısı.

Edit : Mediamarktta şu an 11.700, mağazadan teslim al seçeneği ile alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 11 Kasım 2022; 21:5:59 >

Eşime aldım.. kamera hariç memnunuz.. kamera bazen odaklamakta zorlanıyor.. bazen makroda sorun çıkarıyor.. düşük ışıkta iyi değil.. yani belki yadırgarsınız ama A51in kamerasından daha memnunduk :)

Kamerayı kenara koyunca başka şikayetçi olunacak bizim açımızdan hiçbir sıkıntı yok. Ergonomik, hafif.. mint yeşilini alın kesinlikle çok tatlı renk.. şeffaf kılıf da alın tadından yenmez. Şarjı iyi.. ekranı iyi.. işlemcisi iyi.. hissiyatı iyi.. tabi tüm bu iyi memnunuz yorumları sınıfına göre.. amiral gemisi telefonlara göre elbette iyi değil.. en iyisi değil.. ama iyi.

Fiyat olarak 12.499 aldık biz 2 gün sonra 10 bin üzerine 750 indirim geldi. Vatan Medimarkt veya Teknosa.. başka yere bakmaya gerek yok. Biz mağazada açtık denedik kontrol ettik öyle aldık.. fiyatlar böyle 11.750 iyi ve normal kurumsallardan bulursanız.

Forumda gerilere giderseniz neden S21 FE almadığımızı da okuyabilirsiniz. Bu fiyat bandına yakın o cihaz var. Genelde ikisi arasında kalınıyor. Kamera konusu kritikse S22 kesinlikle.. ama onda da ısınma ve düşük pil kapasitesi sorunları var.. bir üst seçenek S21+ veya S22+ ama işte o zaman da makas çok açılıyor.

A53 bir seçenek olabilir. Daha ucuz ama girmeyin derim. Daha küçük işlemcisi exynos.. bir iki eksiği olumsuzluğu var kritik olmasa da..

Yani yine düşününce en mantıklısı A73 gibi geliyor... alın geçin.. memnun kalmazsanız da en kötü biraz daha fedakarlık yapıp seneye buyback ile başka modele geçersiniz dünyanın sonu değil.. hanımlara değer ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• arkadaşlar A73 e ağustostan bu yana güncelleme gelmedi mi

• ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••

%85 ten % 21 e kadar olan kullanım sürem

Oyun oynamasaydım 8 saati görürdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, dün itibariyle eşime telefonu aldım, iyisiyle kötüsüyle kullanacağız artık 😁 şaka bir yana telefonun ekranı, hızı cidden güzel gözüküyor. Bir de bu işin sonu malum yok, daha iyisi, daha iyisi dediğimiz anda da artan fiyatın da sonu yok, 40 50 binlere kadar çıkıyor iş, şahsi olarak günümüz şartlarında bir telefona o anlamları yüklemeyi uygun bulmuyorum, nihayetinde telefon 40-50 bin TL lik ne iş yapabilir ki?

En azından cihaz orta vade de bizi uzmeyecek gibi duruyor bakalım.

Sizden ricam, cihaza kılıf ve ekran koruyucu önerileriniz neler acaba? Normal dışarıdaki telefonculardan mi takdirdiniz, yoksa özel birşey mi sipariş ettiniz genel olarak? Ya da Nano kaplama vs diyorlar, bunun koruyuculuğu nedir, bu cihaza olur mu vs? Yardımlarınızı bekliyorum 🙏

Arka kapak için kendi kılıfı varmış sanırım ama çok pahalıymış herhalde.

• Hocam merhaba tekrardan, kılıfı nereden aldınız acaba?

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Cihaz herşeyi ile güzel tek eksiği düşük ışık kamera performansı oda güncelleme ile iyileşir umarım. Bataryası da 10-15 güne oturur.

Selfie kamera ayarını 32mp çekersiniz.

Ben telefoncuda taktirdim geçtim koruyucuyu.

Şartlar iyileşirde fiyatlar mantıklı bir seviyeye gelirse önümüzdeki yıl buybuck ile hepimiz S22+ a geçeriz inşallah :D Şu an orta vadede yeterli gibi bu cihaz.

• Arkadaşlar çalışan bir gcam portu var mi bu cihaz için, dün bir tane yükledim ama resim çekerken donuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 12 Kasım 2022; 14:17:23 >

kılıf : https://www.hepsiburada.com/fibaks-samsung-galaxy-a73-uyumlu-ke-ve-kamera-korumali-darbe-emici-effaf-kilif-p-HBCV00002H02Z7?magaza=FiberAksesuar&url_src=and-product-detail

ekran koruyucu : https://www.hepsiburada.com/fibaks-samsung-galaxy-a73-uyumlu-tam-kaplayan-tamperli-cam-ekran-koruyucu-p-HBCV00002BIXUB?magaza=FiberAksesuar&url_src=and-product-detail

ekran koruyucu 1mm kadar ekranı örtüyor sağ sola aşağı yukarı yatırarak örttüğü kısımları görebilirsiniz harici bir sorunum yok montajı doğru yapmak çok önemli kendinize güvenmiyorsanız telefoncuda yaptırmak daha ekonomik olabilir

• Bu ekran koruyucu deliksiz, yani kamera deliği yok o yüzden selfilerde ışıklar patlıyor bilginize, delikli film tercih etmenizi tavsiye ederim

• Hiç bir kısıtlama yok, parlaklık otomatik, 120hz aktif, AOD sürekli açık, koyu mod sadece gün batımından gün doğumuna, %90 wifi. Resim ve video da çektim çok az.

Daha %50 şarj var daha ne olsun 4.gün :D

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••

• hocam kolay kolay bitiremiyorsunuz pili işte %85 %25 arası kullanım bi günüm için yetiyor artıyor

• ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••

Oyun sosyal medya vb karışık %85 ten %25 e kadar olan kullanım sürem

• Pilin yarısından az fazlasını kullanarak minimum 6 saat süre elde ediyorum tamamını kullanırsam yaklaşık 10 ile 11 saat ekran süresi alabilirim ama ihtiyacım yok

• Bu telefonun kamerasi pro modda düşük ışıkta tripot vs ile sabitlerseniz harika, normal mod ile pro mod arasındaki farka inanamadim. Kesinlikle lenslerde o potansiyel var ama yazılım güncellemesi şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 13 Kasım 2022; 1:16:50 >
  • gcam port var mı a73 icin acaba

• Ben bir tane bulup kurdum ama kamera donuyor, düzgün bir tane bulmak lazım.

• Herkese hayırlı forumlar beyler, samsung galaxy A 73 cep telefonu aldım. Kutudan şarj adaptörü çıkmıyor bildiğiniz gibi. Şarj aletini 25 Watt değilde 33 Watt alsam telefona zarar verirmiyim ve zarar vermez ise daha hızlı şarj eder mi?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.